Mit jön be a férfiaknak az ágyban?

Szex, amiről a férfiak álmodnak. Sok férfit erotikus fantáziák látogatnak meg, amelyekről nem mernek hangosan beszélni. Megkértük a pszichoanalitikust, hogy elemezze a leggyakoribbakat, és magyarázza el, mit jelentenek ezek a forgatókönyvek.
A szexuális fantáziák teljesen természetesek. De meg kell osztani és végrehajtani őket nagy gondossággal és nem mindig. Miért?
Először is, mert a valódi cselekedetek gyakran nemcsak a partnert, hanem magát a kísérlet kezdeményezőjét is csalódást okoznak – magyarázza a pszichoanalitikus. – Például egy ilyen fantázia: váratlan szex a vonat WC-jében.

Amit a férfiak szeretnek az ágyban

Ahhoz, hogy az erősebb szex képviselőiből megtudják, mit akarnak az ágyban, meglehetősen nehéz lehet. Amiről a férfiak igazán álmodnak, a tapasztalt pszichológusok.

Szex világosban
Mit akarnak a férfiak az ágyban? Először is világosan látni akarnak mindent, ami történik. A férfiak többnyire vizuálisak. A partnerre nézve és meztelen testének tanulmányozásával izgatottabbak, így a sötétben való szeretkezés nem a legjobb megoldás. Nem szükséges bekapcsolni a lakás összes lámpáját, korlátozza magát: gyertyafény; a mellékelt tv vagy laptop képernyője; egy halvány lámpa az éjjeliszekrényen. Ha bekapcsolva hagyod a fényeket az intimitás során, megmutatod az embernek a bizalmat és bátorítod a vágyát.

Nyögés, sikítás
A férfiak a szemükkel szeretnek kifejezés életében legalább egyszer hallott minden lányt. A titok az, hogy az erősebb szex képviselői is szeretik a fülüket. Súlyosan gyulladtak, intim kifejezéseket vagy szenvedélyhangokat hallanak az ágyban, amelyeket a partner csinál. Az izgalmat nyögve, rekedt suttogással, sikolyokkal mutathatod ki. Miért olyan fontosak a hangok szex közben a férfiak számára? A zaj hiánya arra készteti őket, hogy azt higgyék, hogy a nő nem elégedett azzal, ami történik, vagy egyszerűen elaludt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Most nem szeretne új érzéseket keresni az oldalán, mert a különféle játékoknak köszönhetően megszerezheti őket a párjával. A teljes cikket itt olvashatod el.

Változtassa meg nemét felcsatolhatóval
Próbáljon javasolni különböző szexuális játékokat szex közben, amelyek mindkettőjük számára teljesen új érzelmek átélését segítik. A legnépszerűbbek a vibrátorok és a dildók, a férfiak és nők által is használható hevederek, valamint a különböző mellbimbó- és csiklószerelvények.

  • A nemi vágy megvalósításának feltételeit megteremtve az ember elpusztítja a meglepetés varázsát. És miután meggyőzte a hölgyet, és a kettőt egy szűk kamrába szorítják, el kell viselniük a képzeletben nem lévő szagokat, túlélniük kell a többi utas türelmetlenségét, akik a másik oldalon húzták a fogantyút, és esetleg egy dühös kalauz megjelenését. Általánosságban elmondható, hogy az álom rémálommá válik.”
    A fantáziák feltárják a férfi személyiségének azon aspektusait, amelyek általában a tudattalanjában rejtőznek, és amelyek felfedezése sokkot okozhat egy nőnek. A pszichoanalitikus öt szexuális gyakorlatot ír le, amelyekről a legtöbb férfi álmodik, és amelyek meglehetősen megtestesülnek. Ezek az álmok felfednek néhány férfi titkot.

Előjáték nélkül
Támadni és birtokolni, kielégíteni a vágyat, anélkül, hogy időt pazarolna a simogatásokra – egy ember arról álmodik, hogy a párzási időszakban vadállat lesz. De kevés ember áll készen a cselekvésre: az előjáték nélküli szexet a hatalom demonstrációjának, az éretlen személyiség egoizmusának megnyilvánulásának tekintik. Mert megfosztja a partnereket az érzelmi részvételtől, és csökkenti a szexualitást a nemi szervek összekapcsolására. Mert egy nő azt gondolhatja, hogy a teste csak egy eszköz, és hogy bárki a helyén lehet. Általában azért, mert hasonlít a nemi erőszakra.

Dolgok, amiket szem előtt kell tartani. Mielőtt durván lecsapna a hölgyére, az úriembernek meg kell győződnie arról, hogy ebben a pillanatban ugyanazt a vágyat tapasztalja. És ehhez szükséges, hogy minden érzés rá legyen hangolva. Tehát az előzetes előkészítés nélküli szex paradox módon sok érzékenységet igényel.

Kockázatos szex
Ezt az irodában, a liftben, a bejáratban, egy étterem vagy vonat WC-jében megtenni, a fogottság kockázatával, hihetetlenül izgalmas. A “veszélyes” környezet élénkítő adrenalinszintet biztosít, és kielégíti az exhibicionizmus iránti vágyat. Azt is lehetővé teszi az ember számára, hogy próbára tegye eltökéltségét és rettenthetetlenségét. Egy ilyen fantázia olyan, mintha azt mondanád: “Ott szexelhetek, ahol akarok, és nem érdekelnek a következmények!”

Dolgok, amiket szem előtt kell tartani. Ha előzetesen győződjön meg róla, hogy egy nő készen áll és hajlandó kockázatot vállalni, akkor a szélsőséges kalandok fűszert adnak a szexuális élethez. De egy félénk vagy félénk lány valószínűleg nem szereti őket, az öröm nem lesz kölcsönös.

Kötözés
Ahhoz, hogy egy partnert kötelekkel kössön össze, hogy ne tudjon mozogni – ez a vágy a hatalom fantáziájának variációjának tűnhet. De a BDSM szexben a kötés igazi rajongói tudják, hogy ez elsősorban esztétikai öröm, egyfajta színházi és erotikus előadás.

Elismert mesterei japánok. A visszatartás és tartás képessége a japán kultúra alapja: a meditációs pózok mozdulatlanságot és koncentrációt igényelnek, a teaszertartás kifinomult és csiszolt mozgásokat igényel, és a kimonó viselése a csomók ügyes kezelését igényli.

Nyugaton az erotikus kötést gyakran a szadomazochizmus többszörös gyakorlatának nevezik. Az erőszakkal és a tapasztalat ismeretlenségével való kapcsolat sok nőt elijeszthet.

Dolgok, amiket szem előtt kell tartani. Ennek a fantáziának a teljesítéséhez jobb, ha előre elmagyarázzuk a nőnek, hogy mi a közelgő esemény jelentése – például egy csodálatos színházi produkció ötletének leírása, amelyben ő játssza a főszerepet. A partner csodálatát neki és testének címezte, és ezt kiváló cselekedetekben fejezi ki. A kötés művészete fejlett esztétikai ízlést és jelentős találékonyságot igényel, lehetővé teszi a humor egy kis részét, de nem bocsátja meg a középszerűséget.

Ez az egyik első fantáziálás, amelyben a férfiak bevallják. Miért ekkora lelkesedés? Amellett, hogy a terület nagyon erogén, a szex a hatalom érzését, a teljes birtoklást adja. És az a tény, hogy sok nő nem áll készen rá, csak növeli vonzerejét.

A szex csak akkor ad örömet egy nőnek, ha nagyon izgatott és bízik a partnerében
Egy férfi könnyen el tudja képzelni, hogy egy nő soha nem engedné meg senkinek, csak neki, hogy hozzáférjen a testnek ehhez a részéhez. Ezért, ha eléri célját, a szex izgalmas érzést ad neki a saját kizárólagosságáról. És a tiltott játék finom íze – a homoszexualitással és a szadomazochizmussal való társulások miatt. Végül is, ily módon elsajátíthatta egy ember testét. És ily módon a partner beléphet a.

Végül a szex nem vezet megtermékenyítéshez, ami okot ad arra, hogy perverziónak tekintsük, és ezáltal tiltott gyümölcssé alakítja minden édességével.

Dolgok, amiket szem előtt kell tartani. A szex előzetes előkészítés nélkül lehetetlen. Csak akkor ad örömet egy nőnek, ha nagyon izgatott, és erős vágyat és nagy bizalmat érez egy partnerben. A mikrotrauma megelőzése érdekében kenőanyagot kell használni.

Egy férfi két nővel
Egy ilyen kompozíciót sokaknak a teljes elégedettség és mindenhatóság szimbólumaként mutatnak be. Egy rendszeres barát nem lehet érzéketlen ezzel a fantáziával kapcsolatban, úgy döntve, hogy nem sikerül teljes mértékben kielégítenie partnerét, és a második nőt riválisnak tekinti.

A férfi másképp érzékeli ezt a helyzetet: nem kérdőjelezi meg a partner szexuális érdemeit, hanem éppen ellenkezőleg, be akarja vonni őt egy új erotikus játékba. Kitalál egy forgatókönyvet, amelyben két nő simogatja egymást, mert hiányzik egy férfi, és vigyáz rájuk, majd csatlakozik, hogy mindkettőt kielégítse. Bizonyos értelemben egy hős szerepét jelöli.

Néhány férfinál a hármas fordított kapcsolatot sugall – egy nő és két férfi. Ebben az esetben a fantázia az exhibicionizmus iránti vágyat tükrözi, azt a vágyat, hogy megmutassa egy másik férfinak a hatalmát azáltal, hogy bemutatja a péniszét működés közben, és “megosztja” a nőjét vele. Elrejtheti a homoszexualitás iránti hajlamot is, azt a reményt, hogy kielégítse azt a testek keveredésében.

Dolgok, amiket szem előtt kell tartani. Bármi legyen is az ilyen vágyak tudatos és tudattalan oka, ennek a fantáziának a megvalósítása tönkreteheti a kapcsolatokat.

Ne erőltesd magad!
Ez minden szex feltétel nélküli szabálya. Ha partnere álmodik egy új szexuális gyakorlat kipróbálásáról, de ez nem vált ki azonnal pozitív választ tőled, meghívhatod őket, hogy először megvitassák, és kérjenek időt a dolgok átgondolására. Gyakran elegendő beleegyezni abba, hogy kedvesen hallgasson egy történetet egy fantáziáról, és a partner nem ragaszkodik annak megvalósításához.

Ha még mindig lépni akar, és nem volt ilyen vágya, ne kényszerítsd magad arra, hogy azt tedd, amit nem akarsz. Elmondhatja partnerének a meleg érzéseit, és ugyanakkor megtagadhatja egy adott forgatókönyv elvégzését. Cserébe azt ajánlhatsz, amit akarsz.

Nem csak az ágyban

Az ember élete csúcsán energikus és a karrierjére összpontosít. Ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolat az út szélén megy – inkább csak egy kicsit másra számít tőlük. Ebben az időben különösen fontos a megbízható hátsó, a stabilitás és a kölcsönös megértés érzése, mert a munkahelyi bravúrok után haza szeretne térni, ahol békésen pihenhet. 35 éves korában a férfiak 41 %-a rájön, hogy egy nő, aki tudja, hogyan kell főzni, a sors ajándéka.

Ez nem jelenti azt, ha nincs potenciád, akkor az utad a konyha és a gyermeknevelés lesz: egy ambiciózus személy képes lesz értékelni a munkahelyi sikereidet, és őszintén érdekli a személyes növekedésed, mert a házasság számára azt jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem egy irányba. A férfiak 35% -a számára a jövőre vonatkozó tervek és a szeretett közössége fontosabb, mint a közös hobbik és még az intim kapcsolatok is.

Érett korban

Az érett ember a vitalitás új növekedését tapasztalja meg, és különösen értékeli az érzések újdonságát. Ebben a korban képes elhagyni egy nőt arra, hogy önmaga maradjon – elfogadja az eredetiséget és a függetlenséget. A felmérés résztvevőinek mindössze 48%-a nem lesz képes megbocsátani szeretteik elárulását. Ha fiatalabb korban a férfiak inkább a szenvedély partnerségét részesítik előnyben, akkor egy érett férfi egy nőben olyan múzsát lát, aki új eredményeket inspirálhat. Egy 40-es éveiben járó férfi imádni fog, egyszerűen azért, mert az vagy, aki vagy, csak kommunikálni fog veled, megismerni téged és élvezni az életet együtt.
Egy felnőtt férfi készen áll arra, hogy elfogadja a gyengeségeit, és felméri, hogy képes-e nem összpontosítani a problémákra. Szereti a kényelmet, és készen áll arra, hogy csendes, hangulatos életet szervezzen egy nő számára, ahol semmi sem zavarja egymás társaságának élvezetét.

Nem fogja megvédeni tőled való függetlenségét, mivel már nem kell bizonyítania magának, és összetetteket kell harcolnia, hanem cserébe bölcsességet és kényeztetést vár tőled (56%). Lehet, hogy az ilyen korú férfiaknál a szex nem történik meg olyan gyakran, de már a partnere érdekeit az ágyban helyezi a sajátja fölé.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A kielégületlen nő bűn, potencia problémával irány az INTIM CENTER szexshop

A nemileg kielégületlen nő vétek, irány a szexshop! Ha potencia probléma miatt hiánya van a [...]

Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található [...]

Szexpláza szexshop kellékekkel játszik Ulakics Krisztina

A nagymellű, és fekete hajú Ulakics Kriszta a Szexpláza online szexshopban kapható szexuális segédeszközöket használt [...]

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás. Magyarországon a legsikeresebb természetes anyagokból készült termékeket [...]