Nagymama pornó a Szexplázában Kneifel Mária szexi nagyi megkúrva

A nők számára az öregedés tulajdonképpen annak a folyamatnak a lecsengése, amely már gyerekkorunkban elkezdődik. Amikor a kisgyerekek először felfedezik magukat a tükörben, amikor az „én” mint önálló létező fogalma és a saját test tudata kialakul bennük, még nincs különbség fiúk és lányok között. Aztán úgy hat-hét éves kor körül történik valami, elkezdődik a kettős mérce bevezetése.

A fiúk „nézőkké” válnak, a lányokat pedig nézik. Ez utóbbiakban tudatosul, hogy megfigyelés tárgyai, hogy a megjelenésük, az arcuk, az öltözködésük, és később a testük, a formáik, a frizurájuk és a sminkjük is megítélés tárgyává válik, sokkal nagyobb mértékben, mint a fiúk esetében. Ez a külső megfigyelő tekintet aztán nagyon gyorsan interiorizálódik: innentől már semmi nem lesz olyan egyszerű.

Kneifel Mária nagymama MILF pornó a Szexplázában. Kneifel Mária pornós szexmunka a Szexplázában ahol így Plázamama lett. Kneifel Mária pornóvideó és pornóképek itt a cikk alján.

Kneifel Mária pornózó barátnőit itt nézheted meg és magyar lányokkal pornó. További amatőr és profi lányok, pornós ribanc casting Szexpláza pornózásra – Szexpláza havi pornósok – 25 pornó DVD magyar szereplőkkel, töltsd le most – Pornós lányok a Szexplázában, és minden újdonság itt követhető.

Előző pornós pinák itt. Arcképes bejegyzések: Pornós csajok itt, Szexpláza pornós lányok nyár – Szexpláza pornósok 2012 új plázacicák és mamák – Szexpláza pornós lányok új plázacicák és MILF nők – Magyar lányok pornóznak a Szexplázában – Szexpláza plázacicák május – Szexpláza pornósok plázacica havi album – Pornós lányok a Szexplázában itt – Magyar lányok pornóznak privát castingon Szexpláza pornósok.

A férfiak nézik a nőket. A nők nézik magukat, miközben „nézve vannak”. Ez nemcsak a férfiak és a nők viszonyát határozza meg nagyban, de a nők saját magukhoz való viszonyulását is. Bár különböző mértékben, de a nők egész életükben a férfiak szemében tükröződve látják magukat, mintegy „belső férfiszemmel” ítélkezve maguk fölött.

A megjelenés folyamatos felügyeletet igényel
Így az épp aktuális szépségideálnak való megfelelés amolyan belső kényszerré válik. Az ideál eléréséhez feltétlenül légy szép, légy szexi, de ne légy közönséges, légy vonzó, de ne légy „könnyen megkapható”, légy természetes, de vess be minden praktikát, amivel közelebb kerülhetsz az áhított kinézethez…

Nem csoda, hogy sokan épp azt tanulják meg kamaszkorban, amikor a játék „élesbe” vált, hogy gyűlölniük kell a saját testüket, amiért „nem megfelelő”.

Persze nem minden nő érez ugyanakkora nyomást ezzel kapcsolatban. Van, aki önazonosságát és nőiességét nem feladva más dolgokba fekteti inkább energiáit, legyen ez a hivatás, a művészet, a család vagy a barátok, ami nem zárja ki ugyan a „tetszés és csábítás” köréből, de magabiztossága nem a megjelenésén alapszik.

Akiknél azonban nincs más, biztos „oszlop” a felépítmény alatt, csak a külső (és belső) tekintetnek való megfelelés, azok számára katasztrofálisnak tűnhetnek a test változásai, kezdve mindjárt a terhességgel és szüléssel járó óhatatlan veszteségekkel, és folytatva az – ebből a nézőpontból egyenesen tragikusnak tűnő – öregedéssel.

Láthatatlan öregasszonyok. Az öregedő női test tabu a társadalmunkban, miközben a férfiak öregedésének külső jeleivel nem igazán foglalkozunk.

A nőknek nemcsak azt kell elfogadniuk, hogy szép lassan „láthatatlanná” válnak a férfiak szemében, de még egyetértően részt is kell venniük a játékban, elfedni idősödő testüket, ráncaikat, ősz hajszálaikat, mint megannyi szégyellnivaló tünetét az egyébként természetes és mindenkit válogatás nélkül érintő folyamatnak.

Takargatni minden olyan változást, ami nem felel meg a fiatalságra szabott szépségideálnak, legyen az ráncos bőr, megereszkedett mellek, kar vagy fenék, megváltozott alak.

Az öregasszonyok ijesztő szabadsága

Az írónő sok-sok ötven feletti nővel beszélgetett, akik többségében annak ellenére, hogy a láthatatlanná válás számos szempontjáról meséltek neki, mégis szabadabbnak és boldogabbnak mondták magukat, mint fiatalabb korukban tették volna. Jobban ismerik magukat, mondták, jobban ismerik a világot, és nem sírják vissza a huszonéves kori bizonytalanságaikat. Biztosabb tudással rendelkeznek saját vágyaikról és a testükről, és két lábbal szilárdan állva a földön mégsem felejtettek el szárnyalni. Sokan ilyenkor kezdenek el az életüket eddig meghatározó sémákon túl gondolkozni és élni.

          


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?