Le kell nyelni a spermát?

Lenyelni a spermát, vagy kiköpni? Ez itt a nagy kérdés. A sperma lenyelése talán jó, de nem szükséges
A fúzió szónak a szex kapcsolatokkal kapcsolatban nemcsak szellemi, hanem nagyon sajátos fiziológiai jelentése is van. Egy mély érzéki csók során egy férfi és egy nő elkerülhetetlenül nyálat cserél. Már az első csók során felmérheti, hogy a partnerek mennyire alkalmasak egymásra. Ha a csók íze édesnek tűnik, ha semmi sem okoz kellemetlenséget, akkor az egyesülésnek hosszú távú perspektívája van, legalábbis fiziológiai szinten. Bármilyen kellemetlen érzés általában annak a jele, hogy vannak eltérések a párban.

Ha még csak egy csók egy partnerrel elutasítást okoz, akkor a nő meggyőződése arról, hogy mennyire helyes és fontos a sperma lenyelése nem segít. Azok a jelek, amelyeket az agy az ajkak és a nyelvek első összekapcsolása során ad, annyira finomak, hogy szinte lehetetlen elemezni őket. Csak meg kell hallgatnia a saját testét, és bíznia kell az intuíciójában. De anélkül, hogy a nyelv szenvedélyesen behatolna egy szeretett ember szájába, meglehetősen nehéz lehet felmérni saját fiziológiai szeretetét. Bár ha az érzékiség elérte a magas fejlettségi szintet, az elfogadás kérdése távolról és egyetlen testérintés nélkül is megoldható.

Ami a magok kiöntését illeti, itt egy férfi számára fontos az elfogadás ténye, azaz az abszolút női szeretet. Ezért a sperma lenyelésére vonatkozó ajánlat elutasítása, ami valójában nem élelmiszertermék, tudat alatt a szeretett nő ellenségességének vagy elégtelen szeretetének tekinthető. A férfiak nem mindig képesek megfogalmazni ezt az ok-okozati összefüggést, leggyakrabban nem veszik észre nem egészen hagyományos szexuális vágyaik eredetét, de valahol a szubtextexben az információt egy speciális “dossziéba” helyezik el, és idővel automatikus ítéletet lehet hozni “nem felel meg nekem”.

Egy nővérke szerepjáték biztos minden férfinak tetszene. Természetesen a férfiak nagyrészt messze vannak az őseiktől – majmoktól, és az erőteljes emberi értelem blokkolja az abszurd gondolatokat azokban az esetekben, amikor egy nő nem ért egyet a sperma lenyelésével, racionális érvekkel, “hatalmas mellei vannak” vagy “csodálatos anyja a jövőbeli gyermekeimnek”. De ha ideális helyzetről beszélünk, akkor jobb, ha nem adunk okot a primitív férfi tudatalattinak egy primitív elemzési program elindítására. Mit tegyenek azok a nők, akik inkább a teát, a kávét és a könnyű alkoholt szeretik szerelmi italként az ágyban?

Hogyan kell lenyelni a spermát?

Az első trükk. Mint mondtam, a spermaszedés szimbolikus cselekedet. Fontos, hogy egy férfi ne annyira egyesítsen valamit egy barátnő szájába, mint hogy ne utasítsa el. Tehát nem az a kérdés, hogy le kell-e nyelnie a spermát. A legfontosabb dolog itt nem az, hogy megmutassuk undorodását a herék és a prosztata egészséges működésének eredményére. A legszörnyűbb női hiba, amely büntetést érdemel az elutasítás formájában, az arcán lévő grimaszok és a hangos kifejező köpködés. A férfiasság számára ez egyenértékű a sértéssel. Biztonságosan tegye a tenyerét a szája mellé, és hagyja, hogy az ember kiömljön az ajkai mellett. Ha ugyanakkor ujjaival összeszorítja a pénisz fejét, hogy érezze a behatolást valami melegbe, ez elég lesz ahhoz, hogy egy férfi belsőleg ilyen kompromisszumos döntést hozzon.

A második trükk. Az interneten sok többé-kevésbé hasznos webhely található, amelyek utasításokat tartalmaznak a helyes cselekvéshez (ne feledje: képzelje el, hogy szopni kell egy farkat, vegye el a partner péniszét és… de kevés olyan hely van, ahol valóban megtaníthatják, hogyan kell lenyelni a spermát, ha fiziológiai szinten undorodást okoz. Azt javaslom, hogy menjen egy kis trükkre: mutassa meg, hogy teljesen másképp fogadja el kedvesét. Ehhez szimbolikusan bizonyítania kell a “szeretetet”, és hagynia kell, hogy “lőjön” a mellkason, a gyomorban vagy akár az arcon. Ennek a technikának a fő titka az, hogy örömmel fogadja a férfi szemet a bőrön lévő magfolyadék elkenődésének képével – örömmel. Ezt a folyamatot akár néhány mondattal is kísérheti, amelyek ösztönzik partnere viselkedését és kifejezik saját örömét. Az ember agya “teljes” és elégedett lesz.

Harmadik trükk. Ha úgy dönt, hogy véget vet az ügynek, megérti, hogy nem tud megbirkózni és kétségbeesetten gondolkodni arról, hogyan kell lenyelni a spermát, semmiképpen ne vegye az arcát, mint egy takarékos mókus, hogy azonnal kiugorjon egy meleg ágyból, majd hosszú ideig zárja be magát a fürdőszobába, és egy eső vízsugár üvöltése alatt gargáljon és kefe a fogait, olyan, mintha lenyelted volna a Moment ragasztóját. Még akkor is, ha szörnyű dolog történt veled, és kedvesednek nem volt ideje időben kijutni a szájából, készítsen fel egy szalvétát és óvatosan, hogy az ember ne vegye észre, forduljon el, és nyomja ki a felesleges folyadékot a szájüregből. És akkor csak légy türelmes néhány percig, és édes mosollyal, szánjon rá időt, menjen a fürdőszobába vagy a konyhába. Tehát megmenti választottját a sérülésektől, és nem hagyja, hogy kétségbe vonja, hogy kellemes neked, vagyis teljesen, teljesen, az utolsó cseppig és örömmel fogadják el.

Ezek az egyszerű szabályok vagy “helyes” trükkök a sperma helyes lenyelésére. Ha kategorikusan nem akar spermát venni, akkor legalább vegye figyelembe tanácsunkat! Élvezze a szexet!

Az egészségügyi előnyökkel kapcsolatban is sok kutatást végeztek, azonban ezek elég vegyesek. Például, bár a sperma tápanyagokat tartalmaz, ezek nem olyan magas koncentrációban vannak jelen, hogy komoly különbséget okozzanak a szervezetünkben. Ráadásul a sperma pontos összetétele a gazdája étrendjétől függ.

  • Hasonlóképpen, bár a sperma gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy hatással lesz a testedre, ha lenyeled. Az egészségre vonatkozó kutatások közül a legerősebb felmérés szerint a spermium lenyelése csökkenti az emlőrák kockázatát.

Tehát összességében ezek az kutatások nem bátorítanak arra, hogy tegyük és arra sem, hogy ne. Ezek mind olyan felmérések, amelyek változhatnak annak függvényében, hogy milyen összetételű az adott egyén ondója.

Valójában az a kérdés, hogy lenyelje-e a spermát, vagy sem, sok lányt zavar. Még akkor is, ha a fiatal hölgyek különleges simogatásokat akarnak nyújtani kedvesüknek, sokan nem mernek orális szexet folytatni, mert félnek a férfi magömléstől. Vagy nem igazán tudják, mit kezdjenek vele.

Sperma íze, lenyelni vagy sem?

Sajnos, de leggyakrabban azt a kérdést, hogy lenyelje-e a spermát egy nő számára, egy férfi dönti el. Legalábbis azért, mert ha nem, az ilyen undor sértheti őt.

Beszéljen vele, ha fontos neki, hogy lenyelje a spermát vagy sem
Pszichológiai szempontból a nő vágya, hogy megszabaduljon a férfi magtól az erősebb nem szemében, egyenértékű az erős sértéssel. És ha egy ember tudatossága nem érzékeli ezt a tényt, tudatalatti elméje nyilvánvalóan nem hagyja ki ezt az ügyet, ami további repedést hoz a kapcsolatába.

A férfi test hatalmas erőforrásokat költ több gramm magfolyadék előállítására. Ezért a férfiaknak nincs többszörös orgazmusuk: nemcsak maga a szex, hanem a spermiumtermelés is sok energiát igényel. És ezért, amikor egy nő finnyás azzal kapcsolatban, hogy mit kap az ilyen munka, tudat alatt úgy tűnik egy férfinak, hogy lelki társa elhanyagolja magát. Van azonban egy kis férfi csoport, akik úgy vélik, hogy van valami szégyenletes a sperma lenyelésében, ezért ilyen verekedéseket követelnek partnereiktől.

A félreértések elkerülése érdekében derítse ki, mit gondol erről partnere. Először is, a választ arra a kérdésre, hogy “érdemes-e lenyelni vagy sem”, az az ember adja meg, akivel alszik.

Tudja meg, miért elfogadhatatlan, hogy lenyelje a spermát
A statisztikák szerint minden harmadik hölgy lenyeli a spermát, de ez nem jelenti azt, hogy önként teszi. A belső női akadályok mellett sok mítosz van a spermiumokról, és most néhányat leleplezünk.

Téves, hogy a spermiumokat nem szabad lenyelni, mert idegen a női test számára
Egyes áltudósok, amikor megkérdezik, hogy lenyeljék-e, azzal érvelnek, hogy a férfi sperma idegen a női test számára, és immunrendszerünk minden alkalommal aktív küzdelmet kezd, amikor a sperma belép a testbe. De gondolkodjunk együtt: a Földön egyetlen ember sem tudott más módon megjelenni, mint egy petesejt spermiummal történő megtermékenyítésével, és ha a valóságban egy nő immunrendszere fenyegetésként reagálna a spermiumokra, egyikünk sem lenne egyszerűen a világon.

Nem lehet nyelni, mert a spermiumok allergiát okozhatnak?
Egy másik gyakori mítosz az, hogy a sperma allergiás reakciót okozhat egy nőben, aki lenyeli. Ezt nem lehet elhinni, legalábbis azért, mert a sperma a férfi test által termelt legtisztább és leghasznosabb anyag. A spermiumokat csak azért nevezzük hasznosnak, mert a férfi test ezt a folyadékot nyomelemek gazdag koktéljával látja el egy olyan összetett folyamathoz, mint egy új élet elképzelése. De ez nem jelenti azt, hogy a spermát a vitamin-komplex helyettesítőjeként kell figyelembe venni, és úgy kell tekinteni, hogy a lenyelés hasznos (és ez egy másik gyakori mítosz). Csak azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a spermában nincs semmi káros. Az egyetlen dolog, ami allergiás reakciót okozhat, az olyan anyagok mikroszkopikus dózisa, amelyek beléptek a spermába az élelmiszerből, amelyet az ember néhány órával a közösülés előtt fogyasztott. De olyan kevesen vannak, hogy alig senki sem fogja észrevenni egy ilyen gyenge allergén hatását.

Van nő aki nem tudja lenyelni a spermiumokat a pszichoszomatika miatt?
De ez egyáltalán nem mítosz. A “lehet-e lenyelni a spermát” kérdésre csak azok kaphatnak választ, akik mentálisan készen állnak erre. Egyes nők pszichoszomatikája az, hogy annyira előítéletesek a férfi ejakulánssal szemben, hogy valójában rosszul érzik magukat, miután lenyelték.

A pszichológiai attitűdök leküzdése érdekében számos technika létezik. Valójában nemcsak a spermiumok, hanem a szexualitás minden aspektusának elutasításával kapcsolatos pszichológiai problémák az európai kultúránkhoz kapcsolódnak, ahol a szexualitás évszázadok óta tabu volt, és a természetes megnyilvánulásokat bűnösnek tartották. A keleti kultúrában éppen ellenkezőleg, a fallosz imádatának kultusza van, és a szexualitást egy talapzatra emelik, aminek következtében a keleti szexuális problémák aránya lényegesen alacsonyabb.

Tehát annak megértése érdekében, hogy szükséges-e lenyelni a spermát, és abbahagyni a férfi spermával kapcsolatos finnyásodást, először érdemes megérteni, hogy a spermában nincs semmi “piszkos” és szégyenletes. Ez a tény önmagában sokat változtat a partnerével való szexuális kapcsolatában. Ha abbahagyja a szexuális maraton végének várakozását, akkor sokkal jobban összpontosíthat az érzéseire, és ennek megfelelően sokkal mélyebb elégedettséget tapasztalhat.

Amikor eldönti, hogy lenyeli-e a spermát vagy sem, ne erőltesse
Igen, előfordulhat, hogy még nem tudja alkalmazni az összes technikát, amely segíthet a sperma elfogadásának megállapításában. Kezdetnek csak próbálja ki a kis trükköket. Például vegyen részt orális szexben, és amikor egy férfi cums, diszkréten köpködje a spermát egy zsebkendőbe vagy egy szalvétára. Csak kérlek, tedd igazán diszkréten, különben megsértheted a szeretődet.

Ön is (ez a trükk még látványosabb) az ejakuláció idején hagyja, hogy a sperma a mellkasára fröccsenjen, és luxus gesztussal kenje be a testére. Egy ilyen “erotikus show” még a legmegszállottabb úriembert is lenyűgözi magjával. Próbálja meg befejezni a kezét is, vagy hagyja, hogy a sperma véletlenül a törzsre áramoljon az ejakuláció után.

Igaz, ezek a trükkök ideiglenesek, és nem szabad túl gyakran gyakorolni őket. Ha egy férfi még mindig azt akarja, hogy nyeléssel fejezze be, az ilyen trükkök csak ideiglenes intézkedések.

Az, hogy az orális szex során lenyelik-e a spermát, előkészítés kérdése
Az Ön megkönnyítése érdekében ne feledje, hogy a sperma íze és illata nem állandó, hanem közvetlenül függ attól, hogy mit eszik az ember néhány órával a nemi közösülés előtt. Jelentősen javítja a spermiumok ízét különböző édes gyümölcsök. Sajnos ez az elv vonatkozik az alkoholra, a cigarettára és más káros anyagokra is, ezért legyen válogatós a partner étrendjének kiválasztásában, és ha lehetséges, “táplálja” őt azzal, ami a tógában befolyásolja a magfolyadék minőségét és ízét

Úgy gondoljuk, hogy mindkettőnek elégedettnek és boldognak kell lennie az ágyban. És minden cselekedet a kölcsönös vágy eredménye. Ezenkívül nem akarunk semmire hívni, csak megpróbáltunk megvilágítani egy intim, de ugyanakkor nagyon fontos kérdést.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Egy jó maszturbálásra a műpunci a legjobb

A szexshop áruházak egyik legérdekesebb és ugyanakkor érdekes része, mivel ezek a termékek teljes méretben [...]

Az Intim Centerben kapható boldogság kapszulája, a puha péniszek varázslója

Egy bomba nő, egy odaadó partner akár egy szobrot is feléleszt. Nincs olyan potenciazavar, amin [...]