Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos egyre több olyan káros hatás éri őket, hogy egy kis segítségre szükség van. 5 szempont a legjobb potencianövelő tabletta választáshoz. Ne dobd ki a pénzt, válassz jól!

Ha nem vagy elég éber, könnyen hatástalan, de akár veszélyes potencianövelőt találhatsz az éjjeli szekrényed fiókjában.

A libidó és férfi potenciát kedvezően befolyásolják, és a potencianövelők jók erekciós problémákra is. A merevedést erősítő készítmények a megfelelőek. Olyan táplálék-kiegészítőkről van szó, amelyek természetes anyagokat tartalmaznak. A vényköteles gyógyszerekkel ellentétben nincsenek nem kívánt mellékhatásaik, további potencia hírek itt:

Azért, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket, összeszedtük Neked a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján ki tudod választani a számodra legjobb potencianövelőt. Ugye Te sem szeretnéd hatástalan potencianövelő szerekre pazarolni a pénzed? Ugye Te sem szeretnéd magad veszélybe sodorni egy bizonytalan készítmény miatt?

Vásárlói beszámolói alapján azt tapasztaltuk, hogy az interneten rendelhető potencia fokozó szerek piaca felhígult: sok olyan potencianövelő rendelhető, amely alkalmatlan a merevedés zavar kezelésére. A legtöbbjük egyszerűen csak hatástalan, ám különböző fórumokon kifejezetten veszélyes szerek is találhatók.
Az egyik legfontosabb kérdés az, hogy honnan tervezed beszerezni a kiszemelt potencia fokozó szert. A férfiak általában a következő forrásokból vásárolnak ilyen készítményeket:

 • Internetes webáruházból feltüntetett telefonszámmal és üzemeltetővel – biztonságos
 • Internetes webáruházból telefonszám és üzemeltető nélkül – nem biztonságos
 • internetes fórumokról, ismeretlen személyektől rendelve – veszélyes, sokszor hamisított
 • Orvosi vizsgálat után, vényköteles potencianövelő gyógyszertárból – biztonságos
 • Piacokon, aluljárókban, kéztől ismeretlen személyektől – veszélyes

A potenciaprobléma egyre több korosztályt érint

Az ED vagyis az erectilis dysfunctio probléma egyre több korosztályt érint. A stressz és a szorongás okozta diszfunkció az egyre fiatalabb, már a 30-as korosztálynál is gondot okoz.  Ők azok, akik hajlamosak bagatellizálni a problémát, a potencia problémákról az interneten keresni a megoldást.

Pedig éppen úgy orvosi segítségre, felügyeletre van szükségük, mint az idősebbeknek, akiknél a potenciaproblémák – esetenként az infarktus, vagy a stroke előjeleként jelentkeznek.

Szorosan összefügg  a szexuális élet és az élet egészével való elégedettség

Bár a szexet a férfiak és a nők is az élet egyik nagyon fontos területének tekintik, mégis, egy gyógyszergyár által megrendelt egyedülálló felmérés eredményei szerint 9 ország (Közép- és Kelet-Európa, Izrael, Törökország) férfi lakosságának 58%-a, női lakosságának pedig 64%-a elégedetlen a szexuális életével.
A  Sexual Health and Overall Wellness Survey (SHOW, Szexuális Egészség és Általános Jólét) felmérés célja egyrészt a szexuális egészséggel kapcsolatos attitűdökre vonatkozó adatok gyűjtése volt az említett országokban, másrészt az, hogy segítséget nyújtson abban, hogy az emberek jobban megértsék a szexuális egészségnek az életben betöltött jelentőségét.

A felmérés legfontosabb megállapításai a következők

 • A szexuális élettel való elégedettség szorosan összefügg a pozitív életszemlélettel.
 • Az optimális merevedés kulcsfontosságú a szexuális teljesítmény összetevőivel való nagyobb elégedettség szempontjából.
 • Ennek ellenére a férfiak 60%-a az optimálistól elmaradó erekciót jelentéktelen problémának látja vagy egyáltalán nem tartja problémának.
 • Az optimálistól elmaradó erekció a szexuális együttlétek gyakoriságának csökkenésével társul.
 • Úgy tűnik, hogy az erekciójuk keménységével elégedetlen férfiak nem viszonyulnak kedvezően a merevedést javító gyógyszerekhez.
 • Az orvos és a beteg között a szexuális egészséggel és a merevedési funkcióval kapcsolatban folytatott beszélgetéseknek csupán egynegyedét kezdeményezi az orvos.
 • A felmérés eredményei igazolták, hogy a szexuális élettel való nagyobb elégedettség az élettel való nagyobb elégedettségben is tükröződik. Ennek ismeretében különösen fontos az a tény, hogy a potenciazavarokkal küzdő férfiak 11%-a áll csak kezelés alatt.
 • A potenciaproblémákkal küzdő férfiak 89%-a nem áll kezelés alatt!

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]

Anális izgatók, tágítók, fenékdugók és más klassz szexkütyük

– Nem dicsekszem, de én anális rajongó vagyok. Ez azért van, mert úgy érzi, rohadt [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]