A nyelvtudás aranyat ér a szexben is

Hogyan nyaljunk egy nőt, hogyan nyaljuk a csiklóját és hüvelyét? Hogyan nyaljunk pinát? Egy igazán tapasztalt szerető az ágyban tudja, hogyan kell nyalni egy nőt, hogy elképesztő örömet szerezzen neki, ismeri a punci minden titkát és fortélyát.

Az orális szex, a puncinyalás egy nagyon kifinomult szexuális vonzalom, persze feltéve, hogy helyesen történik! Az a férfi pedig, aki nem tudja, hogyan kell nyalni egy nőt, nem nevezhető meghatározóan kiváló szeretőnek, olyan, mint egy hivatásos szakács, aki nem tudja, hogyan kell sütni a tojást. Tehát ne légy lusta, és olvass el mindent a végéig, és a nézeted a cunnilingusról és egy nőről, és még inkább a szexuális cselekedeteidről gyökeresen megváltozik!

Azonnal elmondom a csodálatos cunilingus legfontosabb titkát és állapotát egy nő számára! Ahhoz, hogy a jó nyalás őrülten finom legyen, és az élvezettől nyögdécselő és vergődő, egy vagy sok orgazmushoz jutó nőt szeretni kell! E feltétel nélkül a teljes értékű cunilingus nem működik!

Tudod miért? Egy nem szeretett nővel ne is próbálkozz az orálszex-el, kivéve, hogy mechanikus, érzelmek nélküli orális szex lesz, szinte biztos, hogy nem fog tetszeni annak a nőnek az illata, akit nem szeretsz, vagy a nemi szervek ízét! Szóval nem is érdemes próbálkozni.

Egy szeretett nő egészen más dolog, imádod az illatát és az ízét, ismered a reakcióit a simogatásaidra, tudod, hol vannak a kedvenc helyei, amit szeret, ha simogatod! A hogyan nyaljunk puncit cikk pontosan azt a célt szolgálja, hogy megtanítsa a férfiaknak, hogyan nyalják meg helyesen szeretett nőjüket, és nem számít, hogy korábban nyalogatta-e, vagy most először fog ilyen szexi ajándékot adni kedvesének.

 

Hogyan nyaljunk meg egy nőt, milyen a jó nyalás? Felejtsd el, hogy korábban hogyan nyalogattad a kedvesedet, a kezdetektől fogva mindent másképp fogsz csinálni, hiszen a nők ezt akarják, és nem úgy, ahogy azt gondolod, hogy tetszeni fog neki.

Mindenekelőtt a higiénia, hogy a nemi vágy elkapjon egy nőt zuhanyozás után, vagy még jobb, ha te magad veszel egy nőt a zuhany alatt, saját kezűleg alaposan beszappanozva a legintimebb helyeket, biztosíthatom, hogy nagyon tetszeni fog neki. ezt az eljárást!

És most a nagy cunilingus fő szabálya: nem kell rohanni! Az orális szex egy nő számára nem tűri a kapkodást, tudod, hogy egy nő tovább izgat, mint egy férfi, ezért érdemes minél több időt szánni rá. Ez nem egy férfi hímtagja, amelyre szinte bármikor ráüthet, és azonnal szopást kezdhet adni, egy nő számára teljesen más megközelítésre van szükség!

  • Sokadszorra feltett kérdés, hogyan nyaljunk puncit jól? Nem fáradok el ismételgetni, hogy minél tovább él együtt egy pár, annál inkább nem fejlődik, hanem degradálódik. Persze nem mindegyik, de 98%-ban biztosan! Miután találkoztak a szexükkel, tele van szenvedéllyel, különféle szexet próbálnak ki, változatos szexpozíciókat, szokatlan helyeket és elképesztő “harckészültséget”.

És szinte kezdettől fogva a szex egy párban kezd degradálódni, a legtöbb szexuális pillanat elkezd kidobni belőle, flörtölés és flört, izgalmas érintések, egymásnak szóló bókok megszűnnek a szexből, az előjáték 95%-kal csökken. és eljön a banalitásig, hát menjünk “huncutkodni”!

És nem számít, ha a nőnek sikerült megnedvesednie az izgalomtól, megnedvesítette a hímtagot, és firkálni hajtott, anélkül, hogy arra gondolt volna, hogy a kiszáradt hüvely, amelyet nem volt ideje kenni, nem mennyei örömet, hanem elviselhetetlen fájdalmat okoz a nőnek!

Mi a következő lépés? A férfi pár percet oldalra varrva, a nő pedig az elégedetlenségtől húzó hasfájással a mosdóba siet, hogy ujjaival legalább egy kis megkönnyebbülést nyújtson magának, és ez a házasok 80%-ánál előfordul. párok, nem volt ideje, de mit csináljak, a tiétek Problémák! Tehát a férfiak általában válaszolnak, és mi ennek a neve? Ez tiszta önzés!

Ebben a cikkben szeretném elmondani a férfiaknak, mit akarnak a nők a szextől, hogyan akarják azt! És ha nem a cikkben leírtak szerint cselekszik, akkor most biztosan problémái vannak az ágyban, legalábbis a nővel, és sürgősen változtatnia kell a férfi szexuális stratégiáján!

Hogyan kell helyesen nyalni egy nőt

Mi, férfiak a racionális gondolkodásunkkal cunilingusban nagyot hibázunk, ha azt hisszük, hogy egy nő nemi szervével bizonyos mozdulatokat végrehajtva technikailag földöntúli örömet tudunk okozni neki, ez nem egészen helyes megközelítés, a puncinyalás technika csak a siker 15%-a!

Egy nő számára a fő pszichológiai állapot, és csak azután a simogatások finomítása! Ezért ahhoz, hogy valódi örömet szerezzen egy nőnek az orális szexből, először pszichológiailag be kell kapcsolnia, hogy felébressze női lényegét.

Mindez ugyanúgy történik, mint a szeretett nővel való szokásos szexuális kapcsolat előtt, ahogyan a vele való találkozáskor tette, és nem úgy, mint most, hogy tíz éve együtt éltek! Szó szerint csavard ki, mint egy szűz, adj virágot, gondoskodj róla, adj egy kis ajándékot, hintsd meg kedvesedet bókokkal, érintsd meg és csókold meg a nőt, amennyire csak lehetséges.

A meglepetéstől és a váratlanul megháromszorozott figyelmétől egy nő egy egy órányi ilyen kommunikáció után emelkedett és izgatott állapotban lesz! Tanácstalan lesz, mi folyik itt? De te csak játszod a játékodat, vadászsz egy nőre, felkelted és felizgatod magad.

Válassz olyan helyet és időpontot, hogy legyen legalább egy órátok kettesben lenni egymással! Nem szabad rohanni sehova, a lakásban rajtad kívül senki ne legyen, főleg a fal mögött játszó gyerekek, a telefonokat és minden háztartási gépet ki kell kapcsolni. Nos, talán a romantikus zenétől eltekintve!

Most, hogy minden megtörtént, és a szeretett nő pszichológiailag készen áll a szexre, áttérünk a legfontosabb dologra: A férfi lassan levetkőztet egy nőt és levetkőzteti magát, és elkezd csókolni és simogatni egy nőt!

Természetesen kívánatos a szexuális játékok spontán elindítása, a meglepetés pillanatának alapvető szerepe van a szexuális kapcsolatokban, de a meglepetés pillanata ma a cunilingus lesz! Egy szeretett férfi kitűnően megnyalja a nő kinyílt gyöngyét. De ez egy kicsit később!

És először vessen egy pillantást szerelmes nőjére, csodálja meg a gyönyörű meztelen testet, csókolja meg a nő ajkát egy gyengéd hosszú csókkal, szenvedélyesen összefonva nyelvekkel. Vasaljon és érintse meg a nő haját, nyakát, vállát, futtassa a tenyerét a kezére, és érintse meg a tenyerét, fonja össze ujjait egymással.

És akkor kezdje el csókolni a nő nyakát, csókolja meg a füleit, és szívja a fülcimpákat, a fülek egy nagyon erogén zóna egy nőnek! Menj végig egy csókláncot a vállán, miközben leereszkedsz annak a nőnek a mellkasához, akinek egy kicsit több időt kell töltenie. Játssz a nyelveddel és az ajkaiddal a mellbimbókkal és a mellbimbó körüli glóriával, enyhén simogasd és szorítsd össze a kezeddel.

Majd középen kezdj el lassan leereszkedni a hasra csókokkal, figyelj a nő oldalára, nagyon érzékenyek és sok kellemes érzést keltenek. Mielőtt egy nő megnyalná a macskát, fel kell venni a megfelelő pozíciót, hogy kényelmes legyen a nőnek és a férfinak is! Egyébként a kényelem kedvéért jobb, ha egy párnát tesz a nő feneke alá, így kényelmesebb lesz időnként kunyhózni.

Hogyan kell megnyalni egy nőt úgy, hogy örömében vergődik ? Most, hogy a nő kényelmesen fekszik a hátán, a férfi széttárja a lábát, közéjük áll, és a combok belső oldalának simogatásával kezdi, miközben kezét lassan a szeméremajkak felé mozdítja.

Ujjaival széttárja őket, körbesimít, enyhén megérinti a csiklót, ha alaposan megnézi, még azt is látni fogja, hogy a szeméremajkak az izgalomtól megduzzadnak és virágbimbóként nyílnak, a csikló pedig úgy nő, mint egy kis pénisz.

És akkor itt az ideje lemenni és kényelmesen a nő lábai közé ülni, ha párnát teszel, remek, nem dagad ki nagyon a nyak! És kezdjen el lassan csókolózni, először csak érintse meg ajkát az egyik szeméremajkakhoz, majd a másikhoz, szívjon meleg levegőt a csiklójára, és finoman érintse meg ajkát.

Ne rohanjon, ne rohanjon megnyalni egy nőt, mint egy őrült egyszerre, csak hogy gyorsabban végezzen, játsszon ezzel a virággal, először menjen át minden redőn puha, ellazult nyelvvel, szívja meg a szeméremajkakat, mozgassa nyelvét a csikló körül. körkörös mozdulattal, nem felejtve el megérinteni, mintha véletlenül…

És amikor egy nő elkezdi mozgatni a fenekét, felemelni a medencéjét, hogy találkozzon a nyelvével és az ajkaival, szorosabb érintkezést követelve, máris dorombol, és kifogy a kenőanyagból, ideje aktívabb cselekvésekbe kezdeni!

Most a férfinak el kell kezdenie megállás nélkül nyalni! Ahhoz, hogy egy nő gyorsabban és erősebben átélje az orgazmust, a férfinak egy-két ujját be kell szúrnia a hüvelybe, és oda-vissza mozdulatokat kell tennie velük, a pénisz mozgását utánozva, nyelve és ajka pedig összetapad. a csiklóhoz, úgy szívja be, mint a cukorkát, vagy ahogy beszívja egy nő mellbimbóját.

A vége már közel van, 3-5 percnyi folyamatos ujjnyalás és erőszakos orgazmus biztosított egy nőnek, de talán egy kicsit tovább, mindezt egyénileg! És ha szabad kezével enyhén megnyomja az alsó hasat, az orgazmus még erősebb lesz.

Amikor egy nő végez, azonnal érezni fogod, hogy nagyon megfeszül a gyomra, hangosabb nyögéseket fogsz hallani, a hüvely izmokkal szorosan összeszorítja az ujjakat, ahogy a péniszhez szorítja. Csak ne próbáld meg azonnal abbahagyni, még ha a nő erősen megszorítja a fejét a lábával, akkor letöröd az orgazmusát, addig nyalsz, amíg a nő teljesen meg nem áll, ő maga fog megállítani!

A helyzet az, hogy a férfi pénisz az orgazmus után nagyon érzékennyé válik, míg a hüvely ezzel szemben kevésbé érzékennyé válik az érintésre!

És azt se kérdezd, hogy szereti-e, csak ne kérdezz hülyeségeket, amikor például nem szeretted a szopást? Ha valamit rosszul csinálsz, a nő megmondja, nyald csak meg a nőt!

Szerintem nem kell emlékeztetni arra, hogy szex és különösen száj szex előtt fogat kell mosni, hogy ne legyen kellemetlen szag és fertőzés a nő hüvelyében.

A cunilingus előtt mindenképpen borotválkozzunk és vágjuk le a körmünket, a tarló nagyon fájdalmas és irritáló, de a körmöket nem szabad a szájnál tisztább intim helyre tolni, nehogy valami károsodást okozzon, ne sérüljön meg egy nő.

Alapvetően ez a legfontosabb, amikor megnyalod egy nő punciját! Egy férfinak meg kell értenie, hogy ahhoz, hogy a cynilingus menőnek tűnjön, kevesebb olyan technikai probléma van, mint pl. lökd ide, csókolj ide, nyalj ide, és így tovább, gyakorlatilag nincs általános tanács, csak érezni kell egy nő, ha tetszik neki, és el van ragadtatva, vagy amikor nyikorog és megpróbál visszalépni.

Fantasztikus cunilingus technikák

Cunnilingus technikák a jó cunnilingus, amikor egy srác megnyalja egy lány punciját, és együtt spergnek
Kísérletezzen a különböző típusú orális stimulációkkal: ajaksimítás, nyalogatás, szopás. A nyelv nyomásának rendszeres változtatása a csiklón és környékén, finom szívással nagyon izgató.

Csúszós nyelv
Kezdje azzal, hogy a nyelvét ellazítja és puhává teszi, nagyon nedves. Nagyon lassan nyalja meg a szeméremajkakat, és ne érintse meg a csiklót. Sétáljon az ágyék területén, nyalja meg az anális területet, nedvesítse meg bőségesen nyállal mindenhol. Ezután térjen vissza ismét a szeméremajkakra.
Ezután véletlenül finoman érintse meg a csiklót, és menjen egy másik helyre.

Ne növelje a tempót, tegye mindezt nagyon -nagyon lassan és viszkózusan… Még akkor is, ha egy nő hajolni kezd, mozogjon feléd, kérje a gyorsítást – viselje el, ne tegye. Kérése után éppen ellenkezőleg, álljon meg 2-3 másodpercig – ez még jobban bekapcsolja.

Az utolsó szakasz előtt tartsa meg a leghosszabb, 5 másodperces szünetet, és ugorjon rá a nőre, mint egy éhes, agresszív állatra. Ha mindent jól csinált, akkor gyors és erőteljes orgazmusa lesz.

Pillangórepülés
Ez a legerősebb stimuláló akció! De ehhez némi készség kell. El kell képzelned, hogy a nyelved egy pillangó szárnya. Húzza meg őket a kisajkakon, csiklandozza felváltva a csiklót mindkét oldalon.

Gyors méhecske
Ez a módszer hasonlít a pillangóhoz, csak a nyelvet kell csőbe tekerni, és a csiklandozás is intenzívebb. Erre a technikára akkor van szükség, ha a nő készen áll a cukiságra, vagy amikor befejezi a könnyű technikát, és áttér az intenzívebb simogatásokra.

Nyolcas ábra és cikkcakk
Ez egy intenzívebb technika. A nyelv cikcakkban vagy nyolcas alakban mozog. A nyomást nagyon enyhétől erősig kell váltani, kis vagy nagy amplitúdóval húzni. Nyelvét először tartsa lazán és puhán, majd tekerje kemény csőbe.

Inga
Ez egy egyszerű és élvezetes technika. Csak helyezze be a nyelvét balra és jobbra, hidratáljon bőségesen az út mentén. Eleinte lassan, fokozatosan gyorsulva. Változtassa a nyomást is alacsonyról magasra. A célvonalon ne változtasson a sebességen és a ritmuson – és az orgazmus nagyon gyorsan jön.

A henger között
Húzza ajkait a fogaira, tekerje be a csiklóját, majd a kisajkakat, majd a nagyajkakat. Nyújtsa ki, csiszolja fel és le, egyik oldalról a másikra. Erre a módszerre az intenzív stimuláció szakaszában van szükség.

Szívó
Úgy néz ki, mint egy klasszikus férfi szopás. Vedd a csiklót a szádba, és szívd a kisajkakat, mint egy péniszt. Ezt a technikát kell használni a végén. Amikor a nő készen áll a cum. Az orgazmus azonnal jön, és nagyon heves lesz, sikolyokkal és nyögéssel.

Kettős orgazmus
Ezzel egyidejűleg a csiklósimogatások bármelyik módszerével párhuzamosan ujjal vagy vibrátorral stimuláljuk a G-pontot. A G-pont így helyezkedik el: dugja be az ujját a második falanxba a hüvelybe úgy, hogy a párna felfelé nézzen, enyhén érdes felület lesz. Az orgazmus lélegzetelállító a hüvelyi és csiklós egyaránt.

Behatol nyelvvel
Nyújtsa ki messzire a nyelvét, helyezze be a hüvelybe, és csináljon ott mindent, ami eszébe jut: mozgassa előre-hátra, mintha egy tagot dugna, mozgassa oldalra, tegyen körkörös mozdulatokat, készítse el egy spatulával, majd egy csövet, lazíts, majd tedd feszültté. Ezt a módszert a legvégén kell elvégezni, amikor a nő készen áll a cumizásra. Vagy amikor készen állsz behelyezni a farkad a hüvelyedbe.

Az orgazmus pillanatában
Amikor a lány befejezi, ne húzódjon el, hanem tartsa a csiklót ajkaival. Így a kisajkakon áthaladó legkönnyebb rezgést, lüktetést fogja érezni. A módszer hozzáértést igényel, hiszen A cunilingus orgazmusa nagyon erős, a lány viselkedése pedig ellenőrizhetetlen.

Orgazmus után
Miután orgazmust adtál partnerednek, ne lazíts. Ez nem minden! A hangulatától függően a barátnőd erőtlenül dőlhet hátra a boldogságtól, és nem zavarja őt. Csak üljön mellé, és finoman simogassa meg, kerülje a legérzékenyebb erogén zónákat: az orgazmus után ez nem biztos, hogy túl kellemes. De nagyon is lehetséges, hogy – ahogy ez gyakran megtörténik – egy nő közvetlenül a klitorális orgazmus után érezni akarja magában a péniszt, és ezért készen áll arra, hogy belépjen abba.

Szuper szerető akarsz lenni?
Csinálj cunilingust szexuális játékokkal. Tőlük még fényesebb az orgazmus! A Cunnilingus 69-es helyzetben a fenékdugóval a könnyű nyújtás és a szamár teltségének érzetét kelti, a csikló megtelik vérrel és érzékenyebbé válik a nyelvre.

Hogyan csináljam a legjobb puncinyalást?

Megnyalhatja a csiklót, és egy kis vibrációs golyóval stimulálhatja a hüvely bejáratát. Helyezze be sekélyen a hüvelybe, hogy csak a csikló és a kisajkak irritálódjanak. Ne hagyja, hogy a lány sokáig befejezze, őrületbe kergesse, és az orgazmus előestéjén élesen lépjen be a péniszbe. Akkor lehet, hogy nem egy felületes csikló orgazmus , hanem egy mély méh orgazmus. A szex részleteiben a fenékdugó is hasznos lehet.
Gyönyörű cunilingus: hogyan kell helyesen csinálni. Egy nő anális és hüvelyi orgazmusának megszerzésének technikája, amikor egy pasi megnyalja a puncit. Vásároljon szexjátékokat a csiklóval való hűvös maszturbációhoz.

Változtassa meg nyaló technikát a végbélnyílás nyalogatásával (peremezés). Nyelvvel a segged és a hüvely felváltva.

Nézze meg, hogyan kell legjobban nyalni. Először szexjátékokat kell vásárolnia, majd megtanulnia, hogyan készítse el a legjobb helyzetet. A nyaló technika férfiaknak és nőknek. Kezdje el izgtani és nyalni, majd helyezzen be vibrátort, farkat vagy szexjátékokat. Hirtelen kéz nélkül is végezhet.

A kielégítés alatt nagyon klassz behelyezni az ujjait a hüvelybe. Kezdje az egyik ujj simogatásával, majd lassan adjon hozzá 2-3-at. Az izgalom csúcsán végezzen mély súrlódásokat. Ez a technika a spriccelési technika kezdeti szakasza .


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

Péniszpumpa férfiaknak, vákuumpumpa pénisznövelésre és maszturbálásra

Mi az a péniszpumpa? A péniszpumpa egy olyan eszköz, amelyet a pénisz növelésére használnak. A [...]

Potencia és libidó vágyfokozók segítségével férfiaknak, nőknek

Fokozatosan kezdjük felismerni, hogy a férfiak és nők szexuális vágyának mechanizmusai sokkal kisebb mértékben eltérhetnek, [...]