Magyar pornózó lányok a Szexplázában jó pénzért kefélnek

Dögös pornózó lányok a Szexplázában mutatják meg szextudásukat. Több pornófilm készült magyar nőkkel, tiniktől a MILF pinéákon át a nagymamákig. Szexpláza pornót vállaló lányok, a plázacicák és plázamamák akik a Szexplázában adult színésznőként szerepeltek.
A pornót emberek milliói figyelik a világon, de nem minden ember áll készen arra, hogy részt vegyen az ilyen lövöldözésekben. A folyamat nemcsak nagyon pikáns, hanem összetett is. Hogyan lőnek, hogyan érzik magukat a színészek a folyamatban? És mennyit kaphatsz egy ilyen munkáért?

Meddig tart a forgatás? Egy átlagos film 20-40 percig tart. Másfél órás videó is van, de sokkal kevesebb van belőlük. És több jelenetből állnak. A filmet 8 órától két napig forgatják. De a költségvetés megtakarítása érdekében 12 órán belül megpróbálják tartani. Ebben az időben a színészek képzettek, több száz felvételt forgatnak. A telepítés külön történik. A forgatókönyvet, a jelmezeket előre átgondolják, mindeznek készen kell állnia arra a pillanatra, amikor a színészek megjelennek a forgatáson.

A huszadik század végén szinte minden színésznőnek szomorú története volt, amely elmagyarázta az ilyen filmekben való részvétel okait. Ma sok lány így próbál megélni. Ez egy nyereséges üzlet, és még egy esély is van arra, hogy világszerte népszerűvé tesznek. És most a lányok jönnek hozzá, és a virágzó családok. A színésznő karrierje ma átlagosan körülbelül két évig tart. Minden a maszturbáció szerény jeleneteivel kezdődik, majd más lányokkal kísérletezik, majd csak egy partnerrel szexel. Ha a felhasználók szeretik egy hölgy képét, gyakrabban meghívják a webhelyre.

A néző nem mutat meg azonnal mindent. A színésznő fokozatosan valami újat próbál ki. A szokásos szextől, majd a csoportig, és néha a BDSM-hez kerül. És csak néhány lány dolgozik több mint 5 éve. Egyébként a múlt században voltak olyan színésznők, akik 10-15 évig nem tűntek el a képernyőkről, de ma minden megváltozott, a fiatal lányok kiszorítják a “régi őrt”.

Hányan vannak a forgatáson? A forgatás során a színészek mellett 5-30 ember van a szobában. Ezek operatőrök, rendezők, sminkesek és még kaszkadőr párosok is. Minél drágább egy film, annál többen szolgálják fel. A jó filmek legalább 3 kamerát használnak. Kettőt messziről, de különböző szögekből filmeztek. Még kettő van a színészek mellett, akik sikeres felvételeket próbálnak találni. Néha a kamerát még a színészek kezébe is adják, hogy elkapják a kívánt felülvizsgálatot. Minden mozdulatot a rendező irányít. Azt mondja, hogy milyen pozíciót kell vállalnia, hogyan kell megfordulni, hogyan kell nyögni és mikor kell orgazmust elérni. Például egy jelenetet legalább 2 órán át forgatnak. És a lánynak egész idő alatt majdnem zsinegben kell lennie.

A filmezés jellemzői Szinte minden póz kényelmetlen. Ideálisak a filmezéshez, de nehézek a résztvevők számára. Ezért minden 5-7 percben szünetet tartunk a bemelegítéshez. Az akrobatikus mozgások során továbbra is meg kell őriznie a megfelelő arckifejezést, utánoznia kell az örömöt, és ez nem mindenki számára lehetséges. Az igazi orgazmus nagyon ritkán fordul elő. A lányok szimulálják az izgalmat és az örömöt. A férfiaknak nehezebb, tényleg befejezik. De egy nap alatt többször meg kell tennie, és sok óra elteltével nem olyan kellemes. Az erekció 5-6 órán át tartó fenntartása érdekében speciális gyógyszereket használnak. Ezek lehetnek izgató tabletták vagy akár injekciók a péniszbe. Ennek eredményeként az izgalom maximális, és nagyon nehéz befejezni.

Név szerint Balogh Zsuzsanna (Sunny Diamond), Bíró Tímea, Botáné Váradi Júlianna, Csizmadia Adrienn (Regina Moon), Horváth Szilvia (Querida, Jannis King), Kiss Adrienn (Eva Sun, Zadie), Kovács Szilvia (Winnie), Kovács Szonja Petra (Sonja), Nótári Csilla, Sajtos Annamária (Sabrina Sweet), Somogyi Nóra, Stibla Krsiztina, Szécsényi Vivien, Zsibritáné Lévai Edina. A pornózás, képek és videók a csajokkal itt követhető.
Linkek: Bíró Timi, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Előbbi pornós lányok itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?