Mészáros Dóra sztriptíz a Szexpláza pornóforgatása előtt

Ha pornót nézel, mik azok az elemek, amik lohasztóan hatnak rád, amiktől kizökkensz? A válaszok olyan sokfélék voltak, mint amire számítottam, a nyíltságuk azonban a legmerészebb álmaimba illő: a legtöbben meglepően komolyan vették a válaszadást. Már az első egy-két tucatnyi válasz azt mutatta, hogy a nők szexuális preferenciái és fantáziái nagyon hasonlóak a férfiakéról kialakult sztereotípiákhoz; hamar igazolódni látszott, hogy nem férfi és nő között van igazán különbség, ha pornófogyasztásról van szó, hanem az egyes ízlések között.

Magyar lányok pornóznak a Szexpázában, ezeket a szexmunkásnőket plázacicának nevezzük az oldalon: Mészáros Dóra, Dorothy Black sztriptíz a  Szexpláza pornóforgatása előtt backstage szexképek:

Ha tetszenek a Szexpláza Door to door című pornófilm forgatáson készült rendezői képek Mészáros Dóráról, vagy a szereplő plázacicák, akkor a teljes tagi tartalom mellett, töltsd le a 25 DVD film összes jelenetét, ahol a lányok is szerepelnek többféle pornóban! Jelszó kérése és Belépés

                     

További anyag a témában, plázacicák baszás után, arcra szájba ondózva pornófilm forgatáson.

További Mészáros Dóra szex, bulvár és pornó:
– Mészáros Dóra szigetjegyet tarhál kinyalhatjuk a seggét
– Mészáros Dóra magához illő öregedő csajt választott
– Mészáros Dórával leszbikus pornóforgatás Szexpláza
– Mészáros Dóra (Dorothy Black) és Judy Nero leszbi pornó
– Mészáros Dóra hardcore pornóvideók, néger fasztól a pinanyalásig
– Mészáros Dóra melléről és fenekéről nyalnak az egyetemisták

– Mészáros Dóra maszturbál pornózás előtt
– Mészáros Dóra a Playboyban – Mészáros Dóra 2002 képek
– Mészáros Dóra néger fasszal.

A százharmincöt fős minta természetesen nem reprezentatív, kérdezőfelületnek a közösségi hálózatokat használtam, vagyis, még ha az ismerőseim ismerőseihez is eljutott a kérdőív, alapvetően a budapesti értelmiségi (diplomás, vagy egyetemista) nőket találtam meg vele. A kitöltők a 18-tól 50-es korosztályt fedik le, és érdekes, hogy nem nagyon találtam a kitöltők korával korreláló szignifikáns jellemzőket. A nyitottság és az elzárkózás kortól független, de még az ízlés is; az ötös kérdésre érkező két animálszexes (állatos pornó) választ egy huszonéves és egy ötven fölötti nő adta.

A válaszadóknak hozzávetőleg négyötöde válaszolt igennel az első kérdésre, ami bőven várakozáson felüli. Az egymásról való gondolkodásban nagyjából két csoportra oszlottak a kitöltők: sokan mondták, hogy a legtöbb barátnőjük igennel válaszolna a néztél-e már valaha pornót a magad örömére kérdésre. A másik oldalon azok állnak, akik, még ha ők maguk néznek is pornót, ezzel szabályt erősítő kivételnek érzik magukat. Jellemző válasz volt, hogy arctalanul, egy ilyen kérdőívben sokan, vagy mindenki igennel felelne, de szemtől szembe senki, vagy alig. Ezek szerint a pornónézés olyasmi, amit mindenki csinál és mindenki szégyell? Egy 46 éves nő szerint: Talán ha kettőről feltételezném! Hát, sajnos nem sok, azt hiszem! Szégyenlősek, szemérmesek. Valószínűleg ezért is vannak sokuknak gondjai a kapcsolatok terén!. Ez a megjegyzés felveti azt a jogos kérdést, hogy milyen hatással is van a pornófogyasztás a nem virtuális kapcsolatokra. A válaszadók közül sokan írták, hogy a pornót partnerükkel közösen használják kedvcsinálóként, de olyan is bőven akad, hogy valakinek a pornó jelenti a megváltást (már amennyiben az orgazmust megváltásnak tekintjük). így van ezzel az a nőismerősöm is, aki azért néz pornót, mert másként nem tud orgazmust elérni. Szereti a szexet, élvezi is, a csúcsra azonban csak magányosan, az általa doppingnak nevezett pornó segítségével képes eljutni. Van, aki csak így tud elmenni, de ami kiderült: így a legtöbben el tudnak menni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó szex Lőrinczi Anett és Iscusitu Cristina Maria leszbi lányokkal

A leszbikus szex szép lányokkal és szexuális segédeszközökkel lágyabb pornónak számít. Sikeres a férfiak körében. [...]

Gyertek el szexshopunkba, hogy jobban élvezzétek a szexet

≡ M e g h í v ó ≡ az első magyar szexshopba. Ismerd az [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Ajándékot szexshopból is vehetsz! Itt a legjobb szexbolt és webshop!

Ajándékozz erotikát mindkettőtök örömére. Karácsony, névnap, születésnap, vagy Valentin nap? Ajándékot szexshopból is vehetsz, férfiaknak, [...]