Metzker Viktória meztelen, dj Metzger Viki nude

Metzger Viktória meztelen, dj Metzger Viki nude. Metzker Viktória magyar DJ és modell, akit 2007-ben Az év playmate-jévé választottak Magyarországon. A címlaplány versenyen fedezték fel. A Back To Black fontembere Vikit és egy barátnőjét tehetségesnek tartotta. Lányduót alkottak, de hamar szétváltak.

Eközben Viki szép számmal kapott munkaajánlatokat Magyarországon és külföldön is. 2007 elején kezdett újra a zenével foglalkozni. Készített dalokat többek között Dukai Reginával és Tolvai Renátával is.

A gimnázium utolsó éveiben mutatott először érdeklődést a modellkedés irányt. Első komolyabb szereplése a CKM férfimagazin és a Viva zenecsatorna közös produkciójában, a Címlaplány versenyen volt. Az induló lányok száma megközelítette a 150-200 főt, első körben bekerült a 42 kiválasztott lány közé, akiket Nánási Pál fotózott le. A végén a 9. helyen végzett. A verseny alatt az egyik feladatban énekelni kellett; itt fedezte fel a Back To Black fontembere — Bebe — Viki és egy barátnője tehetségét. Az ő tanácsára kezdtek el stúdióban dalokat felvenni. Sajnos ezt a kezdetleges lányduót nem sikerült tovább erõsíteniük, így szétváltak és szüneteltették a zenével való próbálkozásaikat.

Viki ezután inkább a modellkedéssel foglalkozott elsősorban, még három szépségversenyen indult; a Miss Hungary-n, ahol különdíjas lett, a Miss Internet Hungary-n, ahol közönségdíjjal és „cyberspace különdíjjal” jutalmazták, és a Miss Tourism Hungary-n, ahol pedig fehérnemű különdíjas volt. Késõbb, az elért helyezéseinek köszönhetõen, szép számmal kapott munkaajánlatokat mind Magyarországon, mind külföldön. Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot. Eközben bemutatókat is vállalt a My77 Underwear csapatával, akikkel fehérnemű és fürdõruha kollekcióikat mutatott be országszerte.

Magyarországon az év playmate-jévé választották.
2007 februárjától foglalkozott a lemezlovas szakma és a tanulást is ekkor kezdte el, az egyik legismertebb magyar DJ, Junior mellett. Télen a Sensation Club támogatásával gyakorolhatta a szórakozóhelyen, nyáron a Cafe del Rió adott lehetõséget a tudása fejlesztésére. Metzker Viktória meztelen, dj Metzger Viki nude.

Metzker Viktória alig változott 20 év alatt

A dj már közel 40 éves, de az évtizedek alatt alig veszített kislánykori bájából. Metzker Viktória saját gyerekkori fotóját hasonlította össze jelenkori arcképével és a kommentelők egyetértettek abban, hogy szinte semmit sem változott. A frizuráját például éppen ugyanúgy hordja, mint iskolásként.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!

Vélemény, hozzászólás?