Napi(na) aktualitás

Jajjistenem, “Tereskova-botrány pinázással”. Hát igen, mit is gondoltunk már megint, hogy vannak dolgok, amiket ki kellene már mondani, hogy a női test is szóhoz jusson végre. Mert bebizonyosodott, hogy nem hallgatják meg. Tereskova zenei munkássága hozzám nem áll túl közel, de a dalszövegeit olvastam már korábban is. A mondanivalója egyszerű, a beszédmódja egyenes, tiszta, komplikációktól mentes. És én ezt értékelem benne. Hogy kimondja azt, hogy igen, egy nő bizony képes annyit adni magából a férfinak, hogy az már túl sok is legyen vagy hogy milyen érzés felkínálkozni vágytól túlcsordulóan és elutasításban részesülni, a testünk elutasításában. A kedvencem pedig, hogy az illatos pinájáról énekel. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus a részéről!
De pont ezért csinálnak belőle botrányhősnőt, és a prűd közönség kivonul a felvételről hangos kifütyülések közepette. Mert egy nő ne mondjon olyat a férfinak (nem egy férfinak, hanem a férfinak általában) hogy “a gerincem helyén nem a faszod áll”, a folytatásért pedig végképp boszorkányégetés jár, miszerint “a pina helyén pedig nem a szaporodás”! Pedig nem…
Tehát a felháborodottaknak ajánlom, hogy inkább menjenek el az egyik női magazin által szervezett “Run in stiletto-ra”, azaz tűsarkúbanfutóversenyre. ennyit a fjordokról.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!