Körmök

Köröm-mániás vagyok (többek között). Sőt, inkább körömlakk-mániás! Még a régi szép időkben keződött, tehát a gimiben. Akkoriban határozottan feketeköröm-párti voltam, mert egy fiú azt mondta, hogy neki nagyon tetszenek a fekete körmű lányok, így én is nagyon tetszettem neki. Akkoriban a világ még ilyen “feket vagy fehér” volt. Jobban mondva, fekete.
Aztán egy ideje már, hogy műkörmöket növesztek a kezeimen. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer műkörmös lány leszek, márcsak azért sem, mert műkörmös lányokkal szemben határozott előítéletek vannak forgalomban. De beleszerettem és egyébként sincsenek más mániáim, például sosem sminkelem magam, csak ha az alkalom megkívánja és sosem festeném a hajam, csak ha már megfelelő számú ősz hajszálam lesz. De a köröm kell! Valamiben “hülyepicsának” kell lennem, ha már a Cosmo-t sem olvasom. És most épp azon kísérletezek, hogy milyen hosszúra nőhetnek meg anélkül, hogy kellemetlenségeket okoznának.
Viszont épp tegnap hallottam, hogy az Utolsó tangó Párizsban c. filmben (amit egyébként még nem láttam, de a listámon rajta volt és ezzel jópár helyett előre is ugrott) elhangzik a férfi részéről a nő irányába a felszólítás, hogy: “vágd le a körmöd és hozd ide a vajat a hűtőből!” Hát ezért én is levágnám. És a filmet is meg kéne nézni végre.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]

Húsvétkor, a hétvégén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a [...]

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]