Ripli Zsuzsa pucér, újabb meztelen fotók kerültek elő

Az RTL sztár Ripli Zsuzsanna pucér, újabb meztelen fotók kerültek elő! Ripli Zsuzsi 23 éves volt, mikor megválasztották playmate-nak. Azóta felhagyott a meztelenkedéssel, mostanában színészkedik. Most A mi kis falunk dekoratív és a melleit is mutogató, meztelenkedő fitneszedzőjeként ismerhetjük. A mi kis falunk szereplője Ripli Zsuzsanna meztelen képek és szexi pózok:

– Valamiért én nem szeretem magamat visszanézni, nyilván megvettem, nekem is otthon volt, el van téve otthon egy-egy példány, mert azért az emberhez hozzátartozik. Ez volt életem első ilyen fotózása, és azért az ember nagyon zavarban van, teljesen más dolog, mint amikor tényleg modellképeket készítesz, katalógusfotózás vagy fehérneműfotózás vagy bármi más, mint amikor ilyen jellegű képek készülnek egy emberről, teljesen más hangulat – nyilatkozta régebben. A mi kis falunkban szexi csábító Ripli Zsuzsi meztelenül takarja a pináját:

– A szerepek, amik mostanában körbevesznek, vagy körbevettek, azok azért nyilván használják a testi adottságaimat, kinézetemet, viszont jó lenne néhány olyan szerep is, ami kicsit más oldalamat tudja megmutatni – nyilatkozta. A csodás testű Ripli Zsuzsa régebben meztelenül mutogatta magát:

Szigetváron látta meg a napvilágot, 1981. április 17-én. 2004-ben őt választották az év playmate-jének. Az eredeti szakmája fodrász, de jelenleg modellként dolgozik. Elég sokat utazik külföldre és itthon egyaránt. Fõleg munkájábólból kifolyólag, de privát célból is. Szereti megismerni az éppen aktuális ország kultúráját, szokásait.
Mindezek ellenére szakít idõt a bulikra is. A kerti partikat elõnyben részesíti, de szívesen üldögél a barátaival egy pohár bor mellett.
Jelenleg Budapesten él. A modellpályára nem készült. De most nagyon örül, hogy 2 évvel ezelõtt elkezdte. Végre azzal foglalkozik, amit szeret csinálni. Médiaszereplései Beau Monde, CKM, Men magazin és sok külföldi szexmagazin. Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust, és dögös CKM fotók itt:

Nagyon szereti az állatokat. Van egy kutyája. De a legkedvesebb kedvence a kakaduja. A nemzetközi konyhák közül szereti a thai és olasz ízeket. Bangkok az egyik kedvenc városa, és Thaiföldért is rajongDe szereti még Barcelonát is, és Spanyolországot. A mozgás elég fontos számára. Szeret úszni, jet-skizni, aerobikozni, motorozni, és persze kényeztetni magát. A Thai-masszázs a kedvence.

Ripli Zsuzsi meztelen fotózása

Ripli Zsuzsa monokinis fotózása nem csak a papot hozta zavarba. Vannak állandó dolgok az életben, és úgy tűnik, hogy Ripli Zsuzsi bevállalós jelenetei is ezek közé tartoznak. A mi kis falunk legutóbbi részében egy szál bugyiban láthatjuk.
Az elmúlt két évadnál jóval nagyobb hangsúlyt kapott Ripli Zsuzsi karaktere A mi kis falunkban, de van, ami nem változott. A sorozat Dórijaként ő hozza a bevállalós, szexi lányt, akire évadonként jut egy-egy „vetkőzős” jelenet.

„Sokkal többet megtudhatnak majd a nézők Dóriról (…) Több jelenete van, hosszabb jelenetek, kicsit jobban beleláthatunk majd a magánéletébe, és itt most nemcsak a pappal való viszonyáról beszélek, hanem általában véve a magánéletéről. Szerintem így majd egy kicsit szerethetőbb lesz.”

Ripli Zsuzsi Dóriként első körben is egy vetkőzéssel mutatkozott be, és akkor úgy nyilatkozott, hogy ő már korábban ugyan szerepelt címlapokon, de most már csak nagyon indokolt esetben, szerep kedvéért vetkőzik. A mi kis falunk volt az első ilyen szerepe, és kicsit furcsán érezte magát, a stábnak és különösen a rendezőnek, Kapitány Ivánnak azonban hálás volt.
„Figyelt arra, hogy amikor ezt a jelenetet forgattuk, csak azok legyenek ott, akiknek feladatuk van.”

Nagyjából egy évvel később, tavaly is lekerült a blúz Ripli Zsuzsiról a forgatáson, és most jött a következő látványos jelenet ideje.

A sorozatban Dóri a falu papját (Schmied Zoltánt) kéri meg egy profi fotózásra, és a szépségversenyre készülő portfólióba kerül mindenféle kép. Már a bikinis fotózás is látványos, de ez még csak a kezdet volt:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Ripli Zsuzsa pucér, újabb meztelen fotók kerültek elő

  1. Pingback: A mi kis falunk szereplője, Ripli Zsuzsanna meztelen képek | Szexplaza net

Comments are closed.