Ripli Zsuzsa régebben meztelenül mutogatta magát

Ripli Zsuzsa nem csak az RTL csatorna A mi kis falunk című sorozatban meztelenkedett, hanem számtalan akt, és pucér fotózáson vett részt régebben. Az aktmodell, színésznő Ripli Zsuzsa meztelen képek itt vannak:

Ripli Zsuzsanna miatt is az RTL sorozata elképesztően népszerű, az alkotók azonban nem elégszenek meg ennyivel, úgy tűnik szélesíteni akarják a Mi kis falunk rajongóinak körét. Ripli Zsuzsa a legújabb epizódban gyakorlatilag egy szál fehérneműben jelenik meg.

Ripli Zsuzsi a történet szerint ráadásul épp akkor botorkál a színre fedetlenül, mikor szeretője és annak exfelesége próbálnak beszélgetni. A helyzet kellően abszurd és kellemetlen a színésznő viszont elképesztő formában van.
A videót a Blikk is kiszúrta és felidézték, hogy a Ripli Zsuzsa által játszott karaktertől nem áll távola szabados, nudista életszemlélet, ez menetrendszerűen előfordul a forgatókönyv szerint.

Vannak állandó dolgok az életben, és úgy tűnik, hogy Ripli Zsuzsi bevállalós jelenetei is ezek közé tartoznak. A mi kis falunk legutóbbi részében egy szál bugyiban láthatjuk.
Az elmúlt két évadnál jóval nagyobb hangsúlyt kapott Ripli Zsuzsa karaktere A mi kis falunkban, de van, ami nem változott. A sorozat Dórijaként ő hozza a bevállalós, szexi lányt, akire évadonként jut egy-egy vetkőzős jelenet.

Sokkal többet megtudhatnak majd a nézők Dóriról. Több jelenete van, hosszabb jelenetek, kicsit jobban beleláthatunk majd a magánéletébe, és itt most nemcsak a pappal való viszonyáról beszélek, hanem általában véve a magánéletéről. Szerintem így majd egy kicsit szerethetőbb lesz.

Ripli Zsuzsa Dóriként első körben is egy vetkőzéssel mutatkozott be, és akkor úgy nyilatkozott, hogy ő már korábban ugyan szerepelt címlapokon, de most már csak nagyon indokolt esetben, szerep kedvéért vetkőzik. A mi kis falunk volt az első ilyen szerepe, és kicsit furcsán érezte magát, a stábnak és különösen a rendezőnek, Kapitány Ivánnak azonban hálás volt. Figyelt arra, hogy amikor ezt a jelenetet forgattuk, csak azok legyenek ott, akiknek feladatuk van.

Nagyjából egy évvel később, tavaly is lekerült a blúz Ripli Zsuzsiról a forgatáson, és most jött a következő látványos jelenet ideje. A sorozatban Dóri a falu papját (Schmied Zoltánt) kéri meg egy profi fotózásra, és a szépségversenyre készülő portfólióba kerül mindenféle kép. Már a bikinis fotózás is látványos, de ez még csak a kezdet volt. Aztán volt  a pillanat, amikor Ripli Zsuzsi már nemcsak a falu papját hozta zavarba, de talán néhány nézőt is.

Néhány nappal korábban egyébként a Blikknek mesélte el a színésznő, milyen volt a forgatás.
– Örültem, hogy a sorozatban is megmutathatom egy kicsit a modell énemet, hiszen a színészi munkák mellett a mai napig vállalok ilyen feladatokat is. Érdekes, hogy mennyire megmaradnak a mozdulatok, a testünk emlékszik mindenre! Ahogy elkezd kattogni a gép, szinte rögtön magától mozdul a láb vagy a kar.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Budapesten az INTIM CENTER szexshop a legjobb, a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten

Magyarországon az első és legjobb szexbolt a Budapesten az INTIM CENTER szexshop a Károly krt. [...]

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]

Szex segédeszközöket, érdekes szexkütyüket próbálgat a fiatal lány

Mivel maszturbáljak otthon? Bizony ez egy gyakori kérdés. Vicceskedve szóba jöhet a dezodorosflakon, üveg, banán, [...]

Férfi kényeztetők, bombázó csajok és brutális szexkütyük

A legjobb férfi kényeztetők bombázó csajok és brutális szexkütyük , ezekből láthatsz egy válogatást. A [...]