Senna Kiss Ramónát dugja?

Igencsak érdekes fotókat és videót kaptunk Kiss Ramónáról (26). A Barátok közt csinos Zsófija vasárnap éjszaka az egyik elegáns budai szórakozóhelyen, a Symbolban mulatott, méghozzá nem is akármilyen társaságban: Forma–1-es pilóták között, videó itt.
Az egyik versenyzővel különösen sokat lógott együtt, méghozzá a legendás Ayrton Senna unokaöccsével, Bruno Sennával (27).
– Jó hangulatú VIP-bulit csaptak a Forma-1-es csapatok alkalmazottai a Symbolban, amelyhez a sok ingyenalkohol is jelentősen hozzájárult. Jól el voltak szeparálva, több biztonsági őr figyelt arra, hogy idegen még véletlenül se zavarja meg a Magyar Nagydíj utáni jól megérdemelt lazítást – mesélte olvasó-riporterünk, K. János, akinek természetesen jár a tízezer forint.
– Senna az elsők között érkezett, közvetlen, mosolygós volt, a barátaival nyugodtan megvacsorázott, sőt fényképezkedett is. Ramóna csak később kapcsolódott a társaságához.
El sem mozdult Senna mellől, mindenki láthatta, hogy aznap este ők összetartoztak. Nevetgéltek, beszélgettek, Senna szinte végig átölelte Ramóna derekát, és volt, amikor a színésznő hajtotta a fejét a vállára. Nem volt kétséges, egymásba gabalyodtak.
Ramóna szemmel láthatólag nagyon jól érezte magát, és annyira csüngött Sennán, észre sem vette, hogy körülötte villognak a vakuk, többen is lefényképezték őket. De lehet, nem is érdekelte, hogy mindenki látja boldogságát. Hajnal felé távoztak.
Kiss Ramóna – aki hétfőn a megkeresésünkre nem akart nyilatkozni a buliról – és Bruno Senna egy hónappal ezelőtt találkozott először. Akkor az F1-es pilóta a Hungaroringen megrendezett Lotus-vezetéstechnikai napra érkezett hozzánk, és a pályán összefutott a Ladies Cupon versenyző Ramónával. Beszélgettek egy kicsit, elvitte néhány kört Senna a mogyoródi pályán a szépséget, majd elváltak.
De minden valószínűség szerint már akkor megbeszélték, hogy lesz folytatása a rövidke találkozásnak. Most már fesztelenebb körülmények között, egy buliban lazítottak együtt. Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatás…
Ramóna nem kívánt nyilatkozni a kialakuló románccal kapcsolatban, annyi azonban bizonyos, hogy a kölcsönös vonzalom már egy korábbi találkozás alkalmával kialakult közöttük.
Nem ez lenne az első alkalom, hogy Ramóna távkapcsolatban él a szerelmével. Korábbi kedvesével, Tóth Norberttel a férfi futballkarrierje miatt többször is kénytelenek voltak több száz kilométerre élni egymástól. Közel hat éven keresztül működött is a dolog, a második különköltözés viszont már szakításhoz vezetett.
– Hiába beszéltünk telefonon, nem tudtunk annyira részt venni a másik hétköznapjaiban, mint szeretnénk. Két lehetőség volt: vagy egy nagyot lépünk előre, és összekötjük az életünket, vagy elengedjük egymást, és új életet kezdünk. Az utóbbit választottuk – nyilatkozta akkor Kiss Ramóna.
Több híresség példája azonban azt igazolja, a távkapcsolat igenis műkőképes. Zimány Linda (25) és kedvese, Dzsudzsák Balázs (24) hónapokon keresztül ingázott Magyarország és Hollandia között, amíg Dzsudzsák a PSV Eindhoven csapatában játszott, július vége óta azonban már Oroszországban kezdték meg közös életüket, amióta a focista az Anzsi Mahacskala csapatához igazolt.
Zimány mellett Dukai Regina (27) is a „focistafeleségek” ingázó életét vállalta a szerelem miatt. Feczesin Róberttel (25) való kapcsolata elején ugyan még csak 230 kilométert kellett utaznia Debrecenig, amióta azonban Feczesin Bresciába szerződött, Regina már Olaszország és Magyarország között ingázik.
– Szerencsére a távolság ellenére nagyon jól működik a kapcsolatunk. Ráadásul ennek megvan a varázsa is, hiszen az ember mindig úgy készül, mintha az első randira menne. Tény, hogy nem jó úgy hazamenni, hogy nincs otthon senki, de azt gondolom, hogy ha az ember igazán szerelmes, akkor megéri felvállalni egy ilyen kapcsolatot – mondta Regina.
Persze egy tesztpilótával közel sem lenne ilyen könnyű dolga Kiss Ramónának, hiszen Bruno Senna a Lotus Renault munkatársaként márciustól novemberig szinte minden hétvégén más országban állomásozik. Forrás: Blikk.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]

A legjobb szex shop webáruház és budapesti üzlet az INTIM CENTER termékeiből ajánló

Az Intim Center a budapesti legjobb szex shop van belvárosi szexbolt  és online webshop. Ennek ajánlata, [...]

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Sexshop INTIM CENTER és szalonzene Budapesten, a Károly krt. 14-ben

Sexshop és szalonzene a budapesti történelmi Károly krt. 14-ben. Szexshop 25 éve nyitott Magyarországon először. [...]