Imád a spermával nyalakodni Szarka Andi

A nőben éppúgy megvan Sartre szabadság-elméletére utalva, az emberi vágy az eredendő autonómia, önmegvalósítás iránt, de vajon milyen utak nyílnak előtte, hogy kiteljesedjék? Tradicionálisan a nő a test, a férfi a szellem. A férfi a szubjektum, a nő a másik, a nő az, aminek a férfi látja, ha szexuális lénynek, akkor annak. Hiába a szuverenitás iránti vágy, ha beteljesedése a társadalmi elvárásokkal élesen ütközik. A fiatal lány emberi kiteljesedése (a férfiével szemben) ellentmond női hivatásának.

Szarka Andrea a Szexplázában pénzért pornózó magyar lányok közül az egyik. Szarka Andi egy szexbabával elégít ki egy faszt egy guminő, szexbaba társaságában. A műnővel csókolózik és nyalja a pináját. Casting fotózás után szopnia kell, és rendesen megkapja a faszt a szájába és a pinájába a pornó forgatáson. A teljes pornós tartalmat itt nézheted meg.

szarka_andrea_sex

Szarka Andrea dugás közben műpinát nyal és basszák hátulról, aztán beleül a nagy faszba. Szarka Andika után a további magyar lányok akik a pornóztak a nevüket is vállalva itt nézhetők meg.

Eredendő igénye arra, hogy szubjektum, tevékenység, szabadság legyen, összeütközésbe kerül nemi ösztönével és a társadalom sürgető követelésével, hogy passzív tárgyként vállalja önmagát.

Sorsomat csak a Másikként tölthetem be – de hogyan mondjak le Énemről? Majd a felnőtt nő erotikus transzcendenciájáról: A másikat birtokba venni, de előbb s ennek érdekében prédává lenni: ez a nő erotikus transz- cendenciájának lényege. Vagyis tárggyá válni és tárgyként ragadni meg önmagát. Beauvoir hitt az egyenrangúság lehetségességében, sőt, olyan eggyé olvadásban, amiben nem a gyengébbik oldódik fel az erősebbikben, hanem két lényeg, magát lényegként megélő egyén válik kölcsönösen eggyé.

Ez volt Beauvoir híressé vált formulája, amit a Sartre-ral való összetartozásra alkalmazott: ketten egyek. Egyébként Beauvoiron sokszor érezhető némi férfiasság, a női tapasztalatokat korántsem nőiesen szemlélte, talán ezért is olyan szimpatikus; eleve kivédte, hogy a női sztereotípiákkal vádolják. Persze az ilyesmi kivédhetetlen, vele is előfordult, dühítette is: Olykor vérig bosszantott, hogy absztrakt problémákról folyó vitáink során férfiak azzal intettek le: Ezt csak azért gondolja, mert nő, de tudtam, hogy védekezni csak egyféleképpen védekezhetek ellene: ha azt felelem rá: Azért gondolom így, mert így igaz, szubjektív mivoltom kiküszöbölésével; szóba se kerülhetett, hogy azzal vágjak vissza: Maga azért gondolja az ellenkezőjét, mert férfi.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!