Úrnőd vagyok 4

Így nevelek valakiből farokimádó ribancot. Milyen hímkurvának lenni?
– Ugye, te az én kis kurvám akarsz lenni? Az én kis kurvám? Néha tényleg érdekelne, hogy tudod-e, kivel szórakozol? Azt mondhatnám, fogalmad sincs arról, milyen kegyetlenségekre vagyok képes. Kíváncsi lennék arra is, hogy miként reagálnál, ha saját szemeddel látnád játékszereimet, miket hasonló alkalmakra gyűjtöttem össze. Azt hiszem, még nem érted, hogy nekem gyönyört okoz, ha belőled patetikus kurvát csinálhatok – akinek nincs saját akarata. Képzeld csak el – miként fogod érezni magadat, ha egy éles borotvával vetkőztetlek majd le. Levágom rólad a ruháidatat. Szépen, lassan, apró, miniatűr darabkákra, amik egyenként hullanak le, s közben, egész idő alatt mozdulatlanul kellene állnod.

A legkisebb elmozdulás nélkül, mert még meg talállak vágni. Lehet, ha elég alázatos és engedelmes leszel – előzőleg megkötözlek és a szemeidet is bekötöm egy szalaggal, hogy ne kelljen a borotva munkáját végignézned. Csak érezd, tudat alatt reszketve a félelemtől. És lehet, hogy a szádat is betömöm egy speciális, pénisz formájú pöcökkel. Tudod, nem szeretem hallgatni a felesleges siránkozásokat és könyörgéseket. Aztán eléd állok szűk bőrruhámban és megengedem, hogy gyönyörködj szépségemben. Lábamon vörös harisnya, vörös tűsarkú cipő, hatalmas sarkakkal. Talán kapsz annyi kegyelmet, és megengedem neked, hogy közelebbről is megismerkedj velük. Rád parancsolok, hogy feküdj hanyatt a padlón – természetesen mezítelenül és gúzsba kötve, mint egy japán gésa bondage-ban, – aztán a cipőm hegyes tűsarkaival, – de csak akkor, ha megérdemled – elkezdem lassan szántani a bőrödet.
Addig fogom ezt csinálni, amíg gyönyörű, vörös barázdák nem lesznek rajtad. Közben állandóan a golyóidat fogom rugdosni, hogy érezd az én örömömet. És akkor ott vannak még a vibrátoraim. Ha úgy döntök, használni is fogom valamelyiket, akkor lesz igazán minek örülnöd!
Azt hiszem, még nem is sejted, milyen hatásos eszközzé válhat az a megfelelő kezekben. Előszőr szépen bedugom az én nedves pinámba, ahol kellőképp megnedvesítem – talán szépen ráfekszem az ágyra, szétterpesztett lábbal, és hagylak gyönyörködni a kézimunkámban. Tudom, szeretnél majd kiszabadulni béklyóidból, de arra a legkisebb esélyed sincs. Ha nagyon fogsz zavarni, hozzá bilincsellek azokhoz a nehéz láncokhoz, melyek ott lógnak alá a mennyezetről. Nehéz béklyókba teszem kezed-lábad, azután felhúzlak a magasba. Ott fogsz rángatódzni az izgalomtól felingerülve, de semmi több, mint merő látványosság a szemednek, amit megengedek.

Aztán durván hozzá nyomom vibráló műanyag segédeszközömet az ágaskodó locsödhöz, és addig fogom nyomni vele, amíg a fájdalomtól el nem kezdesz ordítani, de olyan hangosan, hogy azt az egész negyedben is meghallják. Ugyanezt, talán a golyóiddal is megcsinálom. Amikor betelek pazar ordításoddal, ismét betömöm a szádat a speciális pöcökkel, de előre figyelmeztetlek, ha nagyon sokat fogsz rakoncátlankodni – akkor leszúrom az egészen a torkodra. Lehet, hogy öklendezni fogsz, de biztosan tetszeni fog neked is a dolog, mert egy olcsó kis kurva csak arról álmodik folyton, hogy egy méretes farok legyen a torkán. Különben is, egy lotyó mást nem is érdemel, mint hogy egy jó nagy farok fojtogassa. Ezek után a testeden megérzed kemény mellbimbóimat.
Érezni fogod az arcodon, kiszabadítom kebleimet a korzett öleléséből, és megmutatom őket teljes szépségükben – aztán simogatni fogom velük szexuális lázban úszó testedet. Állandóan lejjebb és lejjebb haladok, míg nem elérek ágaskodó falloszodhoz. Hosszú percekig ingerelni foglak, mindaddig, amíg tested el nem kezd ellenőrizhetetlenül rángatódzni. Kívánni fogod, hogy gyorsan, hamar elérhesd a csúcsot, de azt én nem engedem meg neked. Egyszerűen kinevetlek majd. Ellöklek magamtól úgy, hogy nagyon sokáig himbálódzni fogsz láncaidon, aztán megadom a farkadnak azt, amit abban a pillanatban a legjobban kíván.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az eladásra kínált szexbabákat ki lehet próbálni

17 ezer forintért bárki kipróbálhatja az eladásra kínált szexbabákat. Mielőtt megvennéd, az eladó próbakettyintésre invitál. [...]

Egy jó maszturbálásra a műpunci a legjobb

A szexshop áruházak egyik legérdekesebb és ugyanakkor érdekes része, mivel ezek a termékek teljes méretben [...]

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Szexárut Postapontokra is rendelhetsz az Intim Center szexshopból

Nincsenek korlátok, az Intim Center szexshop online webáruházunkból, nagy termékkínálatból választhatsz. A részletes leírás megkönnyíti [...]