Cicciolina: szex, politika

cicciolina-staller-ilonaNéhány éve a magyar származású pornósztárnak köszönhetően az olasz politikai elit még szexibb volt.
– Voltam egyszer nyaralni Silvio Berlusconival. Mindenki meg volt győződve arról, hogy le is feküdtünk egymással, de én állíthatom, hogy nem – mondja Cicciolina, azaz Staller Ilona. Évek múlva az üzletember Berlusconiból politikus lett, és a Radikális Párt színeiben a NATO-tagság és a nukleáris energia ellen meztelen keblekkel protestáló Cicciolinából is.
Bár mandátumát 1991-ben elvesztette, pártot alapított – a Szeretet Pártját –, mellyel magyar képviselői székért és milánói polgármesteri címért is indult. Akár Oszama bin Ladennel és Szaddám Huszeinnel is szeretkezett volna, hogy csillapítsa agressziójukat.
– Nem vagyok a legjobb politikus, de a legrosszabb sem. Édesanyám is azt hitte, hogy minden politikussal együtt voltam. Sokan úgy képzelik, én reggel, délben és este is szexelek. Az igazság az, hogy ritkábban csinálom, mint azok a nők, akik nem pornósztárok.
Ma a munkanélküliség és az afrikai gyerekek ügye áll a legközelebb Cicciolina szívéhez. És a gyerektartási díj beszedése exférjétől, a művész Jeff Koonstól, akivel közös fia tizenhét éves.
– Nem jó apa. Nem mennék hozzá újra, szörnyű volt a házasságunk!
A mai olasz esélyegyenlőségi miniszter, Mara Carfagna topless modell volt. Tavas­szal Ber­lusconi három ifjú hölgyet is indított a helyi választásokon – egy bártáncosnőt és egy modellt is…
Szex ás poitika:
– Szép Heléna miatt egész Trójának vesznie kellett annak idején az ókori görög mítosz szerint.
– VIII. Henrik angol királyról jól tudjuk, milyen gyakran váltogatta feleségeit – válás helyett időnként a hóhért igénybe véve. Mert a katolikus egyház nem engedte válni, új egyházat alapított…
– Bill Clinton afférja politikailag többe is kerülhetett volna; az amerikai elnök végül nem bukott bele – de talán ma Hillary Clinton nem lenne külügyminiszter, ha annak idején nem úgy cselekszik, ahogy.
– Nicolas Sarközy Carla Bruniért hagyta ott volt nejét, aki a választásokon még ott volt vele, hogy a bomba ne robbanjon a kampány ideje alatt – így férje francia elnök lehetett.
Cicciolina szex, pornó, erotika, bulvár: Cicciolina fia drog miatt börtönben van – Cicciolina még mindig pezseg az életben – Cicciolina bugyi nélkül Hajdúnál – Cicciolina, és kit ismersz még fel? – Cicciolina Orbánnal és Gyurcsánnyal nem dugna – Cicciolina bugyingó nélkül – Avenue Q  Cicciolinán röhögnek majd az olaszok? – Cicciolina döbbenetes titkok: AIDS, leszbikus szex – Cicciolina (Staller Ilona): A pornószakmának becsülete volt! – Cicciolina állatszexes múltja – Cicciolina Staller Ilona fiatalon – Ciccolina és Bíró Ica szőrös pinával pornóznak


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb budapesti szexshop az Intim Center az Astoriánál

Az INTIM CENTER egy nagyszerű online szexbolt, és nagyon klassz. Emberi navigáció, kényelmes részek a [...]

Potencianövelőkről vélemények és rendelés potencia boltból

A potencia zavarok hátterében egyrészt pszichikai, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]

Szexuális termékek ajánlója a legjobb szexhoptól, az INTIM CENTER minden nap nyitva!

A N°1 szexshop Budapest belvárosában, minden nap nyitva tart ✓ Nőket, férfiakat és párokat szeretettel [...]

Szexi fehérneműk, erotikus jelmezek, amiktől vadulnak a férfiak

A sex shop üzletünkben erotikus, szexi ruhák széles választékával is várjuk vásárlóinkat. A Szexshop Budapest [...]