Tudtak élni a lebukott lányfuttatók

Fényűző pompában élő sarkadi stricire és madámra csapott le a Nemzeti Nyomozó Iroda, akik Bécsben futtattak fiatal lányokat.
A bűnbanda, amelynek feltehetőleg több tagja is van, hamis munka ígéretével csalta el a tapasztalatlan nőket, akiket fogva tartottak, majd miután megfelelően „kiképezték” őket a szexmunkára, Bécsbe szállították dolgozni. Ott aztán naponta 20 férfinak kellett kielégíteni bármilyen szexuális kívánságát. A nők napi ezer eurót kerestek, a pénzt pedig mind leadták a bandának. Eddig a hatóságok 13 ilyen nőről tudnak, az emberkereskedelem pedig évek óta zajlott.
Temérdek arany, kitömött aligátorok, párducok, luxusmotorok, saját sziget a sarkadi birtokon, iszonyú sok készpénz, fegyverek – ez fogadta a kommandósokat, amikor lecsaptak a Békés megyei tanyára. A rendőrök úgy bukkantak L. Tiborra (52) és egy 37 éves nőre, hogy egy fiatal lány megszökött Bécsből, és Magyarországon feljelentést tett. A 19 éves lány elmondta, hogy háztartási munka ígéretével került a tanyára, ahol pár napig valóban a beígért munkát végezte, később azonban „munkaadója” közölte, hogy nagyobb összeggel tartozik neki, amit le kell dolgoznia prostituáltként. Hogy mindezt kikényszerítsék a nőtől, folyamatosan bántalmazták, fenyegették, hogy megölik – mondta Uzsonyi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) osztályvezetője.
A rendőrök értesítették a bécsi hatóságokat, ahol már szintén nyomoztak L. Tibor után, másik két nő feljelentése alapján. Ekkor derült ki, hogy volt olyan lány, akit két évig is fogva tartottak, hogy betöltse a 18. évét, hogy aztán prostituáltként dolgoztathassák.
További adalék, hogy szintén Sarkadról származik az a férfi is, akit azért kapcsoltak le a rendőrök, mert Svájcban futtatott lányokat. Így nem zárható ki, hogy a Bécsben, illetve Svájcban prostituáltakat futtató stricik jól ismerték egymást. Azt egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy az évek alatt hány lány kerülhetett fogságba külföldön, és egyelőre azt is csak megbecsülni lehet, mennyit kerestek a megfélemlített, megkínzott nőkön, de az biztos, hogy az évek alatt több milliárd forint lehetett bűnözők bevétele.
További cikkek strici és kurva témákban: Luxuskurvák perverz férfiakkal, fülledt orgiákban – A kurvákhoz járók nagy része értelmiségi – A Facebookon elcsábította, majd kegyetlenül megerőszakolta – A nő csak baszni és kiszolgálni való sovinizmus – A férfiak szerint nem megcsalás a kurvázás – Kurválkodik a politikus felesége – Megtámadták a szűz pináját áruló Lillát – Szexmunkások szervezete 48 millió forint támogatást kap. További cikkek a témában: A galaci faszszopó kurvák olcsóbban szopnak – Kamionos gyilkolja az útszéli pár meurós prostikat – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Az orosz cári balett tinilányainak és madamjainak titkaiból – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Magyar lány szüzessége eladó – Tinikurvák úgy öltöznek, hogy szellőzzön a picsájuk – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A prostitúció egy mély gödör – Sztárok és luxusmadámok – Nem tetszik a celebkurváknak ha alázzák őket – Luxusprostik az egyetemen, a tandíjat összebasszák – Utcalányt csinált belőlem – Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1.rész 2. rész 3.rész 4.rész – Lecsukták a 17 éves borsodi prostituáltat – Hármat szeretnék: a szádat, pinádat, seggedet – A kurvák a legjobb pszichológusok – Keleti Györyi kurválkodott – Megbaszom az összes kurvát – Mit tett Molnár Anikó a hercegségben kétmillióért? – Kurva vagyok üss kedvedre, szopass meg, bassz szét – Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A legdurvább orgiák a sztárvilágban! – Kurva drága a kurva – Film a prostitúcióról: K1 – Lady Jenny domina testileg lelkileg megkínoz – Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14. – Dughat egyet a győztes hacker – Ribancok masszázst hazudnak – Több tízezer magyar kurva külföldön – Kitálal Brunei szultán egyik háremhölgye – Kurvák hirdetőoldala a Szex-partner.hu – Stricik és megkéselt, eltört karú, letépett körmű örömlányok – A kiskorú kurvázós botrány után megbocsájt Ribéry neje – Dominák szolgái többnyire diplomások – Szexmunkásnő a mobilcég reklámarca – Szeretek baszni, szopni, ribanc vagyok


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelő tabletta az Intim Centerben kapható

A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]