Pedofil albérlő a bíróságon

Csupán háromévnyi elzárásra ítéltek egy 65 éves fajtalankodót, csak mert áldozata nem szenvedett súlyos lelki sérüléseket. Pedig a férfi, N. Imre orális szexre kényszerítette a gyermeket. Komoly felháborodást váltott ki, hogy a Baranya Megyei Bíróság mindössze háromévnyi szabadságvesztésre ítélt egy férfit, aki egy kilencéves kislánnyal fajtalankodott.

A vádirat szerint a 65 éves N. Imre fürdés közben simogatta és orális szexre is kényszerítette áldozatát. A pécsi pedofil egy ismerőse kilencéves kislányát, B. Bettinát nézte ki: hónapokig fajtalankodott a rémült gyerekkel. N. Imrét jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság a szemérem elleni erőszak miatt.
Az eset négy éve történt, de a férfi már jóval korábban is kielégítette beteg vágyait azzal, hogy időnként a kulcslyukon át megleste, ahogy a kislány zuhanyozik. Az ügyvédje szerint megalapozatlanok voltak a vádak, mert a gyerek viselkedésén nem látszott, hogy megrontották, sőt az osztályfőnöke és a gyermekpszichológus sem vett észre semmit. Ugyanakkor az ítélet elismerte, hogy a szexuális zaklatás megvalósult, de a vádlott szerint a lakásban rengeteg férfi albérlő fordult meg, közöttük kellene keresni a tettest. N. Imre szabadlábon érkezett a tárgyalásra, várhatóan az ősszel kapja meg behívóját a börtönbe.
Pedofil ügyek: Polanski két évvel is megúszhatja a kislány megerőszakolását – Polanski pedofil ügyében bírót és ügyészt vádol – Polanski Charlotte Lewwist is megrontota – Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek – A meleg pap 80 ezret ajánlott a szexért – Templomban szopott a homoszexuális pap – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Elnézést kért a gyerek molesztálásokért a pápa – Kártérítést kapott a pedofil áldozat az egyháztól – A pápa elítélte a pedofil papokat – Több ezer gyereket molesztáltak az Ír papok – Félhetnek a papok nyilvánosak a szexuális bűntettek


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelés, a leghatékonyabb tabletták és szerek az erekció érdekében

Potenciazavarról erektilis diszfunkcióról, röviden ED akkor beszélünk, ha a férfi nem tud olyan erekciót elérni [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Vibrátoros maszti a fürdőszobában

Vibrátoros maszti a fürdőszobában. A vibrátor témájú képsorozatban fürdőszobai maszturbálás látható, egy vízálló vibrátorral. Ha  a [...]

Szexbabával szexeltél már? Vegyél vagy rendelj egyet az Intim Centerben, és hajrá!

Az INTIM CENTER online szexshop webáruház szexbabák kínálata kiegészül pár új csajszival. Megérkezett a szexbaba [...]