A szépségkirálynő nehézségei – szextörténet

Markolászni kezdte melleit, olyan duzzadtak voltak, hogy alig fértek el a kezeiben. Nyelvével először a jobb, majd a bal mellbimbóját nyalogatta meg. A túloldalról a férfi, élvező hangot adott ki. A lány azt is hallotta, amint a cipzár lehúzódott, s beigazolódott a balsejtelme. A zsaroló, a lyukon átdugta a farkát. Megharapta a szája szélét és minden utasítás nélkül tudta, hogy mi a dolga. Letérdelt az ágaskodó hímvessző elé, s megfogta a lüktető szerszámot. Húzogatta rajta a bőrt, majd óvatosan szájába vette. Elég rossz íze volt, mintha már napok óta nem mosta volna meg a tulaja, de nem finnyáskodhatott tette a dolgát. Teljesen felhúzta a zsaroló farkán a bőrt. Körbenyalta a pirosló makkot, majd bevette ismét a szájába. A lány a két kezét a fülke oldalára rakta, s szájával izgatta a férfit… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex a moziban vibrátoros szexshop eszközzel

Egy korábbi online szexshop vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik budapesti szexshoptól. Mivel eddig [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]