Faszát mutogatta az esztergomi polgármester

Knapp János Pál a Fidesz-KDNP esztergomi alpolgármestere látható azokon a képeken, amelyek pornóoldalon jelentek meg nemrég. A képeket gyorsan közölte több blog is, például az Egyenlítő Tv, a képek hamar körbejárták a magyar internetet. A felvételeken Knapp meztelenül látható, néhány péniszmutogatós kép mellett két olyan kép is van a sorozatban, amelyeken a politikus a szájával elégít ki egy nőt. A politikus a stop.hu megkeresésére nem cáfolta, de nem is erősítette meg azt, hogy róla készültek a felvételek. “Nincs ilyen emlékem az elmúlt öt évből” – mondta a politikus a Stop-nak, hozzátéve, a képeket nem látta még hétfő reggel, és csak délután fog internetezni, ezért addig nem is tud majd biztos választ adni arról, hogy ő szerepel-e a felvételeken. Knapp később az Indexnek elismerte, hogy ő látható a körülbelül tíz évvel ezelőtt készített képeken. Knapp elmondta, a képeket második feleségével maguknak készítették, de amikor az egyik számítógépét feltörték, a felvételeket lemásolták. A képekkel már többször próbálták zsarolni Knappot, először 2008-ban, amikor levél formájában megkapta ő is és a Fidesz is “Ez még csak a kezdet” kísérőszöveggel. A politikus feljelentést tett a képlopás miatt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexbabával szexeltél már? Vegyél vagy rendelj egyet az Intim Centerben, és hajrá!

Az INTIM CENTER online szexshop webáruház szexbabák kínálata kiegészül pár új csajszival. Megérkezett a szexbaba [...]

Ezek a potencianövelők természetes anyagokkal jó segítség a szexben

A potencianövelő tabletták és potencianövelő kapszulák és krémek hatóanyagai kifejezetten a merevedésre hatnak, így önbizalmat [...]

Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az [...]

A szexi ruci durván izgatja a férfiakat, sok van az intim szexshopban

A történelem fejlődésével a divat is fejlődött. Annak ellenére, hogy a leghíresebb divattervezők – férfiak, [...]