Erotikus filmek amik feltüzelik a vágyat

Összeválogattam neked filmeket, amelyek ugyan nem tartoznak az erotikus szexfilmek közé, viszont mindegyikben igen fontos szerepet kap az erotika és a szenvedély, így a szexuális túlfûtöttség szinte észrevétlenül ragad majd át rád és a párodra.

A hűtlen
Rendező: Adrian Lyne
Főszereplők: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Zeljko Ivanek
Eredeti cím: Unfaithful
Az ösztönök a legváratlanabb pillanatban szabadulnak ki az ész börtönéből. Connie is a boldog nők szokásos életét élte. Szerette a férjét és a családját, elégedett volt az életével. Nem kereste a félrelépés lehetőségét, viszont egy francia diák meghívta egy teára, és elcsábította. Úgy tervezte, hogy kipróbálja a futó kalandot, de képtelen kilépni a szenvedélyes viszonyból. Hazudik és bujkál, de a férje mégis rájön a titkára, és mindhármuk élete veszélybe kerül.

9 és ½ hét
Rendező: Adrian Lyne
Főszereplők: Mickey Rourke, Kim Basinger
Eredeti cím: Nine 1/2 Weeks
A sztriptíz alapiskolája, amely a film bemutatása óta eltelt bő 20 évben mit sem veszített népszerűségéből. A film kevésbé jó, mint ahogy feltupírozott emlékeinkben él, de ettől függetlenül érdemes ismételni. Elizabeth öntudatos, határozott, a saját lábán biztosan álló, életét egyedül irányító nő. Vagy legalábbis annak ismerte magát, amíg nem találkozik Johnnal, és a férfi át nem formálja. Megismerkedésük után Elizabeth már képtelen önálló döntéseket hozni, képtelen távol tartani magát a férfitól, és mindent megtesz, amit csak John kér tőle. Kapcsolatukban szaporodnak az erotikus játékok, amelyek egyszerre töltik el félelemmel és izgalommal.

Elemi ösztön
Rendező: Paul Verhoeven
Főszereplők: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, Jeanne Tripplehorn, Denis Arndt
Eredeti cím: Basic Instinct
Az erotikusthriller-történelem mérföldköve, klasszikus, de könnyen felejthető. Néhány év távlatából az ember csak annyira emlékszik, hogy volt a híres, bugyi nélküli jelenet, és volt valami a jégvágóval. Ha ennyire megfakultak az emlékek, érdemes újra megnézni. Sharon Stone meggyőzően alakította a jéghideg szőke szépséget, aki forró viszonyt alakít ki az utána nyomozó felügyelővel. Hosszú évek múlva megszületett a film folytatása is, de nem durrant akkorát, mint az eredeti film.

Eredendő bűn
Rendező: Michael Cristofer
Főszereplők: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane, Jack Thompson, Gregory Itzin
Eredeti cím: Original Sin

angelina
Angelina Jolie és az ő telt ajka – ha találkozik a latinos szívtipróval, Banderasszal, akkor kő kövön nem marad. Persze csak akkor, ha a forgatókönyvíró félistenek is úgy akarják. Az Eredendő bűnben úgy gondolták. Luis Antonio Vargas (Antonio Banderas) a gazdag kávéültetvényes nem szenvedélyre és nagy szerelemre vágyik, hanem egy nőre, aki gyereket szül neki, és aki jó társ. Ehhez képest „megkapja” a legvonzóbb és legveszélyesebb nőt, ráadásul feleségül is veszi, viszont az esküvő után a nő távozik a férfi minden pénzével.

Megváltó szex
Rendező: Laura Mana
Főszereplők: Elisabeth Margoni, Pilar Bardem, Alex Angulo, Jose Sancho
Eredeti cím: Sexo Por Compasión
Izgató és erős szexuális kisugárzású nők, mind fiatalok, karcsúk és szőkék? Egy fenét. Dolores középkorú háziasszony, akit szentként tisztel az egész város, viszont ájtatossága olyan bosszantó, hogy férjének elege lesz belőle, és nagylelkű viselkedéséből is. Doloresnek, hogy visszaszerezze a férjét, rosszá kell válnia, és elhatározza, bűnt követ el. Lefekszik egy kedvét vesztett férfival, aki – mint a mesében – visszanyeri boldogságát. Hamarosan a sivár kisváros minden férfija Doloresnél keresi a boldogságot. Nem hagyományos erotikus film, viszont a szenvedély azon rétegeit kutatja, amelyek a szemnek legtöbbször láthatatlanok.

Femme Fatale
Rendező: Brian De Palma
Főszereplők: Antonio Banderas, Rebecca Romijn-Stamos, Peter Coyote, Thierry Frémont
Besorolása szerint thriller, de nyugodtan reklamálhat, akinek nem támad kósza gondolata, legyen férfi vagy nő, amikor az ékszerrablásnál két nő játszadozik egymással. Mindezek után valóban csökken a film erotikus hangulata, de legalább nem kell azzal vesztegetni az időt, hogy később a fontos részeket bepótoljunk, bőven elég a csattanóval zárni a filmet. A sztori végtelenül egyszerű. Laura Ash igazi csábító, ízig-vérig „femme fatale”, és nem válogat férfi és nő között. A nagy ékszerrablás után egy szemfüles fotós lefényképezi a gazdaggá vált nőt, és ezzel veszélybe is sodorja. Persze mindeközben Laura sem tétlenkedik. Édes-halálos bosszút áll.

Intimitás
Rendeztő: Patrice Chéreau
Főszereplők: Philippe Calvario, Alastair Galbraith, Susannah Harker, Kerry Fox, Mark Rylance
Eredeti cím: Intimacy
Kinek ne jutott volna eszébe, hogy milyen jó lenne egy szerdai szerető, aki nem kérdez, nem kell megbeszélni vele semmit, sőt bonyolult magyarázatokat vagy éppen hazugságokat sem kell kitalálni, csak szerdánként egymásnak esni, szexelni, élvezni azt a néhány lopott órát. Jay és Claire találkozásai nem szólnak egyébről, mint a szexről, és a titkos légyottjaik terepéül szolgáló szobán kívül nem ismerik egymást. Amikor Jay-ben felébred a vágy, hogy többet tudjon meg a szerdai nőről, Claire megszakítja a kapcsolatot, ám Jay közben megismerkedik Claire férjével, és a viszonyok bonyolódni kezdenek, de a film erotikus túlfűtöttsége nem csökken.

A szex és Lucia
Rendező: Julio Medem
Főszereplők: Paz Vega, Javier Camara, Najwa Nimri, Tristán Ulloa
Eredeti cím: Lucia Y El Sexo
A címével ellentétben ez a film a lelket mozgatja meg, és úgy játszik rajta, hogy a film után jó odabújni valakihez, élvezni az ölelő karokat, a simogatást és az orgazmust. Művészfilm. Igaz, hogy elkoptatták ezt a jelzőt, és legtöbbször hidegrázás jön az emberre, amikor ezt hallja, de ha minden művészfilm ilyen szép és összetett lenne, mint A szex és Lucia, nagyobb lenne az artmozik látogatottsága. A címben szereplő lány pincérnő Madridban, és szenvedélyes viszonyt tart fenn író barátjával. Amikor egyedül marad, egy festői szigetre utazik, és az eddig zárt ajtók mögött tartott fantázia és vágyakozás szabad utat talál magának.

Keserű méz
Rendező: Roman Polanski
Főszereplők: Hugh Grant, Peter Coyote, Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner
Eredeti cím: Bitter Moon
Bevallom, engem nem hoz lázba Roman Polanski híres filmje, a Keserű méz, viszont elég sok barátnőmet igen, ezért semmiképpen sem akartam lehagyni a listáról. Két férfi és két nő sorsa egy hajóút során keresztezi egymást. Nigel és Fiona kapcsolata kifulladóban, Oscar és Mimi pedig meglehetősen bonyolult „se veled, se nélküled” állapotban él, már évek óta. Oscar bizalmába avatja Nigelt, és elmeséli a Mimivel töltött évek erotikus és felkavaró momentumait. Nigel fantáziája meglódul, és minél inkább részesévé válik a gyönyörű-szomorú szerelemnek, annál jobban vágyakozik Mimi után. A sóvárgás viszont mind a négy ember életét alapvetően meghatározza.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]

Gumi szexpartner, szexbaba beszerzés és a nemi élet vele

A gumibaba, szexbaba mindig segít felvidítja a magányt és maximális örömet szerez. Fő előnye a [...]

Az INTIMCENTER.hu szexkellékeivel új dimenzióba kerül a nemi életed

Legyen a szex minél jobb! A nők 60%-a csak megjátssza az orgazmust. Nagy hiba. Ha [...]