Az angol Dundika is énekel

keeleyA popipar jelenlegi felállását áttekintve kijelenthetjük, hogy minden kebelcsoda a zeneiparba tart, ugyanakkor valamennyi énekesnő levetkőzik. A különböző szakmák képviselői közti határok mára teljesen elmosódtak, csak az változik, ki mikorra időzíti a pucérkodást. A magyar vetkőzésipari szakmunkáslányokra igazán büszkék lehetünk,hisz Niki Belucci, Voksán Virág és Metzker Viki a keverőpult mögüli cicivillantással új műfajt teremtenek: topless DJ kategóriában férkőznek be a bizniszbe. A vetkőzős lányok másik fele a hagyományos mikrofonos módszerben hisz, Dundika és angol megfelelője, Keeley Hazell biztosan kislánykora óta az énekesnői karrierről álmodozott. Érdekes, hogy a hivatásos brit mellkirálynőnek pont most jött meg a hangja, hogy megválasztották a világ harmadik legszexibb csajának. A melleiről már úgyis felismeri fél Európa, meg kell ragadni a lehetőséget és dobbantani a nagyvilágba. Keeley nem viccel, komolyan megkezdte a kampányt, beöltözött az összes példaképének tartott énekesnőnek, csak hogy finoman jelezze: ő is közéjük tartozik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

A sexshop vásárlás már életünk mindennapi része lett, íme a legjobb szexshop

Fedezze fel a legújabb felnőtt játékokat, fehérneműket és újdonságokat felnőtt boltunkban. Prémium termékválasztékunk biztosan örömet [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Poweros óvszer, speciális hatóanyagú kondom

A Poweros óvszer, kondom, condom, gumi egy spéci magyar találmányon alapuló szuper termék. 18 db-os [...]