Playboy: lett már pornós, akit fotóztam!

A Juj Paul Millerrel, a Playboy fotósával beszélgetett, aki nemzetközi arcokat keresni jött Magyarországra. Elmondta: könnyű a magyar lányokkal dolgozni, mert ők roppant segítőkészek. Azt is megtudtuk, hogy a fotókon ő a nyitott szájat szereti. A pornózásról is szót ejtett: azt gondolja, hogy ha a hölgy, akit ő fotóz, a pornózásban érzi jól magát, akkor azt kell csinálnia. Ha nem attól van jó érzése, akkor ne. Szerintünk is mindenki csinálja azt, amit akar.

[Videók] Paul Miller fotózta a modell Lévai Adriennt


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Melyik a tuti potencianövelő? Már mondjuk is!

Potencianövelő vásárlásnál, hogy melyiket vegyük, a döntés nagyon nehéz! A potencianövelő szerek százai elöntötték a [...]