VV Gigivel Kovi is forgatna pornót

Kovi, a pornóguru tudja, mi kell a népnek, most éppen szakmai szemmel figyeli a ValóVilágot, közben fejben lejátszik néhány aktust, meg beállítást, és máris tudja, kikkel vihetné sikerre legújabb produkcióját.
VV Giginek már van pornós múltja, nem lenne újdonság neki egy újabb pornóvideó, hisz VV Gigi előéletét tekintve joggal pályázhatna a Villa Rosszkislánya címére. A Blikk információja szerint a szentendrei villalakó testvérpár lánytagja, Gigi véres-erotikus leszbikus szexjeleneteket forgatott. Figyelemreméltó, hogy VV Gigi erotikus múltjáról a csatorna tudott. A villalakók múltját elnézve feltettük a kérdést, véletlen egybeesés-e, hogy a jelöltek zömének erotikus múltja is van. Kovács István producer, rendező szeretne VV Gigivel egy erotikus filmet összehozni. Cikk folyatatása itt


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nőnapra szexkelléket? Miért ne!

Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]

Szexshop online webáruház árukereső

Szexplaza.hu erotikus weboldal és online szex shop áru és tartalom kereső. Írd be a keresendő [...]