Magyar lányokat kínoztak brutális módon – videó

Magyar bevállalós lányokat, a perifériára szorult anyákat, adósságcsapdába került nőket kínoztak brutális módon. A külföldi pornófizetésekhez képest, szinte nevetséges összeget fizetnek, pl. vesszőcsapásonként 2.000 forintot.

Aki kibirja az 50 korbács vagy pálca ütést, amitől az egész teste és lelke a kínoktól szenved, 100.000,- forintnyi valutát kap. A legtöbb sérülés maradandó, örökre meglátszik. A rendőrségi ügy azért pattant ki, mert egy kétgyerekes családanya feljelentette a pornós stábot, hogy akkor sem hagyták abba a kínzását, amikor kimondta azt a kulcsszót, ami a tortúra azonnali befejezését jelenti.

Egy másik nő azt vallotta, hogy egy szájgolyót kapott, amitől nem tudott beszélni, és jelezni, hogy elég. Az iszonyatos kínzásokat, elektromos sokkolást, ami a csiklóját is érintette, erőszakkal csinálták végig rajta. További bejegyzések: Magyar pornós lányok videókon – Az Auschwitz náci szadómazó film – Brutális szado-mazo pornó forgatás magyar lányokkal – Újpesti szado-mazo filmesek, egy ember ellen vádemelés – Az Auschwitz náci szadómazó film weboldalát meghekkelték – Elite Pain The Complaint szadómazó pornóvideó.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ne félj szexshopban vásárolni, az Intim Centerben diszkrétek és kedvesek az eladók

Szexboltba manapság már mindenki jár, tizennyolctól fölfelé. A fiatalabbaknál mintha már trendi lenne a szexshopok [...]

A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER 32 éve követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]

1 thoughts on “Magyar lányokat kínoztak brutális módon – videó

  1. Pingback: A magyar lányok vállalják a mocskos megalázó szexet | Szexpláza

Hozzászólások lezárva.