Bordás Edina Alexandra vetkőzik

Bordás Edina Alexandra az első lány, akinek a fotósorozata a tengerentúlon kötött ki, és megmérettetik a Pet Of The Year versenyen. Az expornós lány Bordás Alexa szex és casting munkáit megtalálod itt.
Így a csinos fővárosi hölgynek még komoly esélye van arra is, hogy az amerikai Penthouse címlapjáról mosolyogjon a világra.
Addig azonban itt a magazin októberi magyar száma, no meg Bordás Edina Alexa, akit nem véletlenül hasonlítgatnak lépten-nyomon Pamela Andersonhoz: az amerikai cicababához hasonlóan 90-59-90-es paraméterekkel áldotta meg az ég.
– Nagyon örültem a felkérésnek, ráadásul nekem is volt szavam a képeket illetően, így az eredménnyel is teljes mértékben elégedett vagyok – kezdte lapunknak a lány. Alexa közelében mindig forr a levegő. És hogy ez nem csak a fotózásokra értendő, azt mi sem bizonyítja jobban, mint Alexa vallomása a férfiakról.
– Mindig féltek tőlem – mondja. – Soha nem mertek lépni, hiába küldtem a jeleimet. Így megtanultam, ha valakit akarok, azt magamnak kell megszereznem – tette hozzá mosolyogva.
Igaz, mostanában nem kell tartanunk a támadásaitól, hiszen egy éve boldog párkapcsolatban él. Egy-valamit azonban még – mint mondja – meg kell hódítania, az pedig Amerika. Már csak egy telefonhívásra kell várnia – írja a Blikk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A kötözős szex sokak titkos vágya, váltsátok valóra

Együttlét megkötözve? Mindegy, hogy bilincs, netán egy szexi selyemsál akad a hálószobában, de ezekről párodnak [...]

Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz szex közben végig

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős [...]

Szexshop higiénia: szájmaszk, kézfertőtlenítő vagy gumikesztyű az Intim Centerben

Az INTIM CENTER budapesti szexüzletbe belépéskor kézfertőtlenítőt, védőmaszkot és gumikesztyűt talál kis asztalon! A védőmaszk, [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]