Demcsák Zsuzsa szabad préda lesz

A most műsorvezető Demcsák Zsuzsa, a kormányszóvivői poszttal is megkínált tévés műsorvezető elválik férjétől – írja a Blikk. Nyolc év után elválik férjétől, Kiss Józseftől Demcsák Zsuzsa, a TV2 műsorvezetője – írja a Blikk, hozzátéve, hogy a férfivel két közös gyerekük van.
Demcsák Zsuzsanna kis híján kormányszóvivő lett 2007-ben, amikor a második Gyurcsány-kormány kérte fel erre a posztra, ám a személyét és családját ért támadásokra hivatkozva visszalépett. A Magyar Nemzet akkor arról írt, hogy Demcsák Zsuzsi férjét üzleti kapcsolat fűzi Sz. Istvánhoz, akit a rendőrség bűnszervezet vezetésével és működtetésével, illetve egy diósdi kettős emberölés megrendelésével gyanúsít. Demcsák akkor közleményt adott ki, miszerint férje kiszállt az Sz. Istvánhoz köthető vállalkozásokból, s ezek “gazdasági tevékenysége semmilyen összefüggésben nem merült fel a büntető eljárásban Sz. István terhére rótt bűncselekményekkel kapcsolatban”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop áruválasztékát teszteli a nő, ez a munkája

Az Intim Center szexshop Budapest weblapjának szexkellék blogján olvasni lehet egy szexshop teszter nőről, és [...]

Akár több nőt is kielégítő szexisten így lehetsz

Jó lenne két nővel együtt lenni, vagy akár gruppenszex partiban szexelni? Vállalati szexbuli ahol több [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]