Húsvétkor, a hétvégén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a problémák kezdik kioltani a szenvedélyt, és idővel a szex kockáztatja, hogy csütörtökön nagyon “szokássá” válik. Gyakran ez azért történik, mert az élet napi ügyei és nehézségei sokkal többet foglalnak el gondolatainkban, mint a romantikus esték, ahogy ez a kapcsolat cukorka-csokor időszakának első hónapjaiban történik. A szexshop blog szerint a szexuális élet valódi nehézségei akkor kezdődnek, amikor még egy olyan látszólag hatékony és kellemes módszer, mint a szex, már nem vonja el a figyelmet a személyes vagy általános problémákról.

Kimondatlan elégedetlenség, megoldatlan problémák vagy felgyülemlett agresszió – mindezeknek nincs helye a családi életben, mivel ezeket veszekedések, neheztelések, hideg és nyájas ágy követi. A szexuális játékok egy módja annak, hogy megszabaduljanak a napi feszültségtől, örömet szerezzenek, támogassák az érzékiség és a szexualitás élményét, ugyanakkor ne sértsék egymást, hanem éppen ellenkezőleg, meggyulladjanak. Az ágyban játszott szerepjátékok lehetőséget adnak arra, hogy karakterként reinkarnálódj, és úgy viselkedj, ahogyan soha nem mernél a mindennapi életben. Egy ilyen átalakulás lehetővé teszi, hogy ne legyen félénk, ne válasszon szavakat és tetteket, mert mindketten megértik, hogy ez csak egy játék.

A szerepjáték a legegyszerűbb, de rendkívül hatékony módja a szexuális élet diverzifikálásának. Az orális simogatásokkal együtt, maszturbáció és alternatív szextípusok. Ha félénk vagy bizonytalan a színészi képességeiben, hidd el, ez nem előfeltétel. Csak egy kis képzeletre és humorérzékre van szüksége. Ha még komoly otthoni előadást sem kap, akkor képes lesz szórakozni, ami már jót tesz egy kapcsolatnak. Itt olvassa el, hogyan befolyásolják a szerepjátékok a szexualitást, mire van szükségük, és milyen cselekményt válasszanak. És ne feledje, hogy a szexnek biztonságosnak kell lennie.

A szerepjáték

Hogyan működik? A játék szerepe nagyon eltérő lehet, a telek sokkal fontosabb. Például minden párban mindig egy partner dominál. Egy szerepjátékban lehetőséged van helyet váltani: ha a férjed a mindennapi életben dönt, akkor szigorú tanárrá válhatsz, és büntetheted őt a rossz viselkedésért. A kapcsolatokban is gyakori probléma, amikor lerázzuk magunkról a nap folyamán a partnerünkön felgyülemlett haragot és neheztelést, még akkor is, ha nem egy szeretett személy hibáztatható a munkahelyi kudarcokért vagy az élet más egyéni területeiért.

– Pajzánkodj a húsvéti hosszú hétvégén, a szexet ne hagyd ki
– Húsvétkor szeretnél szexelni a hosszú hétvégén?

Annak érdekében, hogy az otthonon kívüli problémák ne jelenjenek meg a kapcsolatokban, vonja be őket a játékba. Ha egy férfi hazajön egy heves, elveszett vita után a feletteseivel, aznap este hagyja, hogy ő legyen a főnök, és írjon neked néhány megrovást.

Felkészülés egy szerepjátékra: forgatókönyv, szabályok és leltár
Először is gondold át, milyen nehézségek és célzások vannak az életedben a partnereddel. Ha még soha nem játszottál erotikus játékokkal, ez a megközelítés segít kiválasztani az első szerepeket, és enyhíti a feszültséget a kapcsolat síkján, ahol felhalmozódott. A helytelenül választott szerepek vagy szkriptek mindent elronthatnak. Képzeld el, hogy egy férfi folyamatosan depressziós, mivel a közelmúltban esküsztél rá és anélkül (vannak lányaink, például az élet ilyen időszakai, például a PMS), majd felajánlják, hogy szeretőt és oldalát játssza – ugyanaz a helyzet, mint általában. Még akkor is, ha egy férfi egyetért, akkor ez a játék valószínűleg nem okoz neki örömet, aminek, mint minden szexuális aktusnak, kölcsönösnek kell lennie.

Próbálja meg óvatosan elhozni partnerét ahhoz, ami aggasztja, azonosítsa a fájdalmas pontokat, elkapjon véletlenszerű kifejezéseket, de ne beszéljen róla nyíltan, mert fennáll annak a kockázata, hogy mindent kis hazai botrányyá változtat, és nem szórakoztató játékká. Ezután válassza ki azokat a szerepeket, amelyek lehetőséget adnak Önnek vagy partnerének a “visszaszerzésre”. Nem lesz felesleges megismerni fantáziáit, és mindenkinek van. Annak érdekében, hogy a játék ne álljon meg, vagy rossz irányba menjen (például szeretőnek kellett volna lenned, majd az ember ismét kezdeményezte), írjon le egy egyszerű, egyszerű egyszerű forgatókönyvet. Nem szükséges az összes párbeszédet a legkisebb részletre gondolni, de meg kell határozni az általános irányt.

A szexi ruhák fontos szerepet játszanak az erotikus játékokban
Egy másik lehetőség a szerepek eldöntésére, hogy magadba áss: gondolj arra, hogy mit szeretnél kipróbálni, milyen erotikus fantáziák látogatnak meg, mi az, ami talán a ruházat formája vagy a légkör a legjobban bekapcsol – mint ez, már szomorú vagyok, nem tudom.
A következő lépés a szexi ruhák. Itt minden egyszerű – vagy ásni a saját szekrényében a megfelelő ruhákat keresve (például egy tanár vagy főnök szerepére biztosan van valami), vagy nézzen be egy szexboltba (otthon nem mindenkinek van nővérruhája vagy pilóta egyenruhája). Megtakaríthat egy utat, ha erotikus ruhákat vásárol szexuális játékokhoz. Amikor a jelmezekkel foglalkoznak, gondoljon arra, hogy milyen felszerelésre lehet szüksége, hogy ne fusson a lakás körül a játék közepén, mutatót, sztetoszkópot keresve – mindennek kéznél kell lennie.

A szerepjáték kötelező szabályai
A játék néhány órával az akció előtt kezdődik. Küldjön tematikus üzenetet partnerének (például: “Doktor úr, fáj a fejem, ma késő este megbeszélhetek veled időpontot?”) – ezen a ponton már játszik, ezért zárja ki a háztartási üzeneteket “Vásároljon kenyeret”. Hasonlóképpen titkos üzenetet dobhat partnerének, de meg kell győződnie arról, hogy meg fogja találni. Kár lenne, ha a nadrágzsebébe tenné, és farmert viselne.
– Csak akkor kezdje el, ha biztos benne, hogy befejezi a munkát. A legrosszabb dolog a nap folyamán az, ha üzenetekkel ugratják egymást, és az utolsó pillanatban meggondolják magukat. Az ilyen fordulatok nem kedveznek a kapcsolatodnak.
– Ne cseréljetek ruhát, és ne készüljetek egymás előtt. Először már teljes egyenruhában és képekben kell találkoznia, különben a “varázslat” nem fog működni.
– Játssz a végéig. Egyik partner sem veheti le a jelmezt a játék közepén, és hagyhatja el a szerepet. Először is, a szex kockáztatja, hogy a szokásos módon elhalad, és nem játssza el azt a pszichológiai szerepet, amelyre minden elkezdődött. Másodszor, megsértheti egy partner erőfeszítéseit, ami csak súlyosbítja a kapcsolat problémáit.
– Improvizál. Ha eredetileg nem volt kész forgatókönyve, vagy nem hajtották végre, és a játék lelassul, semmiképpen ne légy pszichotikus. A “Nem tudom, mi a következő”, “Találd ki magad”, “Talán játszani fogsz velem?” kifejezések tabu! Jobb előre gondolkodni, hogy hová mehet a telek, és mit kell tenni ilyen esetekben. Mindenesetre, még akkor is, ha a játék során megtalálja az interperszonális kommunikáció problémáját, ne koncentráljon rá, sürgősen fordítsa figyelmét minden olyan szempontra, amely kellemesen izgatja Önt ebben a helyzetben, helyezze át a hangsúlyt izgalmas részletekre, hogy mélyebbre merüljön a játékba, és ne veszítse el szexuális hangulatát. Átgondolhatja és finoman megvitathatja az összes fejlesztési pontot, megfelelőbb légkörben.
– Ne próbálj nagyszerű színész lenni. A Hamlet monológjainak olvasása egy partner előtt teljesen felesleges. Összpontosítson a játék fő céljára – a minőségi szexre. Ha túljátszol vagy aluljátszol, hidd el, a partner valószínűleg nem veszi észre, és biztosan nem fog kritizálni.
– Ne vedd át valaki más szerepét. Ha a forgatókönyvet egy partner uralja, ne húzza magára a takarót. Hasonlóképpen, ha domináns vagy – ne hagyd, hogy a partnered felülkerekedjen, keményebbnek kell lenned, de ne menj túl messzire – tapasztalatlan játékosok számára a vonal elég vékony. A legjobb, ha előre elmagyarázza a szabályokat.
– Ne vetkőzzön le idő előtt. Ha a legelején letéptétek egymás ruháit, a játék kudarcot vallott, mert a flörtölés legérdekesebb szakasza kimaradt.

Bármilyen banálisnak is tűnik, de néhány éjszakai játék, különösen a BDMS játékok használatával, stop szavakat igényel. A szónak egyszerűnek kell lennie, de atipikusnak kell lennie a szkript számára. Ha például egy klinikán játszik, akkor nem szabad abbahagynia a “csepegtető” szót, jobb, ha valami rendkívüli, például “bikaviadal” – nem valószínű, hogy Ön és a srác a forgatókönyv szerint megvitatják a bikaviadalokat.

Szex idegennel: példák a reinkarnációra
A szerepjátékok állandó klasszikusai vannak, olyan képek, amelyek csak a megemlítésükkor izgatják a képzeletet. Megvizsgáljuk az ágyelőadások eredeti történeteit, valamint néhány eredeti ötletet dobunk fel.

Forgatókönyvek felnőttjátékokhoz ismerős telek alapján
Valószínűleg sokat hallottál ezekről a képekről, meg akartad próbálni, de nem merted. Sok kérdés van a fejemben: hol lehet jelmezeket szerezni, hogyan kell viselkedni, miről kell beszélni. Tekintsük az erotikus játékok klasszikus szerepeit és viselkedésük néhány jellemzőjét.

A nővér a szerepjátékok egyik klasszikus képe
Ebben az esetben a szerepekkel való variációk sokak lehetnek. Egyikük lehet orvos vagy nővér, a másik beteg. Az, aki a fehér kabátban van, aki fontos szerepet játszik, mindig dominál, nélküle a játék már nem ugyanaz. Vagy rendezhet egy jelenetet, ahol egy tapasztalt orvos flörtöl egy fiatal nővérrel, majd a férfi “vezet”. Kezdje a játékot délután egy találkozóval. A játék során alapos fizikai vizsgálatot végezhet, kezdheti a beteg általános vizsgálatával, és intimebb területekkel fejezheti be a vizsgálati folyamatot. A fürdőköpeny alatt a nővér egyáltalán nem viselhet fehérneműt, és nem vehet fel szexi melltartót, bugyit, harisnyakötőt vagy harisnyát. Mindez megvásárolható cashback-kel a vásárláskor.

Iskola
A tanár mindig domináns. Melyikőtök megpróbálja ezt a szerepet, döntse el a helyzetet. A tanár szigorúbb képében érdemes bevezetni a szexualitást a felső gombbal kigombolt blúz, a szoknya túl magas szabása és a magas sarkú cipő miatt. Egy merész iskolás lánynak sztereotipikusan túl rövid szoknyát (lehetőleg csekkben vagy hajtásban) és csíkos zoknit kell viselnie. Kezdheti azzal, hogy felhívja a hallgatót egy egyéni leckére vagy egy “komoly” beszélgetésre a viselkedéséről.

A rendőrség
A szexboltokban tematikus jelmezeket találhat lányoknak és férfiaknak egyaránt
Rendőrségi egyenruha és bilincs nélkül ebben az esetben nem lehet. Ha kiválasztja a játék készletét, a Buyon pénzvisszatérítéssel rendelkező termékeket kínál. Természetesen a rendőr dominál, és a fogvatartottnak minden kívánságát teljesítenie kell. Kezdjük egy bűncselekménnyel. Ez lehet az elkövető súlyos vétsége, de ez a lehetőség tapasztaltabb “játékosok” számára alkalmas, így a szex nem válik botrányrá. Először jöhet létre egy képregény bűncselekmény, például elfelejtettem mosni egy poharat reggel. Ezt követi a kemény letartóztatás, kihallgatás és szexuális büntetés.

Első randi
Idővel sok pár észreveszi, hogy a kapcsolat túlságosan hétköznapivá válik. Ez azért van, mert a férj és a feleség megszokja egymást. Ne feledje, az első randevúk, amikor még semmi sem világos, nagyon tetszik az ember, de még mindig nem mered megölelni vagy megcsókolni, mit mondhatunk a szexről. Jobb néhány nap alatt felkészülni egy ilyen játékra. Tiltsák meg egymásnak az ilyen szokásos érintéseket otthon: ölelések, csókok, hogy búcsút mondjanak, pofonok a fenékre. Egy héten belül elkezdesz megőrülni egymásért, és most itt az ideje, hogy meghívd partneredet egy “első” randevúra.

Mindennek tényleg olyannak kell lennie, mint egy randin, ami a legjobb, ha nem a kedvenc kávézójában, hanem egy új helyen. Amikor találkoztok, kérdezzétek meg egymástól, hogy miről nem beszéltetek száz éve: kedvenc filmek, hol voltál, mit szeretsz, stb. És természetesen az úriembernek haza kell kísérnie a hölgyet, meg kell csókolnia az ajtó előtt, és még egy csésze teát kell maradnia.

Iroda
A szigorú főnök és egy alárendelt, különösen egy titkár, a szerepjátékok legjobb hagyományai. Megbüntetheti ezt a “lusta” vagy “iskolakerülőt”, vagy késő estig megszervezhet egy egy-egy találkozót. Véletlen érintés, térdsimogatás és az ingek gombjainak fokozatos kigombolása. Ha otthon van egy íróasztala, ahonnan eldobhatja az összes munkatartozékot, akkor az otthoni jelenet a lehető legforróbb lesz.

A fedélzeten
A szerepjátékok lehetővé teszik bármely nő számára, hogy átalakuljon a legkívánatosabb szakma képviselőjévé
Természetesen senki sem engedi csak fel a gépre, de a szex egyenruhás pilótával vagy légiutas-kísérővel megszervezhető. Bármely ember, aki életében legalább egyszer álmodott egy légiutas-kísérő meghódításáról, nem hiába, hogy e szakma lányait tekintik a legszexisebbnek. A klasszikus forgatókönyv első osztályú utaskiszolgálást kínál, de javasoljuk, hogy bővítse ki az előadást egy “repülőgép-szerencsétlenséggel” vagy “terrorista hatalomátvétellel” – bármilyen szerepet is játszik egy ember (kapitány vagy utas) ebben a produkcióban, adjon neki esélyt arra, hogy megmentsen. Ugyanez a forgatókönyv fellelhető egy hajókapitány és egy tengerész számára.

A kísérők gyakran léteznek mindkét nem erotikus fantáziáiban.
Nem csak a szexi ruhákban lévő légiutas-kísérők vonzzák a férfiakat: pincérnők, szobalányok, szexboltok eladónők és a szolgáltatási szektor más alkalmazottai. De nem csak a férfiak dőlnek be az ilyen képeknek, a nők néha a dolgozó szakmák férfijait is nézik: erős festők, villanyszerelők, vízvezeték-szerelők stb. a hő miatt derékig leeresztett munkaruhában vagy a harisnyatartó overalljában is megérdemlik a kis figyelmet. A játék jelenetei nagyon egyszerűek, még mindennaposak is, de nagy motiváció a férj számára, hogy megjavítsa a csöpögő csaptelepet vagy kifesse az ajtót a konyhában.

Nem triviális történet-szerepjátékok
A szerepjátékok bármilyen forgatókönyv szerint fejlődhetnek. A prototípusok lehetnek kedvenc filmjeinek, tévéműsorainak vagy könyveinek hősei, itt és a telek nem kell zavarnia. Választhat történelmi karaktereket vagy bármilyen más, a fejedben született képet is – a lényeg az, hogy átgondoljuk a történetet. Néhány szokatlan karaktert kínálunk fantáziáihoz.

Fitness klub
A fitneszklub alapvetően olyan hely, ahol nehéz visszafogni magát, hogy ne nézzen vasat hordozó férfiakra vagy pikáns pózokban lévő fiatal hölgyekre. Szervezzen egyéni edzést otthon. Ne feledje, hogy a gyakorlatokat a valóságban kell elvégezni, különben az összes “só” elveszik. Az “ügyfélnek” meg kell állapodnia a “trénerrel” a képzés idejéről és helyéről. Az edző szerepének előadójának olyan osztályprogramot kell kidolgoznia és festenie, amely rendkívül szexuális és meglehetősen összetett gyakorlatok, de úgy, hogy a partnernek elegendő ereje legyen a gyakorlatok nagy részéhez.

Szultán és ágyas
A szultán szerepének előadójának utánoznia kell a poligámiát, és “ágyasának”, hogy az éjszaka királynőjévé és a fő feleségévé váljon, minden lehetséges módon el kell csábítania. Itt szüksége lesz a hastánc táncának képességére. Ha előfizetést vásárol a keleti táncórákra a vásárláskor, megtakaríthatja az előkészítést, és ezzel egyidejűleg szíven ütheti partnerét.

Nyomozó
A nyomozó és a gyanúsított játéka hasonló a rendőr forgatókönyvéhez, de kifinomultabb játékosok számára. A bűncselekménynek súlyosnak kell lennie, és a nyomozó feladata, hogy ne nyers erővel, hanem logikus következtetésekkel bizonyítsa a helyességet. A gyanúsítottnak viszont párbeszédet kell folytatnia, és minden erejével el kell vonnia a nyomozót. Például a híres kihallgatási jelenetet az “Alapvető ösztön” című filmből vehetjük át.

Modell
A művész szerepe kitartást igényel, mert a nyakkendő alatt csak nézni lehet, de nem megérinteni
Még akkor is, ha partnere nem tudja, hogyan kell rajzolni, ez nem rontja el a játékot. Természetesen jobb, ha valahol festőállványt és festéket talál, hogy legalább professzionálisan utánozhassa a kép festését. A művésznek gyönyörű tájat kell készítenie, amelyben a modell található. Eleinte a lány ruhákban pózol, de a művész ragaszkodása és meggyőzése után fokozatosan eltávolítja magáról a dolgokat, amíg teljesen meztelen marad. Hasonló jelenetet lehet fordítani egy fotóssal és egy modellel.

Szuperhősök
Minden ember mélyen meg akarja menteni szeretettjét a gazemberektől. Adja meg neki ezt az esélyt, a szuperhős jelmezek előnye megtalálható mind a szexboltban, mind a bolhapiacon. Kezdheti SMS-levelezéssel a “gazemberrel”, aki elfogta a szíved hölgyét (itt a “fogságban” két szerepet kell játszania). Ahhoz, hogy kiszabadítsa, szexuális feladatot kell végrehajtania, majd valahol messze a karjában kell hordoznia kedvesét, hogy lehetősége legyen köszönetet mondani megmentőjének. A forgatókönyv másik változata magában foglalja a szuperhősök klasszikus konfrontációját, például Batman és Catwoman, vagy Wolverine és Mystic az “X-Men” -ből.

A klasszikus konfrontáció cselekménye otthonában, miért ne?

Érdekes szex társasjátékok a változatosságért – Ha rendszeres szerelmi játékok vagytok, kipróbáltátok az összes lehetséges forgatókönyvet, és még mindig nincs elég változatosság, javasoljuk, hogy próbálj ki néhány zsetont, amelyek bármilyen forgatókönyvbe illeszkednek:
– Keresés. Ne menjen azonnal ruhát cserélni, néhány órára indítsa el a játékot egy kis küldetéssel, küldjön egymásnak üzeneteket és fényképeket, vagy dobja el partnerjegyzeteit, amelyekkel megtalálhat téged. Tökéletes egy szuperhős forgatókönyvhöz.
– Szüzesség. Az egyik partnernek úgy kell tennie, mintha tapasztalatlan érinthetetlen lenne, és kínosan, sőt kínosan viselkedjen, a második feladata pedig az, hogy lebeszélje és elcsábítsa. Tökéletes kiegészítés az iskolai forgatókönyvhöz.
– Egy könnyű erényű lány. A pénzért való szexnek megvan a maga sajátossága a férfiak és néhány lány számára. Adja meg kedvesének ezt a lehetőséget, hogy “megvásárolja” veled az éjszakát. A téma beleillik egy kísérőkkel vagy korrupt rendőrséggel való játékba.
– Masszázs. A masszázs, mint előzetes simogatás, szinte minden forgatókönyvre alkalmas. Fontos megérteni, hogy ez nem lehet a szokásos 5 perces masszázs a TV előtt. Készítse elő a hangulatot: gyönyörű ágy, gyertyák, illatos olaj, bekötött szemmel és természetesen zene. Hogyan válasszunk lejátszási listát a szexhez, olvassa el egy külön cikkben.
– Sztriptíz. A sztriptíz önmagában is létezhet, például ha partnere személyes táncot “rendel”. Vagy használja a játék kiegészítőjeként, például nővér szerepében. Annak érdekében, hogy a sztriptíz valóban szexinek tűnjön, és biztos legyen benne, hogy mit csinál, javasoljuk, hogy vegyen részt legalább néhány órán a szalag műanyagokról.
– BDSM játékok. Minden olyan játék, amely idővel benyújtást igényel, szükségszerűen szexuális játékokat igényel. A szigorú tanár, főnök, rendőr képének kiegészítése érdekében vásároljon szexuális felszerelést az Intim Center szexshopban.. Emlékezzünk vissza, hogy az ilyen játékok stop szavakat, valamint túlzott pontosságot igényelnek, hogy ne sértsék meg a partnert. Ez különösen igaz például a játékhoz használt ostorokra, amelyekkel speciális készségekre lesz szükség, különben a játék idő előtt véget érhet. A BDSM leltárának megfelelő használatával kapcsolatos további információkért olvassa el a témáról szóló cikkünket.
– Étkezés. Egy jól ismert “chip” a szerelmi szórakozáshoz. Kenje be egymást tejszínhabbal, csokoládépasztával vagy mézzel, majd nyalja le a már “fűtött” testeket. Az édességek nagyszerű ötlet hárem vagy modell lejátszására.
Bármilyen cselekményt és attribútumot is választasz, a lényeg az, hogy mindkét partner élvezze a folyamatot, és érzéseid és kapcsolataid csak erősödnek.

Milyen szituációs szerepjátékot próbálnál ki? Ha továbbra is kérdései vannak az erotikus játékokra, jelmezekre és felszerelésekre való felkészüléssel kapcsolatban, hagyja őket a megjegyzésekben.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az eladásra kínált szexbabákat ki lehet próbálni

17 ezer forintért bárki kipróbálhatja az eladásra kínált szexbabákat. Mielőtt megvennéd, az eladó próbakettyintésre invitál. [...]

Szexpláza szexshop kellékekkel játszik Ulakics Krisztina

A nagymellű, és fekete hajú Ulakics Kriszta a Szexpláza online szexshopban kapható szexuális segédeszközöket használt [...]

A potenciazavar komoly férfigond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

A Titan Gel vélemények, valóban potencianövelő és pénisznagyobbító készítmény?

Minden szexshop vásárló legalább egyszer elgondolkodott azon, hogy a pénisznövekedéshez szükséges Titan gél krém hatékony-e? [...]