Ibizai táncos pinák rázzák a seggüket

A spanyol rendőrség egy hónapra bezáratott három nagyon híres ibizai diszkót. A vád az, hogy hogy területükön tolerálják a drogok terjesztését és fogyasztását.

A három legnagyobb ibizai klub, az Amnesia, a Bora-Bora és a DC-10 tulajdonosai nagyon rosszul jártak: nem nyithattak ki a szezon elején, s pénzbüntetést is kell fizetniük azért, mert szemet hunynak a bogyók, pirulák és porok kereskedelme fölött. A Guardian híre szerint az évente körülbeül félmillió brit partiállat által látogatott sziget idegenforgalma katasztrofálisan visszaesett. Az Amnesia az egyhónapos szünet után kinyithatott, a Bora-Bora moratóriuma a héten jár le, a DC-10 vezetői pedig még mindig harcolnak a rendőrséggel. A három klub vezetői szerint semmi nem igaz a felhozott vádakból. Az Amnesia képviselője felhívta a figyelmet: az ő drogellenes programjukat használják modellként a világ tisztességes diszkóiban.
A Guardian úgy tudja, hogy a diszkók bezárását két évig tartozó nyomozás előzte meg, míg a mostani intézkedések közvetlen előzménye a szigeten működő brit drogkereskedők tavalyi tűzharca lehetett. Egy helyi lap szerint spanyol civil ruhás rendőrök legalább egy szórakozóhelyeken szippantókabinokat (sic!) is találtak, amelyek elzárható, polccal felszerelt pici helységek. A kormány helyi képviselője, Ramón Soícas szerint a drasztikus rendőrségi lépések azért váltak szükségessé, mert a klubok nem voltak hajlandóak együttműködni a hatóságokkal.
További cikkek: Szex, csajok, Ibiza teljes film itt – Partilányok bikiniben rázzák a seggüket – Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka királynője – Lindsay Lohan’s Private Party Edit Vocal Trance – Partik népe teljes film – Marcel Woods Champagne Dreams klip – Scott Mac Damager Hot girls video – Erotika és trance Jeroentől itt – Sexy Club Girls videók 15 14 13 12 11 06 05 04 03 02 01.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Két lány közötti partnercsere, avagy mit motivál a dildó

Két lány között az úgynevezett férfi és női szerepek szinte kizárólag partnerfüggőek. És úgy cserélgetik [...]

A vibrátort minden második nő nagyon szereti

Minden második nő kedvenc játékai között szerepel a vibrátor, derült ki egy friss tanulmányból, amely [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]