Való Világ casting: Bugyit mutat a picsa

ValóVilág 6 casting. Felhúzott szoknyás bugyivillantás a ValóVilág válogatóján. A VV6, vagyis a hatodik évaddal folytatódik nemsokára a valóságshow, megnéztük, kik próbálkoznak. Baukó Éva is szóba kerül a riportban.

Hamarosan újra nyílik a ValóVilla kapuja. A jelentkezők alig várták, hogy végre megmérettethessék magukat. A ValóVilág hatodik évadának szereplőválogatására 15 ezer ember jelentkezett és egy kutya. A műsor várhatóan az RTL II csatornán fut majd – tudta meg az Origo.
– Közel tizenötezren jelentkeztek, és a visszajelzések alapján rengetegen várják a VV6 indulását. Zömében a húszas éveikben járó fiatalok szeretnének bekerülni, a legidősebb próbálkozó pedig egy hetvenen felüli nyugdíjas hölgy volt, őt is várjuk, hogy érkezzen. Azok vannak itt, akik előzetesen regisztráltak és e-mailben értesítést kaptak. A mostani, első körös válogatón egy adatlapot kell kitölteni, készítünk mindenkiről egy fotót, és van egy kis elbeszélgetés is a kollégáinkkal. Minél érdekesebb és önmagát adja valaki, annál nagyobb esélye van bekerülni – mondta Losonczi László főszerkesztő az első napon.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Adult Expo Hong Kong – képek

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

Leszbi pornóban Déri Laura és Vyazovaya Tatiána vibrátorral szexel

A magyar és orosz lány vibrátorral találnak egymásra. Déri Laura és Vyazovaya Tatiana a Szexpláza [...]

Az amatőr pornós Gyúró Ildikó a castingon a dildót is szereti

A Szexpláza online szexshop nagy vibrátor és dildó árukészletéből egy realisztikus, valósághű dildót is szeret [...]

Szexshop üzletben szex – erotikus történet

Régebben az Intim Center budapesti szexshop üzletében dolgoztam, de elváltam és hazaköltöztem anyámékhoz, egy vidéki [...]