Selfie divat: az önfotózás királynői

Selfie, vagyis szelfi most a divat, már szex után is tolják a fiatalok. Az önfotózás királynői képeken. Selfie, vagyis önfotózó lányok bikiniben, erotikus pózokban. Amatőr képek, ahol a fotós és a modell ugyanaz. A képekért kattints ide vagy a fotóra:

selfie_foto

A selfie szó használata az elmúlt évhez képest 17 ezer százalékkal nőtt. Ráadásul a szónak már különböző változatai is vannak, így a welfie (workout selfie – amikor valaki az edzőteremben fotózza le magát), a drelfie (drunken selfie – amikor részegen), és már a könyvespolcuk előtt fotózkodókra is van külön kifejezés, ez a bookshelfie. További cikkek a témában: Aleska Diamond, Sáfrány Emese szexshop helyett konditerembe jár és szelfie fotókat is csinál.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]