Bordélyházat számoltak fel

A bordélyoknak, piroslámpás házaknak ahol pénzért szexpartner talál az ember, se szeri, se száma hazánkban. Kuplerájt számoltak fel a rendőrök Szegeden. Baszás és szopatás közben érték tetten a párokat a rendőrök.

Öreg faszi megkúrja a tinikurvát!

Prostitúció elősegítése és kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogott el két embert a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az egyik szegedi éjszakai klubban. A rendőrök 2014. július 17-én tartottak házkutatást az épületben. Az egyenruhások két szobában „légyott” közben érték tetten a párokat. A nyomozás adatai szerint a 47 éves H. Péter és a 32 éves R. Corina működtette a bordélyházat.
Az éjszakai klub felső szintjén lévő helyiségekben a bárban dolgozó női alkalmazottak ellenszolgáltatásért nyújtottak szexuális szolgáltatást férfiaknak. A gyanúsítottak a hely biztosítása mellett futtatták is a lányokat.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kihallgatásukat követően mindkét terheltet őrizetbe vette, a bíróság 2014. július 18-án elrendelte az előzetes letartóztatásukat. A kurvák ilyenkor általában pénzbüntetést kapnak, ha nincs engedélyük, a bordély üzemeltetők és a stricik felfüggesztett börtönt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mészáros Dóra szexi ápolónő jelmezben Szexpláza pornóban dolgozott

Mészáros Dóra vagyok, erotikus táncos és aktmodell. Nevem a kétezres évek közepén került a köztudatba, [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]

Szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak az Intim Center szexshopból

A legjobb magyar szexshop online webáruház termékkínáló! Ha mind a két félnek örömet okoz a [...]

Potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong

Eropharm potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong itt rendelhető meg. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, erekciósegítő [...]