Több mint 1000 pasi kúrta Szőke Krisztinát, Hujber Feri feleségét

Több mint 1000 – válaszolta Hujber Ferenc arra, hogy párja, Szőke Krisztina hány férifival lehetett előtte. Nem túl kellemes játék, de Hujber többször elmondta, nincsenek tabukérdések a kapcsolatukban. Ehhez tudni kell, hogy Hujber Ferenc felesége Szőke Krisztina, pornózott Lyen Parker néven.

A Nyerő Páros című műsorban szeretik azt a kérdést firtatni, hogy a párok egyes tagjai hány nővel/férfival feküdtek le aktuális kedvesük előtt. A nagyotmondásokban Puskás-Dallos Peti vitte eddig a prímet, aki néhány évaddal korábban feleségét, Dallos Bogit ríkatta meg, mikor bemondta, 400-500 nővel lefeküdt már.

Hasonló téma következik az idei évad hétfői adásában, akkor Hujber Ferencet arról kérdezi Sebestyén Balázs, vajon a színész párja, Szőke Krisztina hány férfival volt előtte. Hú, Feri, ennyire még nem láttalak gondterheltnek! Majd a színész bemondta:
– Több mint 1000 – mondta, a válaszon mindenki hüledezett.

Hujber egyébként párjáról és a testi hűség kérdéséről úgy beszélt a 24.hu-nak adott interjújában: „Ezerszer monogámabb vagyok azóta, mióta vele élek, mint az előző kapcsolataimban. Mert amiatt, hogy szabad, nem érzem azt, hogy tilosban kell járnom. És onnantól kezdve nem olyan csábító, nincs benne az a plusz nem tudom, micsoda. És egyébként is, szeretnék majd egy kandalló mellett megöregedni vele.”

Hujber Ferenc párja elmondta, annak idején hogyan szereztek tudomást a szülei a pornós munkájáról

Hétfőn debütált a Nyerő Páros új évada, melyben Hujber Ferenc és menyasszonya, Szőke Krisztina is szerepelnek. Mint kiderült, a színész felnőttfilmes munkássága nyomán figyelt fel kedvesére, akinek bevallása szerint akkoriban fogalma sem volt, kicsoda Hujber, aminek utóbbi kifejezetten örült, mondván: végre talált valakit, aki nem tudja, ki ő, így nincs benne előítélet az irányában.

Szőke Kriszti hét éven át dolgozott a felnőttfilmes iparban, és noha családjának ekkoriban azt mondta, modellkedéssel keresi a kenyerét, nem sokáig tudta titokban tartani a szülei előtt, hogy valójában mivel foglalkozik.

– Egy kis faluban élnek, ott is nőttem fel. Amikor édesapám szeretett volna indulni a polgármester-választásokon, akkor az egyik ellenlábasa úgy gondolta, jó megoldás lehet az embereket a szavazástól eltántorítani azzal, ha a rólam készült pikáns fotókat bedobálják a postaládákba, és ezzel tudja meg mindenki azt, hogy a leendő polgármester lánya mivel is foglalkozik, és természetesen ezt mindenki elítéli – árulta el a Fókusz stábjának Hujber kedvese, akinek több évébe telt rendeznie a viszonyát a családtagjaival, ám mint mondja, semmit sem szégyell a múltjából.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

– Én azt akartam, hogy találjak egy olyan embert, aki ezt nem szégyelli. Az, amilyen érzelmi intelligenciája van, amilyen okos, amilyen elképesztően benne van ez a vadság, a lázadás a világgal szemben, amit én egész életemben kerestem. Ezt a bevállalósságát, ezt a tisztaságot, amit emellett megőrzött, ezt a romlatlanságot, ezt én imádtam! – mondta Hujber a párjáról, aki mára maga mögött hagyta felnőttfilmes munkásságát, és már mással foglalkozik.

A többi játékost nagyon meglepte Hujber Feri és szerelme nyitottsága és őszintesége, ugyanis már az első napon elárulták, hogy hogyan ismerkedtek meg, és mivel foglalkozott akkoriban Szőke Krisztina. A párosnak nemcsak egymás előtt, de játékostársaik előtt sincsenek titkai, mindenesetre vannak olyan dolgok, amik ez idáig nem kerültek szóba kettejük között sem.

Erre láthatunk majd példát a Nyerő Páros következő adásában is, hiszen az október 21-e, hétfői részben lesz egy olyan játék, amiben Sebestyén Balázs meg fogja kérdezni Hujber Ferit, hogy szerinte előtte hány férfival volt együtt Kriszta, és a színész olyan megrázó kijelentéssel válaszol rá, amitől azonnal kellemetlen helyzet alakul ki a műsorban, és Kriszta is szemmel láthatóan sokkot kap tőle.
– Több, mint 1000 – vágja rá az előzetesben Hujber, mire a többieknek leesik az álla.

Krisztina már nem forgat. Szőke Krisztinának és Hujber Ferinek közös gyermeke is született.
– Felnőttfilmes múltja van, és én mindig is őt kerestem. Volt Facebook-oldal, ahol láttam a képét, az egy sorozat része, volt, és az lepett meg, hogy egy művésznév volt odaírva. Rákerestem, és akkor kiadta a filmjeit és a képeit. Megkockáztattam a találkozót. Ami még pozitív volt, hogy nem ismert engem, nem tudta, ki vagyok. Végre találtam valakit, aki nem tudta, ki vagyok, így nem volt előítélete sem – mesélte a színész. Több mint ezer pasival szexelt:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Ezerféle szexjáték kategóriákba rendezve található az online szexshopokban

A szexuális játékok olyan tárgyak, amelyeket szexuális élvezet előállítására terveztek. Az Ukrajnában megvásárolható legnépszerűbb intim [...]