Szexakadémia, a tökéletes orgazmusért

Új interaktív kiállítás nyílt “Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.
A “Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón 50 interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a női test intim területein, s ad megszívlelendő tanácsokat a sztriptíztől, a tökéletes orgazmus eléréséig.
“Számtalan pár együtt jön ide, hogy tanuljanak valamit. Eddig nagyon jó a fogadtatás… Eddig ugyanannyi nő jött, mint férfi. A betérő nők kevésbé tűnnek gátlásosnak, míg a férfiak inkább feszélyezetten érzik maguk” – mondta Uta Barkow, a szexakadémiát működtető szexbolthálózat vezetője.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mikuláslány jelmezt hol vegyek? Az INTIM CENTER szexshop üzlet és webáruházból!

– Hol vegyek Mikuláslány jelmezt? – vetődik fel gyakori kérdésként többször. Rendelni szeretnél házhoz futárral vagy postával, [...]

A legjobb szex shop webáruház és budapesti üzlet az INTIM CENTER termékeiből ajánló

Az Intim Center a budapesti legjobb szex shop van belvárosi szexbolt  és online webshop. Ennek ajánlata, [...]

Vagina szépségverseny

Mindenféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Brian Sloane szerint ez [...]

Sex shop 69 szex online webáruház

Elsődlegesen, az egyik legjobb a sex shop 69 széles választékot kínál az ügyfeleinek. Egy kényelmesen [...]