A csomagolás fontos

Hozzátartozik-e a csomagolás az ajándékhoz? Mennyire lehet izgató egy fehérnemű? Kinek tetszik jobban a szexi alsónemű, a viselőjének vagy az elcsábítottnak? Komoly kérdések, amiket előbb vagy utóbb mindenki feltesz magának, esetleg felteszi helyettünk egy kíváncsiskodó ismerősünk. Válaszokra így is, úgy is szükségünk lesz.
A mai nők fehérneműk széles tárháza felett rendelkezhetnek. Tangák, franciabugyik, harisnyatartók, fűzők, baby dollok, hálóingek, a legkülönfélébb melltartók. A kényelem mellett a legfontosabb, hogy csábító is legyen a ruha alatt megbúvó alsó. Ez elérhető egy vadabb szabással, egy jól elhelyezett nyílással, vagy extrém anyagokkal, de vannak, akik az extravagáns mintáktól indulnak be.

A fehérnemű fehérsége már rég a múlté. A választék a teljes színskálát felöleli. A fiatalos sárga-zöld csíkostól eljuthatunk egészen a vadító tanárnénis vörös-fekete kárómintásig. És még csak a színeknél tartunk. Pamut, bőr, latex, csipke, necc, nugáttal töltött, kekszes-barackos tejcsoki: mindenféléből készítenek már alsóneműket. Mondhatnánk, hogy csak a fantáziánk szabhat határt, de már az sem. Mégis mire föl ez a nagy felhajtás?

A férfiak odavannak a vizuális élményért. Mert egy férfi szívéhez nem a gyomrán, hanem a szemén át vezet az út. Egy franciabugyiba bújtatott formás fenék látványa képes feltüzelni a legfáradtabb férfit is. És igenis fontos, hogy egy nő estéről estére el tudja csábítani a párját. Ezt pedig a legegyszerűbben egy előnyös és szexis fehérneművel érheti el. Egyetlen férfi sem fogja azt mondani, hogy “Drágám, inkább azt a pecsétes pólót vedd fel, aminek olyan finom rántott hús szaga van!”.

Meg kell vizsgálnunk a másik oldalt is. Önáltatásként hat, ha azt halljuk egy nőtől, hogy csak magának akar tetszeni. A nők szeretnek szépek lenni, és oda vannak azért, ha épp a választottjuk találja őket izgatónak. Ha egy nő meglepi magát egy szexis fehérnemű szettel, a párjának is szeretne meglepetést okozni. Csak meg kell találnia azt, ami még kellemes meglepetést szerez, mert nem mindenki örül egy láncoktól csörgő, foszforeszkáló bőrfűzőnek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]

A tesztoszteron tesz férfivá, hosszan tartó erekcióval szexisten leszel

A tesztoszteron az egyik fő férfi hormon felelős a megszerzéséért egy ember az összes jellemző [...]

Vibrátorok színes választéka szexshopban, budapesti szexbolt és online webáruház tippek

Vibrátorok színes választéka szexshopban, beszerezhetők sexshop online rendeléssel vagy szexüzleti személyes vásárlással. Ha férfi az [...]

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]