Faludy-titok: Fanny 36 év után férfitől csábította el a költőt!

faludyFaludy Fanny hamarosan kanadai stábbal filmet forgat költőóriás férjéről. A szexualitásról nyíltan valló özveggyel készülő alkotást a Cannes-i filmfesztiválra is nevezik, itthon viszont nem kerül bemutatásra. A filmből kiderül: a költő 36 évig bensőséges szexuális, szerelmi viszonyban élt együtt a balettművész Eric Johnssonnal.
“Ha én valakit szerettem, szerelmet éreztem, másképp nem ment. A természet ellen, mondom, nem lehet csak úgy rendelkezni. Ha valakivel szerelmeskedtem, és az mindkettőnknek nagy gyönyörűségére szolgál, az miért lenne gyalázatos cselekedet?” – ezt írta a közelmúltban napvilágot látott emlékirataiban a költő óriás. Faludy Fanny az előkerült írások kapcsán úgy döntött, hogy elmesél a StoryOnline-nak egy eddig féltve őrzött titkot.

“Amíg élt Gyurka, nyílt titok volt biszexualitása. Nem mondta ki, de a világon mindenki tudta verseiből. Sok művésszel van ez így, csak nem vállalják fel” – mondja Fanny asszony, aki megfogadta: párja halála után Faludy szellemiségében ápolja tovább emlékét.

Az özvegy nem tartja bűnnek, ha nyíltan beszél férje szexuális szokásairól. A költő közvetlenül a halála előtt napi 10 órákat dolgozott emlékiratain, amit feleségére bízott.
“Gyurkát a szépség mindig is vonzotta, legyen az költemény, szobor, férfi vagy női test. Eric amerikai balett táncos volt, a híres Nurejevvel táncolt a párizsi operában. Ezzel a férfivel 36 évet élt Gyurka. Eric a hatvanas évek végén olvasta Gyurka Pokolbéli víg napjaim című könyvét. A kötettel bőröndjében eljött Magyarországra megkeresni Faludyt. Megtudta, hogy már nincs az országban. Máltán talált rá. Eric búcsút mondott a színpadnak, a karrierjének, mert a szerelem számára fontosabb volt. Megtanult ógörögül, magyarul. Megmondta Gyurkának: vele akarja leélni az életét. Mindketten így gondolták, lelki, szellemi és testi társakká olvadtak össze” – emlékezett vissza Fanny.

“Eric egyébként nagyon szép testű, és hallatlanul művelt férfi volt. Gyurka halála után az emlékirataiban találtam szerelmükről egy vallomást: ‘Nekem teljesen egyre megy, hogy fiút vagy lányt szerettem, ha őt igazán szerettem. Ha egyszer valakit szerettem, akkor szerelmet éreztem’. Eric Budapesten Gyurkával élt a körúti lakásban, szerelme és titkára volt egyben már közel 40 éve, amikor betoppantam az életükbe. Eric belátta, Faludy belém szeretett, és volt ahhoz is ereje, hogy engedje boldogságunkat. Akkoriban már tudta, hogy rákos. Bár kértük, maradjon velünk, de nem akarta megmérgezni a boldogságunkat. Látta, hogy Gyurka általam kivirult, új értelmet kapott hátralévő élete. Önszántából vándorolt ki Indiába Eric. Nepálban halt meg nemrég, a Dalai láma mellett is dolgozott. Leveleiből tudtuk meg, hogy a tibeti felszabadulási mozgalom vezetője lett” – magyarázza Fanny, aki még őrzi Faludy férfi szerelmének leveleit.

“A világnézetünk azonos volt Gyurkával, így nem okozott nekem lelki gondot, hogy férfivel is volt szexuális kapcsolata. Nem voltak titkaink egymás előtt, mindketten azt vallottuk: a szexualitás csak az érzelem megnyilvánulása. Gyurka szép volt számomra, a 64 éves korkülönbség ellenére, gyengéd szerető. Nőket, férfiakat egyaránt vonzott kisugárzása. Mert élni, nem félt attól, hogy megbotránkoznak szerelmi viszonyain. Nem tudott kispolgári korlátok között gondolkodni” – ecsetelte az özvegy.

A közeljövőben Christopher Soos rendezésében készítenek dokumentumfilmet a költőfejedelem életéről. A filmes már nyert díjat a Cannes-i fesztiválon.
“Bob Schultz, a producer keresett meg az ötlettel, beszéljek a férfi szerelemről, női szemmel. Gyurka szellemisége nyílt volt, így én is csak a kitárulkozó, őszinte vallomással adózhatok az emlékének” – mondja az özvegy.
Faludyék nem féltek a botránytól akkor sem, amikor az egyik legnagyobb férfimagazinnal szerződést kötve erotikus fotók jelentek meg róluk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopban kapható szexuális segédeszközök, Intim Center vásárlási tanácsadás

Az Intim Center Szexshop Budapest belvárosi üzletének ajánlata, a vásárlók véleménye alapján válogatva. A termékeket [...]

Potencianövelő rendelés és személyes átvétel Budapesten, az INTIM CENTER szexshopban

Potencianövelő rendelés országosan és személyes átvétel, üzleti vásárlás Budapesten! Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő szerek, [...]

Az intim síkosítók áttekintése, melyiket érdemes megvenni

A szexnek feltétlenül örömet kell okoznia mindkét partnernek, de a fiziológiából adódóan a legtöbb esetben [...]

Szexshop higiénia: szájmaszk, kézfertőtlenítő vagy gumikesztyű az Intim Centerben

Az INTIM CENTER budapesti szexüzletbe belépéskor kézfertőtlenítőt, védőmaszkot és gumikesztyűt talál kis asztalon! A védőmaszk, [...]

3 thoughts on “Faludy-titok: Fanny 36 év után férfitől csábította el a költőt!

  1. Pingback: Faludy özvegye dugott Tőkéssel? | Szex.be

  2. Pingback: Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Faludy özvegyét hírbe hozták Tőkéssel

  3. Pingback: Faludy Fanni teljesen kivirult | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.