A felcsatolható dildóval strapon szextörténet

A 25 éves barátnőmmel, történt a dolog. Ami közöttünk van, az több mint egy egyszerű barátság. Szeretjük egymást és így természetesen szexuális kapcsolatról beszélek. Ezeket az együttléteket mindig nagyon élvezzük. Gyakran használunk különféle segédeszközöket, vibrátort, kétvégű műpéniszt és még sok mindent.

A múlt héten azonban Zita egy igen különleges dologgal lepett meg. Vett egy felcsatolható péniszt. A különleges nem is igazán az volt benne hogy felcsatolható volt a pénisz, hanem az, hogy ez az aktív fél számára vaginális dugasszal volt ellátva. De elmesélem az egészet az elejétől.

Szombat volt. Én éppen az ebédet készítettem, mikor Viki hazajött a vásárlásból. A szeme úgy csillogott, hogy egyből elárulta, valami különlegeset vett. Ahogy belépett az ajtón, letette a cuccait és már mutatta is, hogy mit vett. “Ki akarom próbálni, most azonnal.” – mondta és már ki is bontott a kis játékszerünket a dobozból. Nekem sem volt ellenemre egy kis szex. A hálószobába mentünk és csókolózni kezdtünk. Az ágyra feküdve simogattuk egymást.

Viki a hátamra fektetett és csókolgatni kezdett. Erotikus élmény volt már ez is, de nem időzött sokáig sehol, egyenesen a puncimhoz hajolt és vadul nyalogatni kezdte. Nagyon heves volt, hiszen már az a gondolat is felizgatott mindkettőnket, hogy egy új segédeszközt próbálhatunk ki.
A nyelve vadul járt a csiklómon, közben a mutató ujját ki-be húzgálta a már ekkorra teljesen nedves hüvelyembe. Fölém hajolt, megcsókolt és felcsatolta a műpéniszt. Fölém hajolva finoman belém hatolt vele.

Mindketten hangosan felnyögtünk. Ahogy mozogni kezdett, valami különleges érzés töltött el és láttam rajta, hogy ő is ugyanígy érez. Egyre gyorsabban mozgott. Megfogtam a mellét és masszírozgatni kezdtem. Tudtam, hogy ez még jobban izgatja. Nem sok idő telt el, mikor teljesen egyszerre élvezni kezdtünk.

Viki még mélyebbre nyomta belém a műpéniszt, ezzel saját magának is nagyobb örömöt okozva. Egyszer csak rángatózni kezdtünk, majd megfeszültek az izmaink és elélveztünk. Sohasem élveztem még ilyen hatalmasat. Azóta ez a kedvenc erotikus segédeszközünk, hiszen ezzel mindkettőnknek egyszerre tudunk örömet okozni….

A felcsatolható dildó

Mik azok a hevederek és mire valók? A hevederek univerzális dolog, mert minden orientáció és nem képviselői használhatják őket. Ezek heveder bugyi és fallosz alakú rögzítés. Alkalmasak leszbikus szerelemre, mivel képesek örömet adni mind a “passzív”, mind az “aktív” számára. Elfogadhatók azoknak a férfiaknak is, akiknek gyenge erekciójuk van, vagy csak “kettős behatolást” akarnak tapasztalni partnerükön.

A hevederek típusai
A hevedereket különböző emberek használhatják, akiknek szétszórt ízlésük és preferenciáik vannak. Ebből következik, hogy ezeknek a szexuális játékoknak nemcsak a méretek, hanem a típusok széles skálája is létezik. Ezek több kategóriába sorolhatók.

Az anyag, amelyből a pánt készül. Általában gumi, latex vagy szilikon gél. Fontos tudni, hogy milyen anyagból készül a játék, mivel egyes kenőanyagok elpusztíthatják.

A függelékek száma szerint. Van egy “közönséges pánt”, amely nem okoz örömet viselőjének, de ad azoknak, akik “alatta vannak”. Ezt leggyakrabban olyan szakemberek használják, akiknek új érzéseket kell nyújtaniuk partnerüknek, és nincs idejük arra, hogy maguk zavarják őket. A kettős egy alap és egy folyamat, amelyet egy nő hüvelyébe helyeznek, de egy férfihoz is illeszkedhet. Egy ilyen játék mindkét partner számára garantált öröm. A hármas ugyanaz, mint a dupla, de két folyamattal.

A hevederek férfi és női részekre is oszlanak. Csak a játék belsejében lévő üregben különböznek. A női változatban nincs ott, mivel ott egyszerűen nincs értelme, a férfi változatban pedig úgy készült, hogy a pénisz oda lehessen helyezni. A férfi péniszprotéziseket péniszprotézisekre (belsejében üreggel ellátott játékokra) és “péniszprotézis nélküli” játékokra osztják. Ez utóbbi “megduplázza” a férfi erőt, mivel egy második tagot szereznek. Segít szexuális óriássá válni.

Ápolás és használat
Van néhány szabály a hevederek használatára, amelyeket jobb követni, hogy a játék a lehető leghosszabb ideig tetszik. A nemi közösülés előtt a hevedert fertőtlenítőszerrel kell kezelni a fertőzés kizárása érdekében.

Jobb vízbázisú kenőanyagokat használni, és ne használjon vazelint, krémeket vagy olaj alapú kenőanyagokat, mivel ezek károsíthatják a termék anyagát. A nemi közösülés után jobb, ha a pántot antibakteriális szappannal mossuk és szárítsuk meg. Ne törölje le alkoholtartalmú anyagokkal, és forralja fel, ez tönkreteheti.

A legjobb, ha tartózkodik attól, hogy intim játékokat adjon egy másik személynek, mivel ez növeli a fertőzés kockázatát. És természetesen csak kiváló minőségű hevedereket kell vásárolnia.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]