A női fölényről

A férfidominancia nagyon vonzó volt számomra és egy időben nem tudtam elképzelni más jellegű kapcsolatot, amiben önmagam lehetek, mint a férfinak való alárendelődésemmel járó viszony. Aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen azért nem érzem jól magam azokkal a férfiakkal, akikkel ezt megvalósíthatom, mert – gondolom – a nőiségemből fakadó dominanciát kerestem. Hülye dolog az általánosítás, de egy dominánsan fellépő férfi mindig egy kicsit független, nem adja bele magát, csak annyit ad, amennyit megérdemelek, vagy amennyit ő jónak lát. Az én fantáziáimban a férfi pofonvág, megerőszakol, vagy megsemmisít a szavaival, de miután a vágy kielégül, az ösztön csillapodik, csak egy kisfiú lesz, akit nekem, a meggyötörtnek, magamhoz kell ölelnem, és szeretnem kell őt azért, amit tett. És az az a dolog, amit a férfiakból hiányolok… A nőkben viszont megvan. A női dominancia sosem hideg vagy érzéketlen, eljátszhatja, hogy nagyon hűvös, de… az a nőiességgel összeegyeztetletlen az én szememben. A férfi számára a világ természetesebb dolga a nő alárendeltként való kezelése. Amikor a nő felülkerekedik a férfin, akár csak egy-egy gesztus által, vagy egy egész éjszakás szex keretein belül, akkor nagyra értékeli a férfi ajándékát, tudja, hogy ez egy áldozat tőle. A végén pedig a legmelegszívűbb és leggondoskodóbb ősanyaként öleli magához az átmenetileg kasztrált férfit. Amikor a férfi dominálja a nőt, az mindig a nőről szól leginkább, az ő határait és tűrőképességét teszi próbára, amikor a nő kerekedik fölül, az egy sokkal összetettebb játék és mindkettőjük számára komoly tétje van. Mindketten sokkal többet áldoznak a másikért, ezért sokkal kölcsönösebb is. Felelőtlenség azt mondani, hogy több benne a szeretet, mert nem hiszem, hogy ez igaz. De – és fontos, hogy nem a pénzért dominákról vagy túlkompenzálásból fakadóan szadista “nőkről” beszélek – mindenképpen több gyengédség van benne, mert szerintem éppen ez a mozgatórugója annak, aki ösztönösen viselkedik dominaként.
És tudom, hogy minden a testről szól és a tökéletes kielégülés utáni hajszáról, de remélem, hogy tényleg így van vagy legalábbis valami ehhez közelálló dolog ez, különben borzasztó domina lennék

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]

A merevedési zavar legyőzése, átmeneti vagy tartós impotencia esetén

A merevedési zavar, a potencia probléma legyőzése. Az impotencia kezelése. A kínaiak már több ezer [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Potencianövelés, a leghatékonyabb tabletták és szerek az erekció érdekében

Potenciazavarról erektilis diszfunkcióról, röviden ED akkor beszélünk, ha a férfi nem tud olyan erekciót elérni [...]