A nyelves csók

Csók övezte érdekességek a világ minden szegletéből. Gondolta volna, hogy a szempillába harapás is felér egy csókkal?
– Ha Törökországba vet minket a sors, nem árt tudni néhány fontos szabályt a csókolózásról. Ebben az országban ugyanis nem ajánlott egymás kezét fogva andalogni, egy romantikus séta alkalmával. Férfi turistának sem érdemes török nőtől útbaigazítást kérni. Ezt a törökök molesztálásnak tekintik.

– Kínában és Japánban sem engedélyezett a nyilvános puszilkodás. Ez megvetést vált ki az emberekből. Náluk a csók a szexuális együttlétekre vonatkozik. Tehát kerülendő a mindenki szeme láttára történő enyelgés.

– Számos népnél a csók, mint üdvözlési forma elterjedt a férfiak körében is. A római fiúk például szájon csókolták haldokló apjukat.

– A csóknak eredetileg mágikus szerepet tulajdonítottak. (Lélekcserét jelentett)
– Vannak a világnak olyan részei is, ahol a szájra adott csók ismeretlen fogalom. Például az eszkimók az orrukat dörzsölik össze csókolózás helyett. Ez volt a divat régebben a malájoknál is. Délkelet-Indiában az emberek az orrukat érintik a másik arcához.

– A melanézek sem az ajkak érintésével fejezték ki szerelmüket. Egyszerűen csak az izgalom hevében beleharaptak a másik szempillájába.

– A nyelves, vagy a francia csóknak is meg van a maga legendája. A nyelves csók a túlnépesedést volt hivatott megakadályozni. Az egyik városka lakói egy időre fel hagytak a gyermeknemzéssel, de a szexuális örömökről nem akartak lemondani. Ezért a csók eme válfaját kezdték a gyakorlatba is átültetni.

– A csókot régebben üdvözlésként is használták. Később ezek helyett egyre elterjedtebbé vált például a kézfogás, vagy az egyezményes szavak és gesztusok. Az emberek kezdtek erotikus tartalmat pakolni a csókolózáshoz, így inkább váltottak.

– Thaiföldön úgyszintén nem a csókolózás hódít. A szerelmesek egymáshoz szorítják arcukat.

– Felmérések bizonyítják, hogy a férfiak, és a nők között különbség van abban a tekintetben, hogy hova szeretik adni és kapni az édes csókokat. A nők döntő százaléka élvezi, ha a nyakát illetik erotikus csókokkal. A férfiak nagyon kevés százaléka találja ezt a formát izgatónak.

– A fül érintésének tekintetében is hasonló a helyzet. A nők sokkal jobban igénylik ezt a fajta kényeztetést, mint a férfiak.

– Nyelves csókot mindkét nem képviselői egyaránt szeretnek kapni és adni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval szexel Mecseki Anett és Medgyesi Bernadett

Medgyesi Bernadett és Mecseki Anett pornós nevén Black Diamond leszbikus pornó a Szexpláza szexshop webáruház [...]

A Tornado potencianövelő leiskolázta az összes vágyfokozó terméket

A potencianövelő készítmények átláthatatlan kínálatában, a férfiak már azt sem tudják, hogy melyiket vásárolják. Mostanában [...]

Az análdugó kedvelt ánusz izgató, jó szexshop termékekkel

A végbélnyílás szenvedélyes, pikáns és érzéki simogatása hihetetlen szexuális élvezetet okoz. Most nagyszerű lehetőség van [...]

Legyél szuperhős a szexben potencianövelővel! Rendelés vagy vásárlás budapesti szexboltban!

A potencianövelők hasznosak lehetnek számos okból. Először is, segíthetnek a férfiaknak abban, hogy jobban teljesítsenek [...]