A pina íze nem Pina colada

A tudomány jelenlegi állása szerint a hüvely savas Ph-jú, és egészséges állapotában szagtalan. Ha a pinának büdös szaga van és erős íze, akkor biztosak lehetünk benne, hogy fertőzött puncival van dolgunk. A testnedv ízét valóban befolyásolja az étkezés, lehet, hogy a dohányzás és alkoholfogyasztás is.

Osztrigaszósz, alumíniumfólia, napsütés, vagy csak a kötelesség. Az interneten található legizgalmasabb vaginaíz-variációkat tesszük közre. Ellenőrizheti és akár elő is állíthatja őket.
AMetaFilter közösségi blogon érdekes közvéleménykutatás zajlik, izgalmas postot tett közzé: Nem akarom, hogy eső ízű legyen a pinám! Pina ízű pinát akarok! címen. A hölgy bevallja, fogalma sincs róla, milyen a vagina normális íze, így arra kérte a többi látogatót, osszák meg vele véleményüket a témáról. Az elmúlt két hónap alatt összegyűjtött legkülönösebb és leggyakoribb válaszokat tesszük közre.

A legnépszerűbb postnak a 9 voltos elem hasonlat bizonyult, de roppant népszerű a testnedvek alumíniumfóliához hasonlítása. A leggyakoribb képek, nem meglepő módon, az ételekről szóltak. Felmerült az ecetes sós chips, az osztriga és a kacsaszósz (az utóbbinak természetesen a kínai változata). A bizonytalanabbja válogatott is. Kicsit édes, kicsit pézsmaszerű, néha halízű. Volt, aki romantikusan közelítette meg a kérdést: hasonlították édes virághoz, szivárványhoz és napsütéshez, de a legszebbek nagyon szabad fordításban valahogy így hangzanak:
– Égő bíbor a nedvek csodás íze. – Bagzó állatpáré a telihold alatt. – A szenvedély úgy ömlik a szívbe. – Nyersen, sósan miként az íz halad. – Szerelmesen táruló titkos rekesz. – A világ csodáit rejti odabenn. – Bort és húst és sajtot is ehetsz. – Nem ízek csillapítják éhséged odalenn.
A romantikus felhangokat pedig a durva konkrétumok törik meg. “Az íz a nőben járt utolsó pasasé”, vagy  “Egyszerűen kötelességíze van”.
Más nyalás, más ízek – a téma a hazai online kultúrát is foglalkoztatja. Az Index egyik fórumán, ami a Punci illata, íze címmel indult el, betekintést nyerhetünk a hazai olvasóközönség tapasztalataiba. A blog, a fórum és a szerkesztőségi tapasztalatok tükrében megállapíthatjuk, hogy egy adott nőnek általában hasonló az íze, viszont a különböző pinák egészen más élvezetet okoznak. A tétellel szemben felsorakoztatott csekély számú ellenvélemény a nagyajkak és kisajkak, valamint a szülés előtti és utáni állapot közötti különbséget hangsúlyozza. Kékszemű szerint a nőt végigkísérni a vágy különböző fázisain olyan, mint egy ízkavalkád egy főúri ebéden. Előétel, leves, főétel, desszert, sajt és kávé. Ráadásul mindezt egyetlen csészéből.
A vélemények eltérnek a nők közötti különbségek okának meghatározásában. Van, aki azt mondja, a vörös nőknek különösen jó ízük van, míg más a vega koszton élőket kedveli. Facér szerint a kopasz puncinak jobb az íze, hiszen azt könnyebb tisztán tartani. A MetaFilteren érdekes vita alakult ki az úgynevezett Multikulturális punci íz teória körül. Egyes vélemények szerint minden rassznak más íze van, ők egyébként főleg az ázsiai ínyencségeket preferálják, míg mások szerint nincs ilyen különbség. Hogy a vitát rövidre zárjuk, idézzük Varalking találó megállapítását a fórumból: Szerintem a puncinak punciíze és punciszaga van. Semmivel össze nem téveszthető, és a maga nemében isteni!
Az émelyítő nedv receptje
A női nemi szerv íze és illata a világirodalomra is megtermékenyítő hatással bírt. Charles Baudelaire például egyik versében a nő intim tájain való kalandozást a kókuszolaj, pézsma és kátrány kusza illatának keveredéseként írja le. Ducky Doolitle pedig, aki ugyan klasszikus írónak semmiképpen sem mondható, a Szex villanyfénynél című könyvében konkrét recepttel szolgál a vagina ízének kialakításához. A formula egyébként roppant egyszerű. Kell hozzá egy csomag lágy tofu, egy doboz százszázalékos ananászlé (pińa) és egy csipet só. Ennek segítségével akár házilag is elkészíthetjük a nő egyik esszenciális alkotórészét.
Ha tesztelni kívánja a fent leírt lehetőségeket, férfiként a dolga egyértelmű, nőként pedig számtalan lehetőség áll rendelkezésére. A saját testnedvének egyszerű kézzel való megízlelésén kívül ajánlhatjuk a mintavételt partnere szájából, esetleg kedvenc játékszeréről, vagy igénybe veheti barátnője segítségét is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Brutális élvezéshez szexshop áruválasztékából férfi és női szexjátékok

A szex és a technológia hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedben, és a szexuális [...]

Felcsatolható dildó és álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján

Felcsatolható dildó, sokak szerint műpénisz vagy műfasz és egy álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján. Az [...]

Péniszgyűrű férfiaknak erekció tartásra

https://intimcenter.hu/index.php?route=product/list&keyword=peniszgyuruA Szexpáza sex shop péniszrevalók közt, egy dizájnos darabok található. Így is nevezzük: erekciónövelő péniszgyűrű! A [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy vásárlás az INTIM CENTER szexboltból

A nők blogja is írja, hogy a női vágyfokozók, vagy más néven női potenicanövelők rendelése [...]