A pornó, mint az előjáték kapuja

Gondolom mindannyian néztek különböző stílusú pornó filmeket. És óriási tévhit, hogy a nők nem szeretik.  Igenis szeretjük, csak nem biztos, hogy azt a típusút, amit férfitásaink.

Mi nők még a pornóban is vágyunk a gyengédségre, és nem igazán a premier planban bemutatott heves popsiszexre.

Férfi vagy? Szeretnéd, ha nem stikliben kéne megnézni egy-egy pornó filmet vagy jelenetet, mert kedvesed túl hevesen reagálja/reagálná le?

Ajánld fel, neki, hogy nem célzás értékkel, de nézzetek meg egy leszbikus filmet.(Esetleg, ha találsz valahol, akkor egy super-soft filmet.) Ha még sosem látott hasonló filmet, akkor hagyd egyedül, hadd szokja a látványt és a tudatot, hogy mit is néz. Nem biztos, hogy jó előjáték lenne az, ha zavarban érzi magát.
Ha megnézte, beszélgessetek róla. Kérdezd meg mit gondol róla, látott-e valami újdonságot vagy valamit, amit szívesen kipróbálna. Ha tetszett neki, akkor legközelebb nézzétek együtt.

Hölgyeim! Legyetek nyitottak az újdonságokra. Hisz az előjáték nekünk tán’ még fontosabb, mint bármikor menetrekész párjainknak. Engedjétek el magatokat és szeressetek a szexről beszélgetni. Nagyon fontos, hogy tudjátok egymásról, mi az, amit a másik szeret vagy nem szeret. Ezeknek tudatában lehet igazán spontán, kiszámíthatatlan és örömteli az együttlétetek. Szeretkezzetek!

Továbbiak a Velvet szerint a pornó és a nők viszonyáról:

Mivel a közösülés látványa mindenkire hatással van, így az sem tagadható, hogy a nőkre is. Az állatvilágban sok faj létezik, amelyre serkentő hatással bír társai látványa párzás közben. Éppen így van ez az embereknél is, csak a kialakult erkölcsi és társadalmi normák hatására gátlások fejlődtek ki a látvánnyal szemben. Ez egyrészről teljesen helyénvaló, hiszen nem vagyunk az őserdőben. Másrészről pedig sokan átestek a ló túloldalára, azaz teljesen elhatárolódnak például a pornó látványától. Pedig létezik olyan alkotás, amely egyáltalán nem abban a megalázó és kiszolgáltatott helyzetben mutatja be a szexet, mint az a pornófilmek nagy százaléka. A kutatókat is érdekelte, hogyan hat a nőkre a pornó, így derült ki, hogy a pulzusszám, a bőr és a nemi szervek reakciói pontosan ugyanazok voltak, mint a férfiaknál az erotikus film hatására. A különbség az, hogy mégis a nem tetszésüket fejezték ki a kísérlet után.
 A vágyak tehát megjelentek, de nem érezték úgy, hogy követniük kellene a példát. A legtöbben arra hivatkoztak, hogy a nők ábrázolása a pornófilmben megalázó, kiszolgáltatott és állatias. Az aktus alatt látott testhelyzetek jó részéről úgy érezték, kivitelezhetetlen vagy élvezhetetlen. Többen sajnálták a pornószínésznőket, mert úgy látták, hogy kötelező élvezetet produkálnak igazi helyett.

A nőket a pornófilmek olyan csoportjával lehet mégis lázba hozni, amely történetet mesél el. Méghozzá olyan történetet, amelyik bármikor velük is megtörténhet, vagy megtörténhetett volna. Igen népszerűek a kosztümös filmek, amelyek kastélyban, tanyán vagy farmon játszódnak. Nagyon fontosak a filmben az érzelmek és a történet. Ha a forgatókönyv szövevényes kapcsolatokat, csalfaságot, vágyódást és beteljesületlen szerelmet boncolgat, már jó eséllyel indul a női célcsoport felé. A hús a hússal, az azonnal a közepébe stílus kiábrándítólag hat. Ezzel szemben, amikor megjelenik a színen a vágyakozó lovászfiú és a kielégítetlen úrhölgy, előtör a hölgyek fejéből is a fantáziavilág és élvezettel nézik végig a szeretkezést.

A férfiak nagy része inkább a szex mennyiségét élvezi a pornófilmekben, mint a minőségét. A nők, mivel bonyolultabb és érzékenyebb szexualitással bírnak, inkább a minőségi képsorokat részesítik előnyben. Számukra nem az aktus a lényeg, hanem inkább a szenvedély, ami felkelti a vágyat. Így tehát minden valószínűség szerint akkor billen egyensúlyba a pornóipar női és férfi fogyasztók tekintetében, ha minőségi, már-már romantikusnak mondható alkotások is születnek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban

A legjobb dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban! A mesterséges pénisz akár [...]

Szexshopból válaszott dildóval is szexel Újj Anita

Újj Anita plázacica amatőr privát casting. Szexshopból válaszott dildóval is szexel Újj Anita! A Szexpláza [...]

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak. A [...]

Legjobb szexshop termékkategóriák és áruk, amik a mennybe repítenek férfiakat és nőket

Legjobb szexshop termékek ezekben a termékkategóriákban találhatók. Ezektől szex és maszturbáció közben tuti a mennyországban [...]