A régi idők udvarlási szokásai (Időutazás)

Beszéljünk kicsit a régmúlt emberek (szüleink,nagyszüleink, dédnagyszüleink) szerelméről, szexuális életeikről.  Bizonyára már Te is hallottál róla, hogy régen a szex dolog tabu volt az emberek életében. Az emberek nagy része falvakban lakott és ott az embereknek amúgy sem volt semmilyen fajta magánéletük, hiszen mindenki ismert mindenkit. Mondanom sem kell, hogy szegénység uralkodott, egy szobát fűtöttek, mert a régi nagy parasztházakban maximum 2 szoba lehetett, az egyik ebből hatalmas, ebben aludt 6-8 gyerek és 2 felnőtt. A lányok be voltak fogva munkára és majd, ha minden munka el volt végezve a ház körül, délutáni napszakban a férfi max. 1-2 óra erejéig meglátogathatta leendőbeli kedvesét. Nagyon nem tudtak egymással foglalkozni, (pedig a vágyak akkor is vágyak voltak) mert a szülők állandóan ott voltak körülöttük. De ha mégis, akkor a pajta mindig készen állt, nameg az istálló:-)
A fogamzásgátlás akkoriban még gondot jelentett. Nekem egy 75 éves néni mesélte el a tavalyi évben, ők hogyan védekeztek a terhességtől fiatalon. Bizony… énis meglepődtem. Akkoriban gyakori volt a megszakított közösülés. De ez még hagyján, a nő az aktus után újjával felnyúlt magának a méhszájig ,és tenyerét megköpve sok nyállal törölte ki magából a férfi hímivarsejteket (spermát) (Ha semmilyen szappan vagy egyéb tiszta víz nem állt rendelkezésre)
Az orális szex tabu volt, nemsokan csinálták, söt undorodtak tőle a nők többsége. Egy aktus rövid ideig tartott, többnyire izgatás nélkül, és akkor amikor a férfi kívánta, ellenkező esetben a nőt meg is rugdosta, ha ellenkezett kedvesét. Persze ez nem minden családban, de mindig a férfi volt az úr, ő hordta a kalapot.

Az érzelmes részéről: A régi 30-as években sokat zenéltek az emberek. Kocsmákban, hangulathelyeken, esetleg hobbiból is. Nagy hagyomány volt a “szerenád”, amit a kedvesük szülőháza előtt az ablak alatt éjszaka 2-3 nótát eljátszottak, ha az érdeklődésük komoly volt a lányt illetően. Így szerették volna felhívni a figyelmet magukra az akkori férfiak.  Aki nem tudott zenélni hangszeren, az felbérelt muzsikusokat. Aki hobbiból zenélt, maga adott szerenádot, közben énekelt.

A lány reakciója kétes lehetett. Ha villanyt kapcsolt, esetleg kinézett az ablakon mosolyogva , akkor ennek a jelentése az volt, hogy a Kedves fogadta a szerenádot, az udvarlást. Elég volt egy pillanatnyi villanyoltás, mert a nagycsaládok ebbe is beleszólhattak . Az én Dédnagymamám sajnos nem kapcsolhatott villanyt, bármennyire is szeretett volna, mert nem engedték neki. De ennek ellenére a dolgok máshogy alakultak a jövőben:-)
Ha a hölgy nem kapcsolt villanyt,vagy nem gyújtott gyertyát, akkor ez azt is jelenthette, hogy a szíve már foglalt, vagy érdektelen, közömbös az Úr iránt.

A 80 – as évek már ennél sokkal rugalmasabbak voltak. Kb. ekkor történt, hogy a férfi ment udvarolni a  menyasszonyához (a nő nem mehetett a férfihoz a mai arternatívával ellentétben). Nagyon szerelmesek voltak, de nem kezdhettek semmilyen intim dologba, merthogy a csók is már egyfajta intimitásnak számított. Sőt, még meg is szólták a szüleik, hogy miért nem húzott fel harisnyát! – Kislányom, nem illik! Körülbelül. A szobában 2db fatámlás szék volt bekészítve, hogy a lány majd oda fogadhatja az udvarlóját, és a két szék közötti távolság kb. fél méter volt!
 

Képzeld a szülők minden 10 percben lesekedtek a szoba ajtó ablakán és a feleség állandóan küldte be a férjét vagy felváltva bejárkáltak, hogy az udvarló mit kér enni, inni. Sütemény, kávé…stb. Nagyon kínos lehetett… Nem beszélve arról, hogy többször lecsücsültek oda melléjük, vagy az udvarló szeme láttára dolgoztatták a lányt.
 A régi időkben nagyon más volt minden, a 80- as években például a Disco, ami a 70-es évek végétől indult újdonságnak számított. Délután 16:00 órakor kezdődött és kb este 22:00 órakor takarodó volt. Este 10-re otthon kellett lennie a lánynak, mert ha nem, baj lett.

Ez volt a jobbik eset. Akkoriban nagyon nagy divat volt a Gardi Mama bál. A lány a szüleivel mehetett el a Bálba. Ekkor a lány a szüleik láttára ismerkedhetett, és engedélyt kérhetett a szülőktől, hogy a fiúval táncolhasson. Ekkor nagy százalékban a lány anyját kérték fel táncolni, így közelebb kerülve a lányhoz… Az ismerkedés például itt vehette kezdetét.

Az udvarló a nászéjszakán aludt először a “lányos háznál”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felcsatolható dildóval dugja egymást Erdei Judit és Tánczos Zsuzsanna

Az online szexshop internetes webáruház dildó választékából, a felcsatolható péniszek közül egy kisebb méretűt választott a [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]

Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69 sexshop

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az [...]