A tanult és okos nők jobban élvezik a szexet?

A méret a lényeg? Talán. Na nem minden esetben a nemiszerv kacér méretére kell értenünk, olykor bizony kapcsolat hossza határozza meg a szexualitás elemeit és minőségét. Mégis kapcsolati idő ide vagy oda a szex fergeteges örömet nyújt. Leginkább a tanult nőknek, állítják kutatók. Miért? A magyar nők 3/4-ének – saját bevallása – szerint minden rendben van szexuális életével, de minél régebbi egy kapcsolat, annál valószínűbb, hogy az összhang az ágyban csökken. Ez persze nem törvényszerű. Sokan idővel megnyugodnak egy állandó kapcsolatban és ha őszintén mernek igényeikről kommunikálni, akkor ez a fajta önátadási mód csiszolható.

Egy 10 évnél már hosszabb kapcsolatban a pároknak több, mint a fele szexuálisan elhidegül egymástól. Ezt pedig saját tapasztalatukra alapozzák. Jó jel viszont az, hogy a nők többségének élvezetet okoz a szex, bár sajnos egyharmaduknak nem egyértelműen pozitív.

Talán furcsának tűnhet, hogy a szex élvezete az iskolai végzettséggel áll leginkább összefüggésben: a legalacsonyabb végzettségűek találnak benne a legkevesebb örömet. (Még egy ok, hogy sokat tanulj!) A jelenségre két magyarázat is adható: Az egyik szerint az alacsonyabb végzettségű nők, és hozzájuk hasonló partnereik kisebb hangsúlyt fektetnek a kölcsönös élvezetre, és így kevésbé tudnak összhangot teremteni. A másik szerint az iskolázottabb emberek körében a szex élvezete kevésbé titkolnivaló, így nagyobb energiát is fordítanak rá. Szerintünk az első magyarázat áll közelebb a valósághoz.

És hogy miért befolyásolja negatívan a kapcsolat hossza a szexuális életet? Legalábbis a statisztika szerint. Nos egy idő után a szerelmeskedés rutinossá válhat. A tűz is csökken. Eltűnik az újdonság varázsa és a teljesítési kényszer. Ezt kell megelőzni. Elfogadni a hullámvölgyeket és negatívabb periódusokat. A hossznak azonban – hál istennek! – nem csak negatív vonzata lehet. Például a gátlások csökkenhetnek, a párok, megőrizvén kísérletező kedvüket, kipróbálhatnak új dolgokat is. Arról nem is beszélve, hogy tudjuk, mit szeret a másik és persze a másik is tudja, hogy mi a jó nekünk (Azonban pont ebben rejlik a rutinná válás veszélye). Vagyis oda kell figyelnünk és vállalkozó kedvűnek lehetőleg meg kell őriznünk még az idő múlásával is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nemi gerjesztők férfiaknak és nőknek bombasztikus szexhez

A modern élet gyors üteme néha olyan helyzetekhez vezet, ahol a partnerek közötti szexuális vágy [...]

A folyékony vibrátor, izgalmas intim szer gél vagy krém formájában

A folyékony vibrátorok micsodák? A szexuális játékipar soha nem szűnik meg meghökkenteni és meghökkenteni még [...]

Nem áll fel? Új férfi potencianövelők, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Szexshop higiénia: szájmaszk, kézfertőtlenítő vagy gumikesztyű az Intim Centerben

Az INTIM CENTER budapesti szexüzletbe belépéskor kézfertőtlenítőt, védőmaszkot és gumikesztyűt talál kis asztalon! A védőmaszk, [...]