A zuhanyrózsa gyönyöre

zuhanySerdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is. A cikkben arról írt őszintén egy lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését. Kreativitásukat kihasználva mindig új, izgalmas szint visznek a szeretkezésbe..

Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta, hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú oly módon húzza a gyönyört, hogy csak vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a „majdnem” állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.
Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklóizgató szerepét, és ez felkeltette kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom, csak egyedül lévén ez utóbbit nem tudtam most kipróbálni. Elkezdtem hát kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem. A kád mellé készítettem mindenféléket, amikre – úgy gondoltam – szükségem lehet: törölközőt, még egy pohár bort, egy vastag gyertyát, kígyóuborkát, a vibrátoromat, hátha nagyobb élvezetet kívánok majd. A szobában bekapcsoltam kedvenc lassú számomat olyan hangerővel, hogy a fürdőszobában is halljam a víz zubogásától. Az előkészület után léptem be a kádba.

Előszőr csak zuhanyoztam, mint máskor, komótosan behaboztam az egész testem, ledörzsöltem a nap porát és lemostam kedvenc illatú tusfürdőmet. Majd néhány fokkal melegebbre állítottam a vizet, és mintegy masszírozóként használtam a lábaimon, hátamon, majd mellemen is. Ez utóbbi nagyon kellemes érzés volt, a mellbimbóim hamarosan megduzzadtak és hiperérzékennyé váltak. Lassan engedtem a vizet lefelé, körkörösen mozgatva a zuhanyrózsát a hasamon.
Amikor a víz előszőr érintette a szeméremdombomat, kellemes bizsergést éreztem. Szerettem volna fenntartani ezt az érzést, ezért befejeztem a körkörös mozgatást, és helyette lassan, egyre lejjebb masszíroztam magam a vízzel. Amikor a vízsugár széle ütögetni kezdte a csiklómat, megéreztem a gyönyör első szelét. Testem összerándult és többet követelt. A zuhanyt forgatva, közelebb majd távolabb engedve puncimtól kerestem a legnagyobb izgalmat jelentő pozíciót. Hamar meg is találtam.
A zuhany egyik vízsugara kicsit egyenetlenül lövellte ki magából a vizet, finom ütögetéssel érkezve csiklóm felső csücskére – ez egyszerűen mennyei érzés volt. A vízsugár többi része pedig kisajkaimat masszírozta.

Meg sem mozdultam, csak ültem a kádban összegömbölyödve és élveztem a vizet. Légzésem felgyorsult, kalapált a szívem. Nem feszítettem a lábizmaimat, mint maszti közben általában, nem is volt rá szükség, annyira intenzív volt az érzés. Egyedül a hüvelyizmaimat szorítottam össze, tudván hogy úgy nagyobb a gyönyör.
Fantáziám is elindult. Elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört. Arra koncentráltam, hogy az élvezés pillanatában hogyan spriccelne, és ez a fantáziakép a vízsugárral együtt elegendő izgatást jelentett ahhoz, hogy csúcsra juttasson. Egész testem összerándult, hüvelyem többször összehúzódott, majd elernyedt. Orgazmusom, mintha az örökké valóságig tartott volna.
Kontroll nélkül sikoltozni kezdtem, túl harsogva a zene hangerejét. Később jutott csak eszembe, ezt szomszédjaim is bizonyára hallották. Ennyi azonban nem volt elég. Miután rákaptam a gyönyör új fajta ízére, ismét felfokoztam vágyaimat a zuhanyrózsával, ám eszembe jutott, hogy lecsavarom azt, és magamba kezdtem nyomni a csövet. Kéjesen húzogattam, szépen-lassan föl és le. A vízsugarat kisebbre, majd egyre erőteljesebbre vettem. A zuhanycső bordázata iszonyúan izgatta puncimat, úgy hogy kisvártatva újabb és még nagyobb orgazmust éltem meg. Kezemmel közben a tusfürdővel bekent, síkos melleimet masszíroztam. Egy nagyon szép fiú hatalmas, kőkemény farkát képzeltem a számba, amint azt tövig bekapom és nagy élvezettel szopogatom.
Miután elélveztem, egyik lábam a kád szélére téve magamba nyomtam egy jó, vastag desodoros flakont. Élveztem, amint kitágult hüvelyizmom, azonnal magába fogadva azt, és amint a gyönyör nedvei folytak ki puincikámból. Azután úgy éreztem, hogy ez a flakon már rövidnek bizonyul, és lecseréltem az odakészített vibrátorra. Nagy, kéjes sikolyt hallattam, amint a hosszú, vastag vibrátor egy pillanat alatt belém cuppant, és minden húzására, mozgatására hangosan cuppogott puncim. Már kezdtem a kéjtől elfáradni, szemeim fátyolosak lettek. Kiszálltam a kádból, a nagy baldechines franciaágyra leterítettem a törölközőt, és lábaimat kéjesen széttárva magamba fogadtam a méretes kígyóuborkát.
Az uborka egyenetlen, hosszanti barázdált csíkjai fantasztikusan cuppantak az addigra ismét szoros hüvelyembe, ezzel új, eddig meg nem tapasztalt izgalmat, kéjt okozva.. Az örömszerzés e fajta módja kárpótol úgy is, ha elmarad a behatolás. Merem ajánlani kipróbálását, a hatás garantáltan nem marad el!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Sikeres női nemi vágyfokozók

Teljesen természetes, ha valakinek időnként nincs kedve a szexhez. Egy-egy nehéz nap után előfordul, hogy [...]

Nagy fasszal teremtő isten, csak hosszan tartó kemény erekcióval tudsz lenni

A merev pénisz a férfiasság jelképe. A petyhüdt nem az. Egy igazi férfi mindig készen [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Potencianövelő szerek és merevedési gondokra táplálék kiegészítők

A jó és tartós szex nem mindig jön össze. Egyrészt azért, mert az erősebbik nem [...]