Ahogy én láttam a pornót

Az első valóban pornónak nevezhető képet úgy 13 éves korom körül láttam. A háromemeletes panelház tetején volt egy kis kalyiba, azt hiszem a fűtési rendszernek helyezték el ott valami kiegyenlítő tartályát vagy mit. Valamelyik környékbeli vagány feltörte a lakatot, attól kezdve a ház körüli fiatalok egyfajta titkos búvóhelyévé vált.
Itt mutatott egyik haver annak idején egy képet, alighanem valami pornómagazinból fényképezték ki, hagyományos fekete-fehér fotó volt. Pontosan nem emlékszem, de az biztos, hogy egy szakállas pasi dugott egy nőt, a nő lábai az égnek emelve, rajtuk harisnya és harisnyakötő.

Ez volt az első. Nem találtam túl izgatónak. Inkább furának. De most jut csak eszembe, volt ám akkoriban pornónak nem nevezhető, de önkielégítéshez nagyon kellemes más anyagok is akkoriban, például szüleim Rakéta regényújságjaiban néha megtalálható meztelen nős képek. Hát igen, ezek voltak a szocialista rendszer kis cinkos vigyorú malackodásai, a merész erotika akkori hivatalos megnyilvánulásai. Ezek a képek többnyire aktnaptárakból, egyéb nem kimondottan pornókból kiemelt fotók voltak, semmi explicit szexualitás nem volt bennük, ellenben mindenféle viccesnek gondolt szöveget biggyesztettek melléjük: „Nincs egy rongyom, amit felvehetnék” és hasonlók. Van pár, amire nagyon emlékszem: egyik Komjáthy Ági (azt hiszem, a Skála modellje volt) meztelenkedik egy virágos réten állva, karját a feje mögött összekulcsolva. Nagyon szép lágy ívű melle volt. A másikon egy nagy, telt mellű lány egy ágyon térdel, a támlának támaszkodva. Úgy rémlik, valami Bunuel filmből volt, talán A vágy titokzatos tárgya. A harmadik hátsó borítókép volt, egyszerűen egy kedves, szép arcú lány meztelenül, abban a pózban, amit azóta is nagyon kedvelek látványnak: ülő póz, jobb láb félig behajlítva egyenesen előre, a másik a földre támasztva, behajlítva keresztben alatta hátra, a lábfej a fenék vonalában nagyjából, a felsőtest enyhén kifordul oldalra, az egyik kar a felhúzott térden támaszkodik, a másik a földön. Ez a testhelyzet egyszerre megmutatja a láb karcsú, formás, hosszú ívét, ugyanakkor a másik lábnál a talp és a lábujjak is látszanak, éppen ellenkező oldalról. Hiába, a lábfétis már akkor megvolt. A negyedik egy copfos, tinikülsejű leányzó, aki a pianínó tetején meztelenül hasal, miközben lábaival „harangozik” a levegőben. A kép címe értelemszerűen „Kislány a zongoránál”.
De volt akkoriban más is: bizony, tán nem is gondolták volna a szerkesztők, hogy az Ez a divat magazin némely képe milyen erotikus hatással lehet egy kiéhezett kamaszra. És az akkori „celebek” közül emlékszem egy szépségre, aki talán Kristyán Judit volt (ma a meggyilkolt Fenyő János médiamogul özvegyeként az ország leggazdagabb asszonya), átlátszó-áttetsző kis blúzban. Vagy éppen a szép, egzotikus arcú Szerencsi Éva színésznő, aki egy mezőn pózolt valami kis népies blúzban, ami szépen kirajzolta a melleit és a mellbimbója jól láthatóan kinyomta a vékonyka anyagot… de szép is volt, istenem…
Azt máig se igazán tudom, miért vették meg szüleim a Tollasbál magazint, mely azt hiszem évente egyszer jelent meg néhány alkalommal… na, abban azért voltak rendesen „merész fotók”, kezdve Sáfár Anikó akkortájt kötelezően megtekintendő kebleitől némi erotikus képregény-szerűségig. És ahogy így haladok az emlékek útjelzői mentén, felrémlik a Tükör újság, benne Dr. Bolya Péter írt Az orvos válaszol című rovatban, ahol néha igen érdekes sztorik voltak, ahogy a KISZ-lap Magyar Ifjúság és Ifjúsági Magazin hasonló rovataiban is, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy valósak, avagy az újság olvasottságát növelő kitalációk lehettek-e… ezek azonban már nem vizuális kategóriák.
A második pornó már komoly történet volt és első gimiben mutatta egy osztálytársam, aki a bátyjától kapta: szintén fekete-fehér fotók, magazinból kifényképezve. Lány az út mellett,  szandáljával a kezében stoppol (ugye, a mezítláb megint), megáll egy fiatal pár kocsival és felveszik, majd nem sokkal később egy kellemes virágos réten hármasban hancúrozással pihenik ki az út fáradalmait. Ebből leginkább az maradt meg, hogy az egyik nő négykézláb, a férfi hátulról dugja, míg a másik lány alatta fekszik és a lány punciját nyalja. Hmmm…
A házban lakó egyik havernál, aki nálam vagányabb és 3 évvel idősebb volt, már nyugatról beszerzett szexmagazinokkal volt kitapétázva a szoba. Egy ugrik be határozottan, lány harisnyában és magassarkúban, hozzábilincselve egy radiátorhoz.
Aztán később a pincében lévő, más mopedesekkel közösen használt műhelyben találtam egy német erotikus magazin néhány lapját. A gimis élet alatt már nem sok egyéb ilyen látványban volt részem, egyik havernál láttam szintén persze németektől származó magazint, amiben volt egy nagyon jó kép: kismellű, rövid hajú lány, fehér, majdnem átlátszóan vékony harisnyában, melyen át nagyon szépen árnyalódott a rózsaszín különböző tónusaiban a talpa, amint a fotós felé nyújtja, és a harisnya épp csak térd fölé ér, nagyon érdekes volt, mert ilyet még nem is láttam, és nem is értettem, mire jó, mert zokninak hosszú és vékony, harisnyának meg rövid… de nagyon szexinek találtam.
A következő a gimi vége után az egy év kényszerű munka, mert elsőre nem vettek fel, és a műhelyben, ahol először dolgoztam, a művezető tartott a fiókjában néhány osztrák újságot, amiben voltak erotikus fotók is.

Végül is ezek nem pornók voltak, nem annak készültek, de azért az én izgalmamat könnyen felébresztették. Akkoriban jelentek már meg szexuális felvilágosító kiadványok is, nekem is volt egy ilyen kis füzetecském, nagyon szép, fiatal lány volt benne, napsütésben ült valami erkélyen meztelenül, kinyújtott lábakkal, emlékszem, az ellenfényes fotóban még a finom kis pihék is látszottak a karján, ahogy a súrolófény megvilágította. A ciki csak az volt, hogy mikor időnként magammal vittem a fürdőszobába, mert már régóta a zuhany is hasznos segítség volt az önörömszerzéshez, elfelejtettem visszavinni a szobámba, és szüleim utánam következve a fürdőben megtalálták, nem mintha ebből baj lett volna, csak épp nem tartottam szükségesnek feltétlenül a tudomásukra hozni, mikor végeztem önkielégítést. Ehhez kapcsolódik még egy másik újság, amiben végül is egyáltalán nem szexualitásról volt szó, hanem sportról, konkrétan szertorna és ritmikus sportgimnasztika, a középen kétoldalas képen két csinos, 16 év körüli tornászlány volt kecses pózban, formás meztelen lábukat pont felém nyújtva…
Így érkeztünk el a 80-as évek végére, mikor már a VHS videó terjedni kezd itthon, vele persze a szintén német származású, gyakran borzalmas alámondással átmásolt pornók.
Mi nem álltunk olyan jól, hogy saját videónk legyen, de egyrészt olyan helyen dolgoztam később, ahol éppen én voltam eléggé felkészült ahhoz, hogy a cég egyetlen videóját használjam (mert kamera is volt ám!), illetve egyik barátom egy iskola műszakisként szintén hozzáfért, hiszen a suli videórendszerét ő kezelte.

Mindenképpen említésre méltó az az élelmes, vállalkozó szellemű kollégiumi lakótárs, aki elhozta szülei videomagnóját, majd esténként a kolesz „klubszobájában” vetítéseket szervezett, fejenként 10-20 forintért, már napokkal előre leadta a „műsort”, melyben szerepelt természetesen pornó és akció meg horror is. A már kora délután ráragasztott cetlikkel lefoglalt székeken szorongó diákok megtekinthették az elengedhetetlen Predatort, a kihagyhatatlan Rambót, zombi és karatefilmeket, sőt, a tényleg jó John Carpenter-féle The thing mellett azonban a legtöbb ember mindig az olyan emlékezetes, klasszikus pornókon gyűlt össze, mint a Taxi girls (vagy ilyesmi), az Olimpic Sex fever Ron „Sündisznó” Jeremyvel, és még egy, aminek a címét nem tudom, de egy hölgy bevezetése a kurválkodás rejtelmeibe.

Ron Jeremyről azt kell tudni, aki esetleg nem ismerné – van itt ilyen?  -, hogy azon kevés pasik közé tartozik, akik képesek az önfellációra, azaz saját maguk leszopására, ez részben köszönhető a méretes farknak, részben rövid felsőtestének. Az említett filmben a bárgyú történet arról szól, hogy az amerikai  úszócsapat felkészülése zajlik az olimpiára egy félreeső erdei sportcentrumban, az amerikaiak új titkos doppingja persze a sperma, amit a fiatal, csinos úszólányoknak közvetlenül a forrásból kell elfogyasztani. A szovjetek persze mindent megtennének, hogy ezt a titkot megtudhassák, és elküldenek egy kis kémcsapatot, melynek egyik tagját játsza Ron Jeremy, és egyszer elő is adja az akrobatikus magánszámát, legalábbis némi bemelegítési célzattal.

A pasi felszedi valahol, és elmondja, milyen arany élete lesz, ha megfogadja a tanácsait. Elviszi valami irodába, ahol behív egy másik, fiatal, alacsony csajt, hogy segítsen bevezetni őt a technikákba. A kiscsajt Ritának hívták, ez biztos, és minden teketória nélkül lesmárolta a kissé konzervatívan öltözött nőcit, majd kibontotta melleit a blúzából, tenyerén méricskélte, kicsit megcibálta a bimbóit, és elismerően azt mondta, hogy milyen szép nagy mellei vannak, majd hogy örülhetnek a férfiak, mikor mellbekúrják, és azzal nekilátott alaposan szopni-nyalni a ciciket. A nő persze élvezte, a férfi meg kommentálta, hogy Rita most megmutatja neked, hogyan kell egy női ügyféllel bánni. Aztán persze Rita azt is megmutatta, hogy kell a főnököt leszopni, a nő jó tanítványként szorgalmasan gyakorolt vele, aztán egyszerre három pasival, egy másik lány segítőkész közreműködésével, később egy idős pasi, akinél japán gésának kell öltöznie, aztán egy fiatal titkárnő, akit a főnöke akart meglesni, miközben leszbikus örömökben részesítik, a nő masszírozni kezdte, javasolván, hogy vetkőzzenek le, mert úgy könnyebb, a titkárnő eleinte furcsállta, de belement, aztán masszírt után smárolás, majd nyalifali, és a főnök persze beszáll a végére, immár szakértő hölgyünket jól megdugja hátulról, miközben titkárnője jó munkaerőként alulról segít be, felváltva nyalva a masszőrnő punciját és a férfi benne dugattyúzó farkát és golyóit. A végén a hölgy elmondja, hogy milyen szívesen áll mindenki rendelkezésére, és neki mindegy, hogy fasz vagy pina, ő szívesen és szakértő módon képes megadni nekik mindent.
Persze az ilyen magán-pornómozinak megvolt az a hatása, hogy elég kényelmetlennek éreztem a több tucat nehezen lélegző, nyeldeklő pasi társaságában, mert ugye nyilván mindenkinek felállt közben, de azért szerencsére ott helyben senki nem vette elő kiverni…

Mikor hazajártam tanítási szünetekben, elkértem hétvégékre a videót a cégtől vagy a barátomtól, és vadásztam a haveroknál fellelhető agyonmásolt, rángatózó képű, szemcsés pornókazettákra. Sweet paradise, meg ilyesmik, amire emlékszem… te jó ég, néha 2-3 órákon át voltam képes egyfolytában maszturbálni azokra a filmekre, pedig nem voltak olyan jók, de ahhoz képest, hogy nekem meg semmi élményem nem volt, ez is iszonyúan fel tudott izgatni. Alibiből elhoztam persze mindenféle akciófilmet, Mad Max, Terminator és hasonlók, de ügyeltem rá, hogy lehetőleg ne hallatsszon ki, hogy nem Mel Gibson nyög és nem azért, mert épp harcolnak…

Mert azért anyámnak nem akartam tudomására hozni, bár vélhetőleg sejtette.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Titan Gel rendelés vagy személyes vásárlás

A Titan Gel egy olyan forradalmi pénisznövelő gél, amely 1 hónap alatt megváltoztatja minden férfi [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Férfi maszturbáció, punci vagy végbélnyílás szexjátékok jók, mint az igaziak

A férfiaknak szánt szexuális játékok nagyszerű módja a pihenésnek, a szexuális feszültség enyhítésének és a [...]