Álszent férfiak

Az az igazság, hogy elegem van az összes gyáva és álszent férfiből, akiknek csak a szája jár, hogy a szexnek milyennek kéne lennie és egy nőnek milyennek kéne lennie, ha szexről van szó. Merthogy mi, hölgyeim nem vagyunk elég nyitottak, nem veszünk fel elég csipkét és nem szopunk a moziterem hátsó sorában… De mi ez a baromság? Csak duma, mert mindig van ok az elégedetlenségre, csakhogy mindehhez jellemesnek lenni és akkor azt mondani, hogy ebből elég, és megkeresem azt, akivel ez is működik, hát azt már nem, mert izé meg izé, és tulajdonképpen olyan kényelmes, hogy ez a nőci itt szeret is engem, meg is szoktam már, mellette majd randizgatok belevaló nőkkel, olyanokkal, akikről csak álmodozom, de hát ez csak játék, majd kimagyarázom valahogy…Hát mindenki csessze meg, az összes farok, aki nem tud nyugodni. Merthogy az nem magyarázat, hogy “jaháténaztnemisúgygondoltam”, akkor mégis hogy gondoltad, drágaság?! Álló farokkal szépeket mondani könnyű, én is nagyon kezes bárány vagyok, ha már átázott a bugyim…Ami viszont felháborító, az a tisztelet teljes hiánya, és ezt nem vagyok hajlandó elnézni…
Nem azért, mert erkölcsi csősz vagyok, hanem mert magammal szemben sosem engedném meg, hogy megálljak valaki mellett, akivel nem csinálhatom azt, amit valójában szeretnék. Nincs olyan kifogás, hogy ez csak szex, a szex baromira fontos… bájcsevegni akárkivel lehet, megszeretni is akárkit lehet, de ha a vágyvilágomat oszthatom meg valakivel és így válunk eggyé, akkor az már valami… De a gyáva férfi mit tesz, találkozik egy olyan nővel, aki megadná, amire vágyik, tudja, érzi, minden porcikájával felé fordul, de mégis nemet mond a végén… És ez a baj.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]

Felcsatolható dildóval szexel Kiss Janka és Patuzzi Anett

A filmforgatáshoz kötődő jogi szabályozás azt írja elő, hogy az ilyesmi a lehető legteljesebb mértékben [...]

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]