Áruházi mikulások

Tavaly a nagy karácsonyi bevásárlás jó kis kalandba sodort. Egy nemrég nyílt hatalmas hipermarketben nézelődtem csak úgy, hátha meglátok valamit, amivel meglephetem magam. Találtam is egy kis kosztűmöt, amilyenre már régen fájt a fogam. Az áruház tele volt mikulásokkal, akik ajándékokat osztogattak, nagy piros zsákjukból. Két mikulás a próbafülke előtt táborozott le és nekem közöttük kellett elmennem, hogy bejussak a fülkébe. Éreztem a mohó pillantásukat, ahogy elhaladtam mellettük.Gonosz ötletem támadt.

Megviccelem egy kicsit őket, gondoltam, biztos nem fognak megharagudni érte. A mikulás jelmez alatt két csillogó szempárt véltem felfedezni. Biztosan egyetemisták gondoltam, akik így keresnek egy kis pénzt. A próbafülke ajtaját résnyire nyitva hagytam, és lassan vetkőzni kezdtem. Lopva ki-kipillantottam a résen és nem kellett csalódnom, a két mikulás bizony alig leplezve lesett be rajta.
Mint mindig, most is őrjítően sexis fehérnemű volt rajtam, és nem síettem az öltözködéssel. A várt hatás nem maradt el. Az egyik mikulás egész közel jött, és szinte a függönyhöz ért a feje, ahogy izgalomtól tüzes szemekkel bámulta testemet. Elnevettem magam, és intettem neki, hogy jöjjön be. Meglepődött ugyan, de nem tétovázott, belépett a szűk, csupa tükör fülkébe. Én berántottam mögötte a függönyt és megkérdeztem:
– tetszem neked?
Remegő hangon, alig hallhatóan mondta, hogy igen, nagyon tetszem, és nem is látott még hozzám hasonló, csinos nőt levetkőzve. Benyúltam a köntöse alá, hogy meggyőződjek róla, igazat mond-e? Igazat mondott. A kukija olyan kőkemény volt, hogy előszőr nem is mertem elhinni, hogy az tényleg az, ezért kivettem a nadrágjából és megsimogattam. Vékony, hosszú, formátlan kukija volt, de mintha vasból lett volna, úgy meredezett a vörös mikulás ruha alatt. Letérdeltem elé és a számba vettem. Lassan, nagy élvezettel szopni kezdtem a fiú kimondhatatlan nagy örömére.

Éreztem, hogy szegénykém alig bír magával, -ezért, hogy egy kicsit lehűtsem- bele haraptam hírtelen. Hangosan feljajdult, de nem vette ki a számból. Nekem is kezdett nedvesedni a puncim. Talán ennek a fiatal mikulásnak a farka izgatott fel, de az is lehet, hogy csak a szokatlan és izgalmas körülmény volt az oka. Előre hajoltam és a fenekemet a fiú kukijához nyomtam. Izgatottan, kapkodva próbálta betuszkolni farkát a puncimba, de nem boldogult vele, mert a bugyim még rajtam volt. Segítenem kellett neki. Olyan érzésem volt, mintha egy fémvibrátort dugtak volna belém. A mikulás gyerek rémes ütemre kapcsolt. Olyan sebesen kezdett kefélni, hogy bele remegett a próbafülke.
Valószínűleg kinn is lehetett hallani, mert egyszer csak bedugta a fejét a másik mikulás is és ijedten rántotta be újra a föggönyt. Őszintén szólva, már nem érdekelt, ki néz be, mert a plafonon voltam, és ez az érzés egyre fokozódott, mikor lavina szerűen ömleni kezdett belém a fiú spermája. Olyan hírtelen történt, hogy szinte felordítottam a gyönyörtől és elélveztem.
Szívesen vettem volna, ha még egy kicsit bennem hagyja a kukiját, de bizonyára sűrgős volt neki, mert amikor megfordultam, már el is pakolta a szerszámát. Valamit motyogott a szakálla alatt és kimenekült a fülkéből. Még magamhoz sem tértem, mikor megjelent a társa és lángoló tekintettel, könyörögve nézett rám.

Elmosolyogtam magam, amit ő bátorításnak vélt, és már ott térdelt a lábaim között, és megpróbálta nyelvét a puncimba dugni. Finoman eltoltam magamtól, mert éreztem, hogy az előző mikulás spermája szivárog a puncimból és folyik le a combomon. Nem volt más kéznél, hát az én új mikulásom vastag vatta szakállába törölköztem. Így már semmi akadálya nem volt, hogy kinyaljon, ha annyira szeretné. Finoman és nagy élvezettel nyalta puncimat. Lecsuktam a szemem, és átadtam magam az élvezetnek. Úgy érzetem, el tudnám viselni, akár órákig is ennek a fiúnak a nyelvét. Ő se nagyon akarta abba hagyni. Még jó, hogy észre vettem, mikor elővette a farkát és rázni kezdte nyalás közben. Nem akartam hinni a szememnek. Ennek a mikulásnak akkora farka volt, mint egy ponilónak.
Szelíden eltoltam magamtól és megfogtam a farkát. Borsózott a hátam a meglepetéstől. Megpróbáltam bekapni, de csak a fejét sikerúlt bepréselni a számba, és így is az volt az érzésem, hogy kiugrik az állkapcsom. Mindkét kezemmel fogtam, és még így is volt egy jókora darab szabadon. Hanyatt döntöttem a fiút és bele ültem a farkába. Lassan ereszkedtem, és óvatosan, mert az egész puncimat betöltötte ez a hatalmas szerszám. Aztán egyszer csak nem volt tovább, azaz, hogy nagyon is volt tovább, csak már nem volt hova dugni. Úgy éreztem, a gyomromban van a vége, ezért kiszálltam és a mikulás köpeny vastag textil övét rátekertem a fiú farka tövére. Visszaültam, és finoman mozogni kezdtem.

Soha nem éreztem még ehhez foghatót. A szó szoros értelmében elájultam az élvezettől. Legalábbis volt néhány pillanat tudat kiesésem, mikor elélveztem. A fiú meg se mert mozdulni, csak a melleimet csókolgatta. Eltelt egy-két perc, mire le tudtam szállni a farkáról, hogy a kezembe véve még egyszer közelről is megcsodáljam ezt a csoda szerszámot.
Talán kettőt, hármat húztam rajta óvatosan, amikor vagy húsz centis spermacsík csapódott az arcomhoz, bele a számba, orromba, és a szemembe. Nem mindig szeretem, de most kifejezetten jól esett. A fiú zavartan próbálta letörölni az arcom, közben volt időm jobban szemügyre venni az arcát, már ami kilátszott a szakáll és a műhaj között. Helyes fiú lehetett, szép, tiszta, égszínkék szemekkel.
A kosztűmöt megvettem, ez a kedvenc ruhám a mai napig.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ezek a lányok az Intim Center szexshop vibrátoraival és szexkütyüjeivel élvezkedtek

A Szexpláza pornófilmekben látható szexkütyüket, vagy a producer, vagy rendező vette meg az Intim Center [...]

Szexshop Budapest, rendelhetsz online vagy vásárolj személyesen

Szeretnéd megújítani az intim életét, friss érzéseket és érzelmeket tapasztalni? Akkor nézzen be virtuális online [...]

Üvegből készült dildók és szexjátékszerek higiénikusak szex és maszti közben is

Az üvegből készült szexuális játékok viszonylag új trendet jelentenek az intim áruk területén. Fő különbségük [...]

Potencianövelő vásárlás szexshopban, vagy rendelés szexüzlet webshopból

A potencianövelőt SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHAT itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Potencianövelőt RENDELHET a szexshop potencianövelő [...]