Az orgazmus helye

A korábban már definiálni próbált orgazmus helye végre tisztázódott számomra. Én a kisajkakhoz kötöttem és véletlenül fedeztem fel, hogy a csiklóm alatt, de a hüvely feletti rész ingerlése mennyire újszerű és csodás csúcshoz vezet. Morris Desmond: A csupasz nő c. könyvét olvasgtva bukkantam rá az U-pont fogalmára, és egyáltalán arra, hogy a szakirodalom nevet is adott ennek a területnek. Hogy pontosak legyünk, nem a kisajkakhoz van köze az orgazmusnak, hanem a húgycső végéhez – nem véltlenül “U” a neve (a húgycső latinul uretra). Azóta, hogy a könyvben találkoztam a jelöléssel, már több oldalon is feltűnt, aminek örülök, mársészt viszont nem értem, miért nem esik több szó róla, hiszen nagyon érdekes orgazmus forrása ez a vidék. Nekem az oldal irányú, tehát az ajkakra merőleges irányú dörzsölés vált be, és a csodás elélvezés nekem a csiklón át elért orgazmusnál sokkal tökéletesebbnek tűnik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!