Csipkés fűzőm

Mint ahogy azt már említettem, megajándékoztam magam egy klasszikus fazonú, fekete, csipkés fűzővel. Katalógusból választottam, így hetekig vártam rá, hogy megérkezzen. Igazán megörültem a csomagnak, ami várt rám itthon, izgatottan bontottam ki és alig vártam, hogy lenyugodjanak a kedélyek és nyugodtan próbálgathassam. Természetesen egy pár combfixet is előhalásztam hozzá, hogy teljes legyen az összahatás.
csipkes_fuzo
Korábban nem gondoltam, hogy ilyesmikkel töltöm meg a szekrényem fiókjait, de egy ideje furcsa vágy dolgozik bennem, ez akarta a fűzőt is. Na nem mintha bánnám, épp ellenkezőleg. Nagyon izgalmas efféle kelmékbe bújtatni a testem, mert már önmagában felizgat a tudat, hogy ezt veszem fel. A fantáziám beindul, arra gondolok, milyen alkalmak adódhatnak, amikor mások előtt is viselhetem majd. És nem feltétlenül a szexuális együttlét az, ahol megakad az agyam ilyenkor, de ösztönösen fordulok azok felé a férfiak felé, akikről tudom, hogy különösen fogékonyak, nemcsak rám, de rám fekete csipkébe borulva.
A másik hóbortom, hogy fotós híjján szeretem megörökíteni azokat a pillanatimat, melyek során csak próbálgatom magam. Egyrészt, mert kíváncsi vagyok, hogy mit lát belőle egy “harmadik szem”, másrészt, szeretek vele eldicsekedni, megmutogatni, hogy én ezt is megteszem. Nem tudom, mivel kezdődött, de kedves játékommá vált a “shot myself”. A képeket ritkán mutatom meg, leginkább beavatottaknak, de van, hogy vad idegenekhez támad kedvem. Sosem tagadtam exhibicionizmusom. De mégis úgy vélem, több ez annál. Legszívesebben azok előtt tárom fel lányszobám titkos képeit, akikhez kötődöm, mert akkor már nem csak az én izgalmamról szól a dolog, mint ahogy egy idegennek való megmutatáskor történik. Ilyenkor a másik izgalomba hozása is a célom, ami ugyanannyira jól esik nekem is. Talán valami perverz kifejezése ez részemről a másikkal való törődésnek…
De visszatérve a fűző okozta örömökre, hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy bizony az egészben a legizgalmasabb a harisnyatartó. Megmagyarázhatatlan, de nem is igényel különösebb kommentárt. Egyszerűen van valami hihetetlenül erotikus abban, ahogy a fenekembe vág a vékony pánt. Mint ahogy abban is, ahogy ráfeszül a combomra és a combfix csipkés végébe torkollik.
És már el is képzeltem, hogy a fűzőt és a harisnyát viselve csupán, négykézláb térdelek, és felkínálom a vékony pántok és csipkeszegélyek keretezte pinám. És élvezem, hogy bár csak egy apró részletről van szó, mégis egy kicsit izgatottabban mozog bennem a farok, egy kicsit erősebben markol a tenyér és egy kicsit hangosabb a nyögésem

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz szex közben végig

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős [...]

A szex és szexkütyük forradalmárai vagyunk több évtizede

Magyarországon szex és szexuális segédeszközök innovatív fejlődését követi az INTIM CENTER szexshop már 33 éve! [...]