Benkő farka megmoccant Dundikára

Csak a hideg víz hűtötte le az elszabadult ösztönöket az RTL Klub Kalandra fal! című műsorában. Az emberi tetris közben ugyanis Benkő Dániel Dundika legintimebb testrészével kötött közeli barátságot, Katus Attilát pedig egy go-go táncos próbálta minél kínosabb helyzetbe hozni.
Katus Attilának épp olyan meglepetésben volt része, mint harmincadik születésnapján. Akkor is és most is egy gyönyörű go-go girl akarta levenni a lábáról. Nagy különbség, hogy most ezt kamerák is vették.
– Valóban pikáns volt a helyzet, ahogy a táncosnő rettentő erotikus táncot lejtett, de azért nem vettem zokon – kacsintott az aerobic-bajnok. – A hölgy férfiembert próbáló feladat elé állított, élő adásban ilyenben még nem volt részem. Hogy igazán pikáns legyen a szituáció, a végén még bele is csobbantunk a medencébe, vagyis közös fürdőzéssel zárult a kaland. Volt már példa hasonlóra: harmincéves lettem, és s egy go-go táncos műsorával leptek meg, de ott még egy kígyó közreműködése is fűszerezte a műsort – nevetett Katus.
Benkő Dániel a forgatás alatt Dundikával keveredett testközeli kapcsolatba. A botrányhős lantművész életre szóló élménnyel gazdagodott, miközben arca és a playmate legintimebb testrésze milliméterekre került egymáshoz.
– Azóta is róla álmodom, Dundika ezerszázalékos nő. Irigylem is a hapsiját. Nagyon vissza kellett fognám magam, ez a póz ugyanis a saját repertoáromban is szerepel. Csodálatos volt, ahogy a legféltettebb testrésze tapintható közelségbe került az arcomhoz. Bevallom, még a szuszpenzorom is megmozdult – mesélte Benkő.
Dundika már nem volt ennyire elragadtatva a lantművész férfias hevületétől.
– Dániel kamerák előtt rájátszik a szerepére, egyébként nem olyan veszélyes, nagyon jó fej pali. Persze néha túlzásokba esett, de a férjem szemmel tartotta – árulta el Szentiványi Hajnalka.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!