Benkő farka megmoccant Dundikára

Csak a hideg víz hűtötte le az elszabadult ösztönöket az RTL Klub Kalandra fal! című műsorában. Az emberi tetris közben ugyanis Benkő Dániel a szép formás Dundika legintimebb testrészével kötött közeli barátságot, Katus Attilát pedig egy go-go táncos próbálta minél kínosabb helyzetbe hozni.

Katus Attilának épp olyan meglepetésben volt része, mint harmincadik születésnapján. Akkor is és most is egy gyönyörű go-go girl akarta levenni a lábáról. Nagy különbség, hogy most ezt kamerák is vették.
– Valóban pikáns volt a helyzet, ahogy a táncosnő rettentő erotikus táncot lejtett, de azért nem vettem zokon – kacsintott az aerobic-bajnok. – A hölgy férfiembert próbáló feladat elé állított, élő adásban ilyenben még nem volt részem. Hogy igazán pikáns legyen a szituáció, a végén még bele is csobbantunk a medencébe, vagyis közös fürdőzéssel zárult a kaland. Volt már példa hasonlóra: harmincéves lettem, és s egy go-go táncos műsorával leptek meg, de ott még egy kígyó közreműködése is fűszerezte a műsort – nevetett Katus.

Benkő Dániel a forgatás alatt Hornyák Hajnalkával, Dundikával keveredett testközeli kapcsolatba. A botrányhős lantművész életre szóló élménnyel gazdagodott, miközben arca és a playmate legintimebb testrésze milliméterekre került egymáshoz.
– Azóta is róla álmodom, Dundika ezerszázalékos nő. Irigylem is a hapsiját. Nagyon vissza kellett fognám magam, ez a póz ugyanis a saját repertoáromban is szerepel. Csodálatos volt, ahogy a legféltettebb testrésze tapintható közelségbe került az arcomhoz. Bevallom, még a szuszpenzorom is megmozdult – mesélte Benkő.

Dundika már nem volt ennyire elragadtatva a lantművész férfias hevületétől.
– Dániel kamerák előtt rájátszik a szerepére, egyébként nem olyan veszélyes, nagyon jó fej pali. Persze néha túlzásokba esett, de a férjem szemmel tartotta – árulta el Szentiványi Hajnalka.

Benkő a kamerák előtt mozdult rá Dundikára!
A ma esti Kalandra fal! adásában ismét elszabadultak az indulatok. Katus Attila go-go táncost kapott, míg Benkő összemelegedhetett Dundika intim testrészével.
2009. május 11. hétfő 09:30 – HírExtraNyomtatásIwiwFacebookTwitterE-mail
Az RTL Klub legújabb műsorában a celebek egyre nagyobb kihívások elé néznek. A Kalandra fal! egyik múlt heti adásában, erotikus pózokban érkeztek a falak, de a ma esti adásban is hasonló próbatétel elé néznek a celebek.

Katus Attilának egy szava sem lehetett, mert ő egy nagyon szexi go-go táncost kapott az ölébe. Mégsem volt újdonság ez a számára, hiszen harmincadik születésnapjára is egy ehhez hasonló ajándékkal lepték meg a barátai, bár ott még egy kígyó is fokozta a hangulatot. Egyedül csak az volt zavarba ejtő neki, hogy ezt most az egész ország látta.

– Valóban pikáns volt az, ahogy a táncosnő erotikus táncát lejtette, nem is vettem zokon. A hölgy férfiembert próbáló feladat elé állított, élő adásban, ilyenben még nem volt részem. Hogy igazán kínos legyen a szituáció, a végén mindketten belecsobbantunk a medencébe, vagyis egy közös fürdőzéssel zárult a kaland. – mesélte a Borsnak Attila.

De nemcsak Katus Attila örülhetett, sőt! Talán Benkő Dániel boldogsága sokkal nagyobb volt, mert ő nem mással kerülhetett intim közelségbe, mint Dundikával. A lantművésznek egy életre szóló élményben volt része, amikor is az arca milliméterekre volt Dundika legintimebb testrészétől.

– Azóta is róla álmodom, Dundika ezerszázalékos nő, irigylem is a hapsiját. Nagyon vissza kellett fognom magam, mert ez a póz a saját repertoáromban is szerepel. Csodálatos volt, ahogy a legféltettebb testrésze tapintható közelségbe került, egyenesen az arcomhoz. Bevallom még a szuszpenzorom is megmozdult. – árulta el Benkő Dániel mély élményeit, a modellt illetően.

Vajon Dundika hogyan élte meg ezt a nagyon is erotikus pillanatot?
– Dániel a kamerák előtt rájátszik a szerepére, egyébként nem olyan veszélyes, nagyon jó fej a pali. Persze néha túlzásokba esett, de a férjem szemmel tartotta. – árulta el Szentiványi Hajnalka.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]